P. S.: По трибуните има над 5000 души. Като се има предвид дразнителя и жегата, това е нещо нормално.
Ботев Пд - Пирин ГД 7 : 1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Re: Ботев Пд - Пирин ГД | 28.07.2013 | 18:00ч.
4:0 с лекота и удоволствие, още в 50-тата минута. Приятно съм изненадан от нашите момчета, мислех, че в тях може да има напрежение заради наближаващия сблъсък със "Щутгарт", но нищо такова. Очаквах повече от "Пирин", дори и не се опитват да направят мача нещо по-сериозно от учебна игра. Сега ни трябват още 2 гола, за да оглавим групата
Влизащият Станислав Костов съм сигурен, че ще сепогрижи за поне един от тях
P. S.: По трибуните има над 5000 души. Като се има предвид дразнителя и жегата, това е нещо нормално.

Пичове вие веднага хващате Левски, та Левски. Ама вас навсякъде ви хвалят каква велика агитка сте, как сте си пълнели стадионите по селата и паланки и т.н. Как били най-великата публика и т.н. и т.н. Ама срещу Левски първото полувреме след гола, ако бях изревал веднъж щеше да издам повече шум отколкото невероятна, страхотна, божествена, винаги пълнеща стадиона агитка на Сопот ..... Ае малко, а?

Paincho написа:Ама срещу Левски първото полувреме след гола, ако бях изревал веднъж .....
Имаш предвид измучал. Няма по-хубава музика за ушите от мучане на умряло или пък от злоба. На стадиона има 5-6000 души при температура от 37 градуса. Ще видим довечера колко глави ще има в обора.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Шест красиви гола, шест различни голмайстора, първо място в "А"-група, какво повече му трябва на човек?!? 

Страшен автогол на Домо 
Ботевъ Пловдивски написа:Шест красиви гола, шест различни голмайстора, първо място в "А"-група, какво повече му трябва на човек?!?
Ботев мачка като багер Пирин.Домовчийски обаче пак се издъни.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- edmon_dantes
- Контакти:
С тази игра Ботев е фаворит номер 1 за титлата. Пирин ГД не е мерило, но във всички изиграни мача досега, "канарчетата" показват голяма класа.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Баси мамата 7-1 не е истина просто. Пирин въобще има ли ги на терена....
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
zergRush написа:Страшен автогол на Домо
Абе, това точно не ни трябваше, но показва голов нюх

Re: Ботев Пд - Пирин ГД 7 : 1 FT
Домофона показа класа
Карай да върви, случва се и на най-добрите. Ми след такъв мач какво може да се кажа. Не знам.....