Левски - Локомотив Пловдив - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Локомотив Пловдив 28.07.2013г. Неделя , 20:00
Върна се спасителят Сираков,а виновни отново са Гонзо и Ил.Илиев. Интересно,че на гипсокартона малкия Мук му се размина. Няма страшно брато на Достанич ще намери квалитетни футбалери. Трябва и ново тигърче,защото Пацо се оказа книжно.
downlow написа:добре че в момента Левски са много зле,че да си избиват комплексите разни хора.
Че кога сте били пък добре?
То всичко се връща видяхме ващи комплекси преди месец два
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
- фифи перото
terata написа:Нема да има оправия и при тоя треньор. Щом и при него тигъра, лепенката и Рамос са титуляри ясна е работата. Само незнам кво трябва да стане за да седне онова леке вратарчето на пейката. Честита победа на Локо!
Е кой да е титуляр?
Меси, Роналдо ,Бензема...?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
k_oleto написа:няколко седмици злобеехте. Ай дано изпаднете!
Ако изпаднем,ще е за да ви правим компания и да си цъкаме дербито и догодина

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
k_oleto написа:няколко седмици злобеехте. Ай дано изпаднете!
Няма как да изпаднем - винаги ще се намерят "другите начини"

Само Левски!
TodorT написа:downlow написа:TodorT написа:СРАМ! Няма какво да коментираме на мача. При Митов играехем по-добре... смятайте!А Йоканович е много оригинален. От първия си мач започна да говори как Локото имали 2 удара и два гола и после цял мач защита били. Познато ли ви е ?! "Играли сме добро, ала сме немали шансУ"
И за да е още по-оригинален допълни, че сме загубили заслужено, но продължаваме да работим и трябва да изчистваме грешките. И в стил Ники Митов каза, че играчите ни са най-добрите и имат класата да са в ЛЕВСКИ
Е.... имат класа, ама за Левски от град Левски (Плевенско)
и колко удара имаха Локомотив.
Абе какво ме интересува колко удара имали Локото. Два удара, два гола. Браво на момчетата! Айде да гледаме играта на отбора ЛЕВСКИ. Тя е трагична !!! ТРАГИЧНА! На Герена не можем два паса да вържем, футболистите не знаят къде се намират, а половината от тях и си неумеят! Изобщо не ме интересува притежание на топката или удари. Гледат се ГОЛОВЕТЕ, а те са 2 на 1 в полза на гостите!
+1
аз съм на същото мнение като теб,но казвам че имаме по-добър треньор от предишните
Смях през сълзи. Аз не помня такова начало на сезон за Левски. Ако някой помни, да каже.
Да не стане,като с нашия сръбски треньор,след втория му мач!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Нямали самочувствие !!!! Йоко вземе иди и ги виж дали нямат самочувствие в СинСити и НайтФлайт и тогава ми говори !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Nuke написа:Смях през сълзи. Аз не помня такова начало на сезон за Левски. Ако някой помни, да каже.
и аз това си мислех.Дори мислех да попитам дали някога сме били последни в класирането.