Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ascold
Контакти:

Re: какъв е тонев в Левски?

Мнениеот ascold » 29 юли 2013 01:13

ВТОРНИК 18,00 ВЛАДКО ГАДЖЕТО ЩЕ ВЪЗСТАНОВЯВА! ДОБРА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО ОНОДИМ КОЛЕКТИВНО!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 29 юли 2013 01:15

Попиля Локо,махна най успешния им треньор Грозданов-по негово виждане и се зае сам да надгражда отбора.......сега е решил и вас да надгражда :)
Изображение

ascold
Контакти:

Мнениеот ascold » 29 юли 2013 01:18

ТО НЯМА ДА МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ! В ГЪРЦИЯ ВЕЧЕ СА ГО РАЗРАБОТИЛИ. ПЪК И ПРИ НАС ЗА 5 ГОДИНИ...
А ИНАЧЕ ЕВАЛА НА ПУБЛИКАТА НА ЛОКО! ЗА 95 МИНУТИ НЯМЯШЕ ЕДНА ЛОША ДУМА ЗА ЛЕВСКИ! ПОКЛОН! ДРУГА ТАКАВА АГИТКА НЕ Е ИДВАЛА НА ГЕРЕНА! СВАЛЯМ ИМ ШАПКА!
НО ГАДЖЕВ И ОЩЕ 15 ПО ЖЕЛАНИЕ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Спрете този бойкот в името на Левски!!!!

Мнениеот zlatan » 29 юли 2013 11:39

Спрете този бойкот,спрете с тези безумия отбора има нужда от нас.
До никъде няма да я докараме така ако не се вразумим ще става още по-лошо.
Нека го направим поне заради тренера той го заслужава.
Сега е момента да покажем кои сме.
Гугутка спри този фарс че в неделя ще те намеря в Гоцето и вервай ми мога и на теб да си го изкарам.
Ти не си Левски Левски е половин БЪлгария.
Аз също страдам аз също тъжа,но Левски и семейството ми са моя живот.
Знам че има хора дето не заслужават тази подкрепа,но засега те са в отбора.
Нека спрем тази идиотия,нека се обединим.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

ЕС

Мнениеот bobo_13 » 29 юли 2013 11:41

Жалко само, че ЦСКА не може да педне довечера със 7-0 та да може и ДВАТА КОМУНИСТИЧЕСКИ СОФИЙСКИ "ГРАНДА" да са на последните 2 места:(
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: ЕС

Мнениеот zlatan » 29 юли 2013 11:44

bobo_13 написа:Жалко само, че ЦСКА не може да педне довечера със 7-0 та да може и ДВАТА КОМУНИСТИЧЕСКИ СОФИЙСКИ "ГРАНДА" да са на последните 2 места:(

и защо да не може да падне с толкова :) :) :) ,Берое,Ботев и Лудогорец в момента са с класа над останалите отбори в БГ.
А ти откъде знаеш че сме комунистически отбор-дай факти и после говори нали бяхме отбор на ГЕРБ или сега сме на БСП и ДПС и Атака.
нека има критика но да бъде основателна,това че Левски и ЦСКА са зле едва ли ще направи живота ти по-добър,човече.
LEVSKI_FOREVER

Venko123
Контакти:

Re: Спрете този бойкот в името на Левски!!!!

Мнениеот Venko123 » 29 юли 2013 11:46

Не слушайте автора, лъже.
Бойкот до дупка!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юли 2013 11:53

Ако продължават да се държат като п*тки бойкота скоро няма да спре.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: ЕС

Мнениеот bobo_13 » 29 юли 2013 11:55

zlatan написа:
bobo_13 написа:Жалко само, че ЦСКА не може да педне довечера със 7-0 та да може и ДВАТА КОМУНИСТИЧЕСКИ СОФИЙСКИ "ГРАНДА" да са на последните 2 места:(

и защо да не може да падне с толкова :) :) :) ,Берое,Ботев и Лудогорец в момента са с класа над останалите отбори в БГ.
А ти откъде знаеш че сме комунистически отбор-дай факти и после говори нали бяхме отбор на ГЕРБ или сега сме на БСП и ДПС и Атака.
нека има критика но да бъде основателна,това че Левски и ЦСКА са зле едва ли ще направи живота ти по-добър,човече.

Ми виж сега преди комунизма Левски има 3 титли за 20-25 години футбол. Почва комунизма Левски печели в началото титла след титла, докато не се създава ЦСКА. След моето Левски става подразделение на ДС. Само вижте колко титли имат преди и по време на комунизма и двата отбора. Нормално е след като през комунизма ЦСКА и Левски да са били символите на 2 най-големи и най-важни силови органи на Партията да се редуват да печелят титли. Все пак президенти бяха все от Генерал нагоре. По тази линия и двата"гранда" отиваха на тренировки когато играят в провинцията. Всичко лягаше къде по партийна, военна или милиционерска линия. И двата отбора вземаха най-добрите млади играчи от цялата страна, защото едните ЗАДЪЛЖИТЕЛНО влизаха в казарма, а други решава да стават милиционери, че по-лесно.По този начин обезкървяваха добрите провинциални отбори. И сега ако се напрегнеш ще ми изброиш най-много 10-на чорабари и левскари, които са рожба на собственате си школи и са станали играчи на топ ниво. Т.е. ако през комунизма тези два отбора не бяха фавооризирани и досега Левски щеше да е средняшки отбор , а ЦСКА изобщо нямаше да е създаден.
Нормалко е след като идва демокрацията и след като 45 години тези отбори да са фаворизирани да продължи доминацията им. И досега заплатите на звездите на СК Левски се плащат от парите на данъкоплатците. След комунизма вижте само кога е силна ЦСКА- когато БСП е на власт и кога Левски. Да не говорим за президентите на двата отбора по време на демокрацията, само ги вижте - Илия Павлов, Томов, Божков, Лавчис (http://www.sportline.bg/news/97194/sofi ... ez-lafchis) за Грашнов, Чорни и Батков, мисля че няма кой да оспори, че не са свързани с екс комунистите. Това е, какво по-голяма доказателство искаш.
През последните години се появиха добри провинциални отбори и всички почнахте да ревете, че режели Левски или ЦСКА. Когато на мач на Армията или Герена има мач м/у домакина и провинциален отбор и главният съдия е от града на провинциалния отбор тогава ревете. А и до сега ЦСКА и Левски ходи навсякъде със софийски съдии. Толкова ли няма други съдии???
Та това е :) знам че е трудно да го осъзнаете, но само когато на мачове на ЛЕвски и Цска съдиите започнат да свирят 50/50 та дори 35/65 в полза на другитеотбори, отново ще имаме силни отбори и играчи и първенството ще е желязно:)
Последна промяна от bobo_13 на 29 юли 2013 12:09, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 29 юли 2013 12:04

Левски на Батков и Тонев стигна до дъното. Ако са мъже ще се изправят пред хората и ще кажат, какви са проблемите. Всеки фен ще преглътне дори страшни факти, но казани честно в очите. Шефовете тръбят, че всичко е наред, а отбора не върве наникъде. Ето, че не са плащали и за Родригес, което означава, че пари няма. Но, къде са милионите от Мтел и руската банка?

Върни се в “Левски”