Левски - Берое 18.10 19:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Берое
Истинският фен е длъжен всеки път да се надява и вярва на победата. Левски ще победи.
IVAN.CIPRUS написа:ЛЕВСКИ–БЕРОЕ 5:1 гол маистори ТЕЛКИЙСКИ 2,ТАСЕВСКИ,БАРДОН И ЙОВОВ.Край на кризата.ЛЕВСКИ ОЛЕ ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ.
ЛЕВСКИ–БЕРОЕ 1 : 3

Черно море
tani написа:Как може да се настройвате за загуба ?НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ И НЕ СЕ БОИМ ОТ НИКОГО ,НО ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАС ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ СМЕ ШАМПИОНИ НА България.
+1
Като гледах последния мач на берое мисля ,че Левски трябва да бие с поне 3-0 (нищо че ози отбор разби Локо Пд с 1-3 в Пловдив),но в Берое сега ги няма нито парите , нито играчите -останала им е само една агитка и треньор който Левски трябваше да вземе(макар и сега да не е късно,само трябва да му се отправи оферта и той ще пристигне пеша до София) затова съм абсолютен оптимист за мача (отделно съм от Стара Загора и знам за моментоното състояние на Берое)
-
- Контакти:
plamak написа:Истинският фен е длъжен всеки път да се надява и вярва на победата. Левски ще победи.
съгласна съм с теб.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Утре бием "Берое" с 6-1,и после?
Горе-долу там ще е резултатът.Нищо лично към загорци,просто му е дошло времето и мястото и те са се паднали.Въпросът е дали ще бием в Австрия в четвъртък и какво ще изкопчим като точици от ЛЕ.Нашият шампионат е ясен-днес гледах мачовете с интерес и ви казвам,че такъв антифутбол не играят и в Афганистан,и в Ирак,и в Гренландия даже!Така че 12 точки,15 точки разлика-?Въпрос на време,но това наистина е без значение-"Левски" в момента трябва да играе спокойно и да се учи на футбол-лека полека,без изхвърляне и без мании за величие.Титлата към днешна дата е мираж,но това не означава,че няма да играем основна роля в определянето на новия шампион на България!Добре ще е шампиони да сме ние,но ако не сме-няма да си разплитаме чорапите,казвам го искрено-нека видим на кого можем да помогнем да стане първи!А за Европа-не стане ли в четвъртък,много лошо-просто трябва да бием в Австрия и това е!Футболът,знаете,е проста игра-вкарваш,биеш и точка!С простото условие-ако можеш!Аз лично смятам,че сините могат,въпреки проблемите,изсипали се над тях в последно време и съм спокоен за Австрия-време е малко и съдбата да ни се усмихне!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Re: Утре бием "Берое" с 6-1,и после?
синчеца е хубаво цвете дано и прогнозите ти са хубави,вярно идва мач от евротурнирите,но дано тази победа дето я предвиждаш да се сбъдне,а в четветвъртък се връща и дарко и си мисля че можем да отмъкнем нещо,а за утре дано наистина бием човече,ДАНО.
Еееееее, подценяваш отбора си как така ще биете Берое само с 6:1. Резултат под две цифри, ще е равно на загуба за вас. 

След 5 поредни мача без победа... 6-1 да да и един мърмот завиваше шоколада в станьол 

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Чак 6 : 1 няма да е, но нещо от сорта 2:0 ; 3:1 .. Тази година дали ще станем шампиони всичко зависи как ще се представим до края на полусезона. Ако спечелим повечето мачове, а да не допускаме загуби, ще имаме някакви теоритични шансове. Все пак на нас сега ни предстоят по-лесните мачове, макар че и те не са за подценяване - всяка една победа, независимо над кой отбор е дава 3 точки, така че на макс. до край да играят нашите, да бият и никой нищо няма да им каже. На цска тепърва им идват по-трудните двубои, ще ги видим и те как ще се представят, но ще има губене на точки и от тяхна страна, няма да завършат сезона без загуби - знае се. За Ред Бул се съмнявам, че ще ги бием. Все пак това не е случаен отбор - показаха го в срещите, които играха до сега в Лига Европа. Трудно ще ни е там - дори бих казал, доста по-трудно от колкото в Испания. Те ще искат да се докажат, да излязат от групата и да стигнат максимално далеч - така че не вярвам да има някакво подценяване от тяхна страна. Все пак се надявам на един Х.