Левски - Локомотив Пловдив - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пловдив 28.07.2013г. Неделя , 20:00

Мнениеот ihalamadrid » 29 юли 2013 02:53

Cuba Libre написа:Проклинам Иво Тонев за това че не върна Мъри преди 1 година в Левски! ! !

ДАНО,НЕКА,ЩЕ ! ! !

:o :o :o :shock: :shock: :shock:

ХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХА!!! :mrgreen: :mrgreen:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 29 юли 2013 03:03

Laetitia написа:Хайде да коментираме мача, стига вече недорасли истории. ;)
За съжаление, заслужена загуба. Показахме немощ в офанзивен план, където от почти 20 корнера не се създаде почти нищо опасно, предвидими разигравания и центрирания, граничещи с безумието.
Немощта (традиционно) я имаше и в защита, където от 2 положения паднаха два гола, а липсата на ориентация и сработеност между вратар и отбрана вече става крещяща.
Принципно никога не съм била оптимистка, но са минали само два кръга, вярвам, че не всичко е загубено.
Но без трансфери и Господ да ни е треньор, няма да се оправим.

Кратко, точно и ясно :!: Браво за мнението "миланистке" :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пловдив - 1:2 FT

Мнениеот milen.hristov » 29 юли 2013 03:16

Ще се правя на Ванга
Левски с хикс в Гоце Делчев и след това всичко е под ножа. Левски ще завърши полусезона с с 1 загуба и 1 равен

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 юли 2013 03:38

amstel_beer написа:Кратко, точно и ясно :!: Браво за мнението "миланистке" :mrgreen:
Мерси, колега. Ама защо са кавичките, аз съм си левскарка и миланистка. :P

Славиша, поне за момента, изглежда сериозен човек. Успя да навлезе бързо в нещата, запозна се със ситуацията в отбора, но самият той е наясно, че без нови попълнения няма да стане.
Работата му става дваж по-сложна, като се има предвид, че селекция няма, заварва Левски в ужасяващо положение и (поне засега) ще трябва да се оправя с наличното, което не го бива.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юли 2013 03:46

Red Warrior написа:
Готвача написа:Сори приятелю,но това дете е на годините на дъщерите ми и поради тази причина ми стана гадно за нея.Това със скайпа го разбирам като опит да ме изкараш някакъв пъпчив тийн непипнал жена през живота си,но леко си се объркал.Нямам навика да си пиша с хора от форума с малки изключения разбира се,но ако някога ще си търся нещо за кръшкане,то със сигурност няма да е тука.Просто не ми хареса как я награбиха за щяло и нещяло.И аз исках да напиша един виц за моминските сълзи,но ми дожаля за детето.А ако е имало нещо по грозно като заяждане между сини и червени,си има модератори.И аз не харесвам Левски,но това не ме кара да мразя хора само за това че са левскари.Е,не харесвам и ЦСКА-да не си помислиш че сме в една банда? ;) Просто не харесвам неправдите и постоянното толериране на вашите два отбора и ми е хубаво на душата когато справедливостта възтържествува.Това е.Нищо лично,просто малко разнообразие след поредицата грозни подпирания в полза на двата комунистически "гранда".Сега всяка загуба на един от тези два отбора ми носи задоволство.Но когато/ако/ се превърнете в нормални отбори като всички останали,ще се радвам и на вашите международни победи и ще се ядосвам заедно с вас на загубите като българин.Но това само ако вие се държите като нормани клубове,а не като богопомазани.

И на мен ми стана гадно в първия момент като я видях да реве, но после се сетих, как се гавреше и на същите листчета пишеше Лиска Цефтохимик и това беше в момента когато боклуците се канеха да ни закриват. Без да съм ревал тогава ми се ревеше истински. На кой му пукаше тогава, че се напивах всяка вечер за да заспя, и да не мисля за боклуците дето се готвят за затрият с едно писмо изпратено до БФС 65 годишна велика история на ЦСКА. И в тези най-тежки моменти разни левскарчета и някои други не спряха да се гаврят и да налитат като лешояди на мърша. Но тогава никой не ме е защитил мен, или някой друг цесекар от форума. Нали не сме си направили сълзливи гифчета и не сме пухкави котета. ;)

[offtopic]Ако някои хора нямаха изказвания от сорта на, че другите отбори не ги интересуват, важното е ЦСКА да го има, нямаше да има гифчета. Не съм ги правила с цел да дразня НЯКОЙ СИ ;)[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 юли 2013 03:52

W84me написа:НСПП - МЕСИЯТА ЛИ ЩЕ ОПРАВЯ РАБОТАТА БЕ?! ВЪНКА ТОЯ НЕЩАСТНИК ОТ ЛЕВСКИ!

Бас, че май месец ще говориш друго

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 29 юли 2013 03:53

milen.hristov написа:
W84me написа:НСПП - МЕСИЯТА ЛИ ЩЕ ОПРАВЯ РАБОТАТА БЕ?! ВЪНКА ТОЯ НЕЩАСТНИК ОТ ЛЕВСКИ!

Бас, че май месец ще говориш друго

Споко пичове , който се смее последен се смее най-добре ! Не забравяйте , че чакаме нови и най- на края имаме тренер...

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 29 юли 2013 03:56

Както писах по-горе не знам колко мача трябва да загубим за да вземат 2ма централни защитници и халф....

urkoto

Мнениеот urkoto » 29 юли 2013 07:28

Янис Зику написа:Мач от ЕКТ е различно. Не ме карай да ти вадя клипове, защото това, което ние сме направили например срещу един Фулъм няма да го направите, ако щете се съберете от цял Пловдив и селата около града.

хахаха, какво точно сте направили срещу Фулъм? Само да ти уточня, на тоя мач имаше и много нецскари, включително и аз. И аз виках, и аз подкрепях, макар да не съм ви пял песните - нормално де, то оставаше да ги пея :shock:
Мисълта ми е, че имаше и много неутрални фенове дето нямат нищо общо с петолъчката, ние бяхме група от десетина човека примерно. Тъй че евала, напълнихте стадиона и стана страхотна атмосфера, но не е зле да се вземат напредвид всички факти и обстоятелства ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Тралала

Мнениеот Тралала » 29 юли 2013 07:35

milen.hristov написа:Ще се правя на Ванга
Левски с хикс в Гоце Делчев и след това всичко е под ножа. Левски ще завърши полусезона с с 1 загуба и 1 равен

И как ще стане това, след като Левски вече има 2 загуби? ;)

Върни се в “Архив”