Суперкупа на Германия: Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Суперкупа на Германия: Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен
Кви са тия фермани и анализи, че и генерални заключения, за някакъв предсезонен шоу мач
Като се появят в игра Нойер, Данте, Мартинез, Швайнщайфер, Рибери и Гьотце, нещата ще си дойдат на мястото. На Гуардиола му трябва време, а ѝ ШЛ се печели пролетта 
- Der Führer
- Контакти:
Е защо да не се вадят заключения . Първи сериозен мач , първи провал за налаганата от Гуардиола тактика 1-4-1-4-1 ... която дори Филип Лам определи като смехотворна . Провал и на трансферната политика - продаден беше доказан голмайстор като Гомес за сметка на фигурантите Манджукич и Писаро . Привлечени бяха абсолютно ненужни играчи - Гьотце и особено Алкантара ( резерва в отбор който Байерн размаза ) . Провал и за Гуардиола който показа , че въобще не познава качествата на играчите на Байерн . В отбора няма нито един централен защитник който да пасва на новата схема на игра , Тиаго може и да е направил 2-3 добри мача покрай Меси , Шави и Иниеста ... но е глупост Гуардиола да разбива перфектното взаимодействие между Кроос , Швайнщайгер , Мартинез , Мюлер , Рибери и Робен само и само да намери място на терена на двете си новопривлечени протежета . Хаос в центъра и пълна безидейност в атакуващ план ... плюс загуба на ръст при статичните положения ( които бяха запазена марка миналия сезон ) . Това са резултатите от работата на Гуардиола към момента . Аз бях и продължавам да бъда привърженик на неговото привличане в Байерн , но до момента ефекта е нагативен . И ако бъде загубена и суперкупата на Европа , то е редно да се помисли за алтернативен вариант за наставник . Защото загуба от Челси ще означава едно . Огромен шанс отбора да не защити нито един от спечелените през миналия сезон трофеи.
Поздравления на феновете на Дортмунд за урока по футбол , който Клоп изнесе на Гуардиола .
Поздравления на феновете на Дортмунд за урока по футбол , който Клоп изнесе на Гуардиола .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
^^^
Не бе Лаам, а Рибери
Не бе Лаам, а Рибери
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
След само един двубой е рано да се вадят генерални изводи за работата на треньора. Както Матиас Замер каза, трябва да се даде време на Гуардиола да наложи идеите си. Но както написах в тази тема Пеп трябва да се замисли. Той определено има добри идеи, но вчера не му се получиха както трябва. Играта беше нещо между неговия стил и стила на Хайнкес. Манджукич играеше ту на позицията на Рибери ту като таран. Алаба често покриваше целия ляв флоанг без никoй да му помага. Тиaго в тази зона не е ефективен. Другия проблем е наличието на много добри играчи. Гуардиола много трябва да внимава да не се получава лоша атмосфера в отбора и да няма недоволни.
И все пак вчера липсвахa и няколко основни играча, чието присъствие би придало стабилност на отбора. Дано до 30 август отборът намери своя ритъм, че тогава загубата много повече ще боли.
И все пак вчера липсвахa и няколко основни играча, чието присъствие би придало стабилност на отбора. Дано до 30 август отборът намери своя ритъм, че тогава загубата много повече ще боли.
[center]
[/center]
[/center]- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:^^^
Не бе Лаам, а Рибери
На Лаам бяха приписали думите ... но всъщност няма значение кой ги е казал , а че към момента е бил абсолютно прав . Срещу Дортмунд , тази схема , с Алкантара , Боатенг и Манджукич ( Писаро ) на терена се оказа неефективна .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
^^^
Последно за смешната тактиката на Пеп. Рибери казва: "Схемата на Гуардиола 4-1-4-1 е странна/смешна", сподели 30-годишният офанзивен нападател пред Билд. Интересното е, че използваната дума е “komisch”, която на немски освен “странен” означава и “смешен”.
Въпрос на превод
Аз пък бих казал, че тактиката му снощи бе неадекватна. Може би, играчите не са го разбрали, какво иска. Най- ме изуми смяната на Тои Кроос с Данте. Както и да е, мачът е свирен вече. Да се стяга и те така
Последно за смешната тактиката на Пеп. Рибери казва: "Схемата на Гуардиола 4-1-4-1 е странна/смешна", сподели 30-годишният офанзивен нападател пред Билд. Интересното е, че използваната дума е “komisch”, която на немски освен “странен” означава и “смешен”.
Въпрос на превод
Аз пък бих казал, че тактиката му снощи бе неадекватна. Може би, играчите не са го разбрали, какво иска. Най- ме изуми смяната на Тои Кроос с Данте. Както и да е, мачът е свирен вече. Да се стяга и те така
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
fcb_bg написа:Aбе вие тука от шматка нагоре май само сте събрани. Гуардиола вече да си ходел след един мач. Алоооо, паднахте от отбора който толкова ви сипва от няколко сезона насам, че не можете да го изпапкате до Коледа. Че даже и на финала в Шл не ги надиграхте категорично. Кое толкова ви е чудно, че паднахте от Борусия не ви знам. Изобщо нямаше да е изненада и с Хайнкес начело да бяхте паднали снощи. Май, май много вирнахте нагоре носовете.
Само да ви припомня, че сегашния ви треньор е единствения спечелил Шл и после накарал отбора си да играе на макс. И то след сезон в който обраха що можеше купа да се обере.
Иначе ми е готино да ви гледам как хлипате тука, че много високо литнахте. То всъщност сте си в правото да сте така, защото Байерн показа страхотен футбол миналия сезон. Ама нали викахте, че ние феновете на Барса сме най-надутите и най-наглите. Та да се видите, че в момента и вие сте така.
Не е трагедия, че сме паднали, още по-малко от Дортмунд. Тези техни футболисти винаги могат да ни набият. Трагедия е че аз поне виждам единствено деструкция в отбора, което ме навява на мисълта че или той целенасочено се опитва да ни съсипе или той просто е некадърен треньор с много късмет. Не е нормално в навечерието на новия сезон да имаме толкова контузени основни футболисти. Няма отбор на света (в това число и вие), в който всеки от футболистите да може да играе на 4-5 поста и във всеки мач да ги въртят (ако са верни думите на коментаторите относно неговите виждания). Неадекватни смени, разредена халфова линия, един-единствен дефанзивен халф с качества, но с никаква още сработеност, футболистите като цяло се чудеха какво да правят, да продължавам ли? Искрено се надявам футболистите да го бойкотират в първите кръгове.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
-
miasanmia1900
- Контакти:
Der Führer написа:Е защо да не се вадят заключения . Първи сериозен мач , първи провал за налаганата от Гуардиола тактика 1-4-1-4-1 ... която дори Филип Лам определи като смехотворна . Провал и на трансферната политика - продаден беше доказан голмайстор като Гомес за сметка на фигурантите Манджукич и Писаро . Привлечени бяха абсолютно ненужни играчи - Гьотце и особено Алкантара ( резерва в отбор който Байерн размаза ) . Провал и за Гуардиола който показа , че въобще не познава качествата на играчите на Байерн . В отбора няма нито един централен защитник който да пасва на новата схема на игра , Тиаго може и да е направил 2-3 добри мача покрай Меси , Шави и Иниеста ... но е глупост Гуардиола да разбива перфектното взаимодействие между Кроос , Швайнщайгер , Мартинез , Мюлер , Рибери и Робен само и само да намери място на терена на двете си новопривлечени протежета . Хаос в центъра и пълна безидейност в атакуващ план ... плюс загуба на ръст при статичните положения ( които бяха запазена марка миналия сезон ) . Това са резултатите от работата на Гуардиола към момента . Аз бях и продължавам да бъда привърженик на неговото привличане в Байерн , но до момента ефекта е нагативен . И ако бъде загубена и суперкупата на Европа , то е редно да се помисли за алтернативен вариант за наставник . Защото загуба от Челси ще означава едно . Огромен шанс отбора да не защити нито един от спечелените през миналия сезон трофеи.
+1900..Много точно мнение..Мога да допълня,че привличането на Пеп не е толкова страшна грешка предвид неговата кариера.Нито е грешка привличането на Тиаго или Марио..Грешка е разбиването на схема налагана на 90% от играчите в последните 4 години..Ако иска да пуска Тиаго нека го пуска пред Бастиан и Мартинез и да го върти с Кроос..Данте и Боатенг са си добре отзад.
Der Führer написа:Е защо да не се вадят заключения . Първи сериозен мач , първи провал за налаганата от Гуардиола тактика 1-4-1-4-1 ... която дори Филип Лам определи като смехотворна . Провал и на трансферната политика - продаден беше доказан голмайстор като Гомес за сметка на фигурантите Манджукич и Писаро . Привлечени бяха абсолютно ненужни играчи - Гьотце и особено Алкантара ( резерва в отбор който Байерн размаза ) . Провал и за Гуардиола който показа , че въобще не познава качествата на играчите на Байерн . В отбора няма нито един централен защитник който да пасва на новата схема на игра , Тиаго може и да е направил 2-3 добри мача покрай Меси , Шави и Иниеста ... но е глупост Гуардиола да разбива перфектното взаимодействие между Кроос , Швайнщайгер , Мартинез , Мюлер , Рибери и Робен само и само да намери място на терена на двете си новопривлечени протежета . Хаос в центъра и пълна безидейност в атакуващ план ... плюс загуба на ръст при статичните положения ( които бяха запазена марка миналия сезон ) . Това са резултатите от работата на Гуардиола към момента . Аз бях и продължавам да бъда привърженик на неговото привличане в Байерн , но до момента ефекта е нагативен . И ако бъде загубена и суперкупата на Европа , то е редно да се помисли за алтернативен вариант за наставник . Защото загуба от Челси ще означава едно . Огромен шанс отбора да не защити нито един от спечелените през миналия сезон трофеи.
Съгласен съм. Единствено не мисля, че Гьотце е ненужен, но той по-скоро трябва да е алтернатива на Кроос. Трябваше обаче задължително да привлечем още един бек, защото Рафиня и Контенто не могат да бъдат равностойни заместници на Алаба и капитана в големите мачове. За разлика от теб обаче никога не съм бил привърженик на привличането на гуардьола и определено не мисля да ставам.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
fr3ak_boy написа:Имам съмнения, че тактиката на Пеп с "фалшива" девятка Мюлер няма да има успех в Германия особено срещу Клоп. Прогноза 3-1
Всичко останало е щракане по клавиатурите.
Очаквам Пеп да не доизкара сезона. Неговия период ще е като този на Клинсман в Байерн. Просто "алтернативните" тактики с "фалшиви" деветки и т.н не виреят в Германия. Там почти всички играят с тарани.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.