Кой е най-добрият треньор в България?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Re: Кой е най-добрият треньор в България?

Мнениеот neimar » 28 юли 2013 23:40

Според мен са така : 1. Любо Пенев. 2. Херо. 3. Мъри. 4. С.Младенов.
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 юли 2013 23:40

Едно време е имало много добри треньори в България.Така съм чувал,но съм твърде млад за да кажа някого.За мен най-добър е Херо и ще кажа защо.Той почти без пари за селеция и гради нов отбор на всеки 2 месеца тъй като се продават най-добрите ни играчи,а и много напускат и винаги сме фактор.
Мъри има осигурено финансова стабилност и най-вече търпение от собственика и феновете.Това му осигурява нужното спокойствие да изгради отбор без да прескача етапи на развитие както например направиха Лудогорец още с влизането си в А група.Рано или късно Ботев ще е шампион.
Любо Пенев вкара ЦСКА в групите на Лига Европа като отстраниха отбор с огромен бюджет.Представя се силно на чело и на националния отбор.
Николай Костов също е добър треньор,но не му се даде да работи в перспектива.Едуард Ераносян е на път да направи втори отбор шампион.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 юли 2013 23:44

dindan написа:според теб и на Коце -Лаптопа да му поверят Лудогорец и ще се справи ;)

в момента да.С тази мижава конкуренция без проблем Лудогорец става шампион.Единствено Ботев може да спорят с тях :) Това , ако е много трудно здраве му кажи.Повечето отбори нямат пари за едни по-сносен играч, да не говорим за ЦСКА колко пари за какво има да дават.Как ще са конкурентни незнам :) Видяхме днеска какво стана с Пирин.Повечето отбори в А група са точно такива като тях :)Има няколко средни отбори като Черноморец, ЦСКА и Левски и Ботев , които имат доста добри играчи :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2013 23:51

Колебая се между Любо Пенев и Стойчо Младенов. Единият възкреси националния отбор след 10 години суша, а на другият му трябваше един гол за да стане шампион през "ерата" на боклуците. След тях слагам Херо и Сашо Станков. А Мъри не знам на кое място е. Нека сам да си избере, след като Стойчо през 2008г. отново в безпаричие му разби дрийм тийма с 16 точки разлика.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 29 юли 2013 00:38

Стойчо ако му се даде време ще изгради много силен отбор миналия сезон почти без играчи първия полусезон имахме най-силната защита, той си знае първо вратар+защита след това халфове и така... това се опитва да прави всеки път. Сега се е променил и пуска юноши да играят малко което е много добре, също е и силен мотиватор. Иначе най-добър според мен е Любо Пенев. Херо и Мъри не са лоши, но не разбират играта както Любо или Димитър Пенев.
Изображение

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 29 юли 2013 03:01

МЪРИИИ СТОИЛОВВ!!!
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 29 юли 2013 04:53

ИзображениеАсен БукаревИзображениеИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 29 юли 2013 05:31

Херо.
[offtopic]Обяснения няма смисъл да давам. Едните са съгласни с мен, поради правилните или не причини, другите не са и каквото и да им обясня за "простата игра за умни хора" те няма да ме разберат.[/offtopic]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 29 юли 2013 07:29

Херо е доказано име в българският футбол, Мъри по нищо не му отстъпва, но има още да се доказва, същото важи и за Любо Пенев, докато Стойчо Младенов нееднократно е доказвал, че става само за треньор на ЦСКА.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 29 юли 2013 07:33

Най-добрият треньор в България е Стойчо Младенов.Не го казвам само защото съм пристрастен,просто винаги като дойде в ЦСКА и изкара цял сезон става шампион и печели дербитата.За -16 няма да говорим.Това е човекът-тактик,мотиватор,тарикат,опитен,нахъсан и можещ.Стойчо е типичен пример за едновременно и добър футболист и добър помощник и старши-треньор.
Само си представете кой друг треньор в България(може би освен Херо) може от нищо да направи нещо само с няколко тренировки и за няколко седмици с играчи като Нюаджи,Дюлгеров,Петър Стоянов,Присо,Кириакидис,Томас и др. и др.,като добавим цялата медийна пумия,всички потбутвания от БФС,медии,фенове,управници и т.н.
Та той едва не стана шампион с най-слабият отбор на ЦСКА в историята.Свалете очилата и погледнете реално.
Свалям шапка на този човек и преди някой отново да е казал Тройчо,само ще ви кажа,че прякорът му идва от това,че обича да бие Левски с по 3-0 и да става шампион на говеждия стадион!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”