Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот metodito » 28 юли 2013 12:10

Бе гледам насам-натам спрягат тоя за Герена:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rYptTqqjNyc[/youtube]

:UNUVERSAL FACEPALM:

А относно Пацо...интересно, защото явно нашите от Гонг и те го написаха. То ще си покаже. От това, което съм гледал Мишо не може да стъпи и на малкия пръст на Пацо. Мисля, че една седмица е нормален период за Славиша да се запознае основно с качествата на играчите.

Инересно е също дали наистина инфото по сайтовете, че готвят махането на Дъстли е вярно. В последно време показва недобри неща - играе като крило, не покрива централните защитници, но все още в А група не вижда някой да може да го мине един на един.
Ако е вярно, вече на два пъти Наско ще чисти цял отбор. Беверен, Иртиш, БАТЕ...струва ли си? При последната чистка, която направи - да, струваше си. Дано и сега е така. Беверен нямаше да го преглътна, ако не беше Мъри, а сега имаме Славиша. Дано си струва... В този отбор има играчи, които ще ми липсват, като Пацо, Гаджев и Дъстли, но "Левски" не е играчи...

И относно чистките...харесваше ли ви смяната на Иванков с Петков? Иванков и той не беше най-добрият вратар в света (особено с безумните си излизания), но беше "синьо сърце", а Петков - професионалист. Няма да забравя мача с ЦСКА с Казанската далавера. Петков направи така че резултатът да не е 5-6 на 0. Имаше едно невероятно спасяване, при което си изкълчи рамото, което разтягане сигурно можеше да си го спести, но не го направи.
Та, реално Петков не беше толкова лош, но му липсваше онова левскарското, което Иванков имаше.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2013 10:14

Да кажем, че стабилен и добър бранител ще се намери ...
Ама основните ни проблеми към момента, си е халфовата линия.
Сбрали сме все еднотипни халфове, които могат да покриват, рушат, понякога и да отнемат, ама нито един от тях няма така нареченият - завършващ ( голов ) ... Пас.
За техника и отваряне на пространства, чрез преминаване на един или 2-ма съперника, дума да не става !

Да не говорим, че през силните ни сезони вътрешните халфове обикновено са се отчитали с по 4-5 гола ... ВСЕКИ !
От настоящите, кой ще вкара 5 гола за сезона ... Велев, Бру ... Или пък Гаджев ??? :roll:

От работата с топката в средата на терена, до голяма степен зависи спокойствието на отбора, освен в офанзивен, така и в дефанзивен план.
И то до голяма степен !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 юли 2013 10:35

Трябва играчи като Бардон, Тасевски и Боримиров.....двубоите се печелят със силна халфова линия! Новите играчи като изключим Цецо са абсолютни ментета :| Като добавим и аматьорски проведената подготовка от Биг Ди и останалите пишман специалисти и мега некадърните скаути, резултатът е налице. По-възрастните левскари могат да споделят от кога не са виждали този отбор да изглежда смешно на собствения си стадион вече 4 години.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 юли 2013 10:36

MuFc1878 написа:Трябва играчи като Бардон, Тасевски и Боримиров.....двубоите се печелят със силна халфова линия! Новите играчи като изключим Цецо са абсолютни ментета :| Като добавим и аматьорски проведената подготовка от Биг Ди и останалите пишман специалисти и мега некадърните скаути, резултатът е налице. По-възрастните левскари могат да споделят от кога не са виждали този отбор да изглежда смешно на собствения си стадион вече 4 години.

Аз съм млад леввскар, ама от както се помня толкова слаб Левски не съм виждал.
Само Левски!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 29 юли 2013 10:41

При Кратко бяхме по-зле. ;)
1914

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 юли 2013 10:44

Без име написа:При Кратко бяхме по-зле. ;)

Няма сила на света, която да ме накара да се убедя в това. При него може да падахме, ама изпускахме по 5 гола на мач.
Само Левски!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 юли 2013 11:15

Похвално е, че в такива моменти намираш начин да се успокояваш :)

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 29 юли 2013 11:54

siniq_fen написа:

Няма сила на света, която да ме накара да се убедя в това. При него може да падахме, ама изпускахме по 5 гола на мач.

Айде един мач мина и вие почвате - треньора слаб,играчите слаби,тоя слаб,оня слаб. ЧАКАЙТЕ МАЛКО БЕ! Човека е изиграл 1(ЕДИН) мач. Дайте му малко време да видиме какво ще направи.

ПП. като дойде Славиша почнахте да го възхвалявате все едно месията идва,сега след един мач обърнахте резбата.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 юли 2013 11:57

Jürgen написа:
siniq_fen написа:

Айде един мач мина и вие почвате - треньора слаб,играчите слаби,тоя слаб,оня слаб. ЧАКАЙТЕ МАЛКО БЕ! Човека е изиграл 1(ЕДИН) мач. Дайте му малко време да видиме какво ще направи.

ПП. като дойде Славиша почнахте да го възхвалявате все едно месията идва,сега след един мач обърнахте резбата.

Пичага, някъде да съм споменал Славиша? Говоря, че новия сезон е кръгла НУЛА. 4 мача - 0 победи, трагична игра. Не обвинявам сърбина. Засега.
Само Левски!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 29 юли 2013 12:01

След резила: Левски продава звездата си до часове (СНИМКА)
Понеделник | 29 Юли 2013 | 11:23 Прочетена: 752 Коментари: 0 Снимка: Йорданин Цветанов/Livesport.bgМъките на Левски започнаха
Мъките на Левски започнаха

Родригес на турска земя, напуска "Герена"?

Една от основните фигури в редиците на поизложилия се вчера гранд Левски (подробностите четете тук) - Гари Родригес е в Турция и преговаря за бъдеще, далеч от "Герена", научи Livesport.bg.

Преди минути на редакционната ни поща бе получена доста любопитна снимка, която наш редовен потребител ни праща от Истанбул.
Изображение

Както Livesport.bg вече писа, за правата на Гари се пазари елитният турски Ризеспор.
Напоследък Родригес е немил-недраг на стадион "Георги Аспарухов", след като си изпроси глуповат червен картон срещу Ботев, за удар без топка срещу бившия "син" кадър - Веселин Минев.

ако се махне и Родригес, ще се борите за оцеляване май :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Архив”