Явор Вълчинов напусна ДЮШ на Локомотив!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Явор Вълчинов напусна ДЮШ на Локомотив!

Мнениеот Pride » 28 юли 2013 23:27

След само две седмици начело на ДЮШ, снощи в разговор със спортния директор на Локомотив, Кичо Добрев, с изумление разбрахме, че Явор Вълчинов е напуснал поста си в школата. Подробности за това не ни бяха съобщени, но доколкото човек може да предположи, като се вземе предвид състоянието на ДЮШ като цяло, най-вероятно става въпрос за получена по-добра финансова оферта от (както се оказа) Лудогорец и така заедно със Стойчо Стоев ще заформят своеобразен локомотивски тандем там.

...

http://lokosf.info/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D ... 0%B8%D0%B2

Жалко :(
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Явор Вълчинов напусна ДЮШ на Локомотив!

Мнениеот james » 29 юли 2013 07:53

Всички бягат от потъващия кораб, а в Лудогорец отдавна се е оформило Локомотивското ядро което не му позволиха на няколко пъти да стане шампион ... с Локомотив, но в България е така не става само с футбол трябва и власт. Успех на Лудогорец в Европа ,а животинскокомунистическите отбори дано се замислят като се опитаха да убият футбола в София дали не си прерязаха клона на който така удобно седяха 70 години.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 29 юли 2013 08:02

Майстор Манаси написа:Тя пък една ДЮШ 8-)

Поредния профил на сандрина :)

Fluofs
Контакти:

Мнениеот Fluofs » 29 юли 2013 08:27

It here if I am not mistaken.
Buy Lisinopril Online. Order Hydrochlorothiazide Online Without Prescription
Lisinopril

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 29 юли 2013 11:17

Футбола е пари,а такива в Локомотив няма,особено в ДЮШ.Сигурен съм,че същото ще стори абсолютно всеки треньор или ръководител в отбора,дори и футболист.Ясно е ,че вървим стремглаво надолу и всеки гледа да се спасява,както може.

SMITH
Контакти:

Мнениеот SMITH » 29 юли 2013 16:09

Вълчинов и интелигентно момче, но е пак мишле от типа Тони Велков.
Аз лично не съжалявам изобщо. Съжалявам само, че на мача с Литекс чух многократни псувни за ТРЕНЬОРА на Локомотив София и в същото време не чух НИТО ВЕДНЪЖ някой да скандира името ей така на един футболист.
Агитката на мразещите и псуващите всичко живо отново е във вихъра си. Колкото има истински Локомотивци, които мразят Гигов, не по-малко са и тези, които заради тези непрекъснати псувни карат всеки да се замисли преди да тръгне към стадиона.
Изобщо не ме интересува какви са Ви мислите и какви са Ви целите, мен лично тези простотии ме отвращават много повече от Гигов.
Айде със здраве!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 29 юли 2013 18:07

Само че при Т.Велков имахме по -добър отбор от сега и то без пари.А Кокала изгони всички на които може да викаш името.Останал е един Галев.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 29 юли 2013 18:35

SMITH написа:Вълчинов и интелигентно момче, но е пак мишле от типа Тони Велков.
Аз лично не съжалявам изобщо. Съжалявам само, че на мача с Литекс чух многократни псувни за ТРЕНЬОРА на Локомотив София и в същото време не чух НИТО ВЕДНЪЖ някой да скандира името ей така на един футболист.
Агитката на мразещите и псуващите всичко живо отново е във вихъра си. Колкото има истински Локомотивци, които мразят Гигов, не по-малко са и тези, които заради тези непрекъснати псувни карат всеки да се замисли преди да тръгне към стадиона.
Изобщо не ме интересува какви са Ви мислите и какви са Ви целите, мен лично тези простотии ме отвращават много повече от Гигов.
Айде със здраве!

+1

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 29 юли 2013 20:18

SMITH написа:Вълчинов и интелигентно момче, но е пак мишле от типа Тони Велков.
Айде със здраве!

Тренера си го псувахме, защото е НЕКАДЪРНИК и НАГЛЕЦ !
Не е вярно , скандирахме ДАНИ ПЕЕВ Е ЕДИН ОТ НАС !

"Агитката на мразещите и псуващите всичко живо отново е във вихъра си."

ЕСТЕСТВЕНО.КУП ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ И НАКРАЯ - НИЩУ !!!
Сектор "В" да е отворен ? Клубът да има официален сайт ?
Играта на отбора е трагична.След 21 трансфера, Велев иска още във всички линиии ?????
ХУбаво е че се замисляте.Жалко ако те отвращаваме, но и нас ни отвращава хората без позиция,
само хранещи и на принципа : " И така не е, ама и аз не знам как е ?" ;)

Със здраве !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Локо София”