Ето така се играе за емблемата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Искаме ли Кривия в Левски?
Кривият на Герена ? Абсолютно и твърдо аз съм ЗА !Човека е институция за Левски.
Твърдо ДА и не ме интересува на колко години е. Покрай Кривия младите ще играят, защото той няма да ги търпи да се мърдосват. Гонзо не го изпускай. Той е лидер, който се раздава докрай и не търпи лигльовци.
- sedem_!_dva
Re: Нашите въпроси,чрез Т.Русев и Сашо Диков
Томето да пита ще се правят ли сериозни трансфери зимата (за които ще се платят ТРАНСФЕРНИ СУМИ) и да се каже наистина, защото така както почваме със свободни трансфери не ми харесва изобщо... Гонзо каза на срещата с Батков, че ще има трансфери зимата, ама с това усилено търсене на свободни агенти и привличането им(Мечо) започват да стават съмнителни нещата за трансфери зимата... Ако тогава пак не се направят обещаните сериозни промени в състава, вече и аз ще съм на 100 % да се предприемат действия с/у Батков и всички смешници и подлизурковци, които са в отбора в момента... Според мен сега е необходимо спокойствие и да видим дали ще си изпълни обещанията Гонзо, така или иначе сезона е почти свършил за нас и ще се борим да се класираме в Европа, но и да отидем там... такива смешни мачове с участието на Левски не ми се гледат. 

NON MOLLARE MAI
Преди изгрев е най-тъмно!
"Левски" е част от живота ни.И с радостите,и с неудачите и безсънните нощи след загубата,и с безумния и нелогичен оптимизъм,че ще бъдем сред добрите отбори в Европа,и с хапането на пръстите,докато любимият отбор се мъчи на терена...Това е истинската любов,тя боли,но е завинаги,изкарва сълзи в очите и от радост,и от болка!Твърде много се задълбахме по Батковци,афери,кой е в сектор"Б" и кой не,кой е по-голям левскар и кой не трябва да стъпва на стадиона.Това,момчета и момичета,са третостепенни неща-те са преходни и утре никой няма да ги помни,когато дойде утрото!А то ще дойде-може да се забави,може да стискаме още зъби и да търпим подигравки,може да имаме още безсънни нощи,обаче слънцето ще изгрее!Любовта към Отбора-това трябва да ни води,не временните неща и неудачи,защото къде в живота има само щастие и радост,къде има само победи и триумфи?Пораженията са част от кръговрата,трябва да ги приемем с достойнство и да се готвим за утрешния ден!Всеки сън има край-и хубавият, и кошмарът!Всеки го боли,всеки иска да каже нещо,да напсува дори,да кълне-пак ви казвам:"Левски" е част от нашия живот и нашата съдба!Ако трябва,ще изпием горчивата чаша докрай,но ще дочакаме изгрева!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- delqnski47
- Контакти:
Re: Преди изгрев е най-тъмно!
Абе аре дайте я по на весело бре кви са тия сълзливи теми се едно ше умираме!Ай НАЗДРАВЕ на вас ''сини'' фенове и ви пожелавам някой ден пак да сте същите веселяци каквито бяхте преди

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
от delqnski47 на 13 Окт 2009 22:58
Абе аре дайте я по на весело бре кви са тия сълзливи теми се едно ше умираме!Ай НАЗДРАВЕ на вас ''сини'' фенове и ви пожелавам някой ден пак да сте същите веселяци каквито бяхте преди
Внимавай какво си пожелаваш

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Вии сте умрели отвсякаде бре,а честит да ви е новия пенсионер.
-
- Контакти:
не искам да се заяждам , но нали искате подмладяване на състава???
"Тази.. година.. взимаме.. всички.. трофеи.. в.. България.. и.. Европа!.. Другата.. година.. и.. на.. баскетбол.."-завърши Спас Делев, след което отбеляза гол със задна ножица, след като сам си центрира топката.
- ultra_blue
- Контакти:
redkiko2 написа:Вии сте умрели отвсякаде бре,а честит да ви е новия пенсионер.
Умрел си ти бе смешкооо, ние поне взимаме некви играчи и те не са подарък от Сливен - Любчо праи една сви**а на Лечков и хоп 4-а футболисти акустират на Грух Армия ?!

Най лесно е да викаш за силните , аз оставам завинаги от СИНИТЕ !!!
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
ultra_blue написа:Най лесно е да викаш за силните , аз оставам завинаги от СИНИТЕ !!!
Ех ,ако бяхте така горди и с националите, можехте да бъдете и българи.