Левски - Локомотив Пловдив - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Локомотив Пловдив 28.07.2013г. Неделя , 20:00
Тия от Ботев не мога да разбера какво толкова ги вълнува отбора на Левски, гледайте си вашия отбор,кефете се че вървите добре,играете добре какво се занимавате със сините какво е това българско злорадство.
grasiani написа:Тия от Ботев не мога да разбера какво толкова ги вълнува отбора на Левски, гледайте си вашия отбор,кефете се че вървите добре,играете добре какво се занимавате със сините какво е това българско злорадство.
Как кво ги интересува нали искат да стават шампиони естествени ще се интересуват от водещите отбори претенденти за титлата
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:ralka_levskarka написа:Ботевъ Пловдивски написа:Да пратите на Йоканович тая бележка:
1. Илиев да не пази повече!
2. Защитата е трагедия, магия ли ще правите, играчи на пожар ли ще търсите, не знам.
3. Лопес и Бру играха добре, но е добре да заговорите на един език, това да се разбирате с бележки е смешна работа.
4. Отървете се от "звездите" Рамос и Пелето!
5. Цецо Генков играе добре с глава. Като има ден. Обаче с краката не може. И нещо много е нервен. Да се повъзпита малко, че да не стане като с Гари!
6 и най-вече. Пускай Антонио Вутов като титуляр, че ги отсрамва всички!
А за феновете в синьо: Стегнете се и отивайте да си подкрепята отбора на стадиона, че ще стане по-лошо. За цял мач се чу само 3 пъти "Левски" на гола, освирквания срещу съдията (който свири прилично и ви даде дори повече от нужните статични положения) и "Всички ВЪН!" най-накрая. Те че са си за "ВЪН!", за там са, обаче вие трябва да сте на стадиона!
И какво да гледаме? Като бяхме на стадиона какво направиха? Отблагодариха ли се по някакъв начин? Я да се скриват и да сърбат супата.
И кво като седят и само освиркват по-добре ли е ?
Да, на мен лично ми е много яко. Ей така винаги да ходят с наведени глави! Както ние ходим след техен мач в Европа. Бездарници!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Вече ми стана жал за Левски
.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
ralka_levskarka написа:Stanislav_Ivanov написа:ralka_levskarka написа:Ботевъ Пловдивски написа:Да пратите на Йоканович тая бележка:
2. Защитата е трагедия, магия ли ще правите, играчи на пожар ли ще търсите, не знам.
3. Лопес и Бру играха добре, но е добре да заговорите на един език, това да се разбирате с бележки е смешна работа.
5. Цецо Генков играе добре с глава. Като има ден. Обаче с краката не може. И нещо много е нервен. Да се повъзпита малко, че да не стане като с Гари!
А за феновете в синьо: Стегнете се и отивайте да си подкрепята отбора на стадиона, че ще стане по-лошо. За цял мач се чу само 3 пъти "Левски" на гола, освирквания срещу съдията (който свири прилично и ви даде дори повече от нужните статични положения) и "Всички ВЪН!" най-накрая. Те че са си за "ВЪН!", за там са, обаче вие трябва да сте на стадиона!
И какво да гледаме? Като бяхме на стадиона какво направиха? Отблагодариха ли се по някакъв начин? Я да се скриват и да сърбат супата.
Да, на мен лично ми е много яко. Ей така винаги да ходят с наведени глави! Както ние ходим след техен мач в Европа. Бездарници!
В Европа?

Само Левски!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Stanislav_Ivanov написа:ralka_levskarka написа:Ботевъ Пловдивски написа:Да пратите на Йоканович тая бележка:
Ми щом ти е яко Левски да пада викай за Ботев

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Parmalat написа:Вече ми стана жал за Левски.
Лъжеш!!!
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
- Обичам Левски
- Контакти:
Parmalat написа:Вече ми стана жал за Левски.
То вече и аз подигравки не сме
Скоро не съм гледал по-неориентиран отбор на Левски.Статистиката от мача говори много.
Не знам, каква подготовка и по какво са водили, но явно щетите, нанесени от досега старши-треньорствалите на Герена родни футболни капацитети няма да бъдат лесно поправени.
Меринджейският екип на Левски не е лошо да изкара малко стаж в някой провинциален отбор и да се научи как за сравнително по-малко пари могат да бъдат докарани добри играчи
Не знам, каква подготовка и по какво са водили, но явно щетите, нанесени от досега старши-треньорствалите на Герена родни футболни капацитети няма да бъдат лесно поправени.
Меринджейският екип на Левски не е лошо да изкара малко стаж в някой провинциален отбор и да се научи как за сравнително по-малко пари могат да бъдат докарани добри играчи
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Е има напредък. Иртиш са доста по - слаб отбор от Локо-то