1242 написа:Всички казвате че нямаме шграчи? кажжете един по-добър опорен от Бру, или един крило по-добър от Гари, или един врътар по-добър от Пацо?
И от тримата , най-добрият си ти!
Поне като ти гледам правописа.

Явно си " мозък".

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1242 написа:Всички казвате че нямаме шграчи? кажжете един по-добър опорен от Бру, или един крило по-добър от Гари, или един врътар по-добър от Пацо?
фифи перото написа:mikata написа:Вутов да бяга, че тука ще загине
И аз това казвам.
Вече осма бира пия и не мога да разбера дали тази загуба не се превръща автоматично в наша победа и не е "гениалин ход".
Perroquet написа:Кравите продължават да копаят на долуПредния кръг поне ги ритна кон , а този - магаре !
Обичам Левски написа:1242 написа:Всички казвате че нямаме шграчи? кажжете един по-добър опорен от Бру, или един крило по-добър от Гари, или един врътар по-добър от Пацо?
От Бру-Дяков От Гари-Дани Абало От Тигъра-Владислав Стоянов
W84me написа:За съжаление прогнозата ми, че отборът ще попадне в огромна дупка след автогола на Везалов се сбъдна! От тук нататък нямам идея какво ще става.
daniel875 написа:фифи перото написа:mikata написа:Вутов да бяга, че тука ще загине
И аз това казвам.
Вече осма бира пия и не мога да разбера дали тази загуба не се превръща автоматично в наша победа и не е "гениалин ход".
Знаеш ли защо е гениален? Сираков спечели отново на покер за наша сметка. Така се забогатява на гърба на любимия отбор. Дано се сети, че трябва и да свърши нещо положително за тима. Досега с Батков обраха доста пари от мачовете в последно време.
zlobul написа:Кво става хора , сега се връщам от "герена" с поредната доза лошо настроение. Този отбор е трагедия отвсякъде . Просто няма кво да им се коментира на тия.
ПП: Старокин и Везалов ...евала)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта