МВР ще накаже полицаите, превишили правата си на 23 юли!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: МВР ще накаже полицаите, превишили правата си на 23 юли!

Мнениеот viali69 » 27 юли 2013 19:16

Полицията си върши перфектно работата ! Вече месец и половина българските полицаи не се поддават на провокациите и напрежението, и по един много интелигентен и демократичен начин опазват обществения ред в столицата.
Българските полицаи заслужават само похвала за поведението си !
На много места по света подобни протести щяха да бъдат смазани със сила от органите на реда. В САЩ, Франция, Великобритания, Италия, Испания, Турция ... полицията действа безпардонно и грубо в такива случаи на масово нарушаване на обществения ред.
Да ! Хвърлянето на бутилки и камъни, трошенето на автобуси, блъскането на полицаи и жандармеристи, неизпълнението на полицейски разпореждания, хвърляне на домати по народни представители и т.н. ... Всичко това са все нарушения на обществения ред. Някои, от които граничещи с престъпления.
На всичко това българските полицаи отговориха по абсолютно демократичен начин, стоически издържайки на натиска и напрежението.
Не наказания, а награди за полицаите и жандармеристите трябва да има !
За пръв път съм горд с българското МВР в тези дни ! Браво !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 27 юли 2013 19:41

viali69 написа:Полицията си върши перфектно работата ! Вече месец и половина българските полицаи не се поддават на провокациите и напрежението, и по един много интелигентен и демократичен начин опазват обществения ред в столицата.
Българските полицаи заслужават само похвала за поведението си !
На много места по света подобни протести щяха да бъдат смазани със сила от органите на реда. В САЩ, Франция, Великобритания, Италия, Испания, Турция ... полицията действа безпардонно и грубо в такива случаи на масово нарушаване на обществения ред.
Да ! Хвърлянето на бутилки и камъни, трошенето на автобуси, блъскането на полицаи и жандармеристи, неизпълнението на полицейски разпореждания, хвърляне на домати по народни представители и т.н. ... Всичко това са все нарушения на обществения ред. Някои, от които граничещи с престъпления.
На всичко това българските полицаи отговориха по абсолютно демократичен начин, стоически издържайки на натиска и напрежението.
Не наказания, а награди за полицаите и жандармеристите трябва да има !
За пръв път съм горд с българското МВР в тези дни ! Браво !

Ако така се подиграваха и гавриха(последен пример-вчерашния цирк в НС) с народът си разните "политици", такъв протест щеше да има, че направо ти е бедна фантазията. Никой народ от гореизброените няма да допусне да бъде правен на маймуна, да живее като скот и едвам да връзва двата края какъвто е случая на доста голям % от хората в България, ама българина е такъв търпелив и мълчалив, свикнал да се радва на малкото и да казва нали го има и това.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 27 юли 2013 20:13

Тия безработни и пенсионери, дето си мислят, че могат да определят вота на 3 милиона души сега ги изкарват невинни. :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 юли 2013 20:18

DANS написа:
RedeviL написа:
DANS написа:А на автобуса с народни представители; и - осигуряване на периметър около 03.30 часа за изкарване на народните представители от сградата на "Родната" полиция ни "пази"!

Е нали уж полицията беше с вас и преговаряхте с армията.. :lol:
[offtopic]Изображение[/offtopic]

А бе, "Гьобелс", защо ми слагаш думи в устата, посочи ми къде съм написал оцветеното в ЧЕРВЕНО!??? :twisted:

Ето оригиналния ми коментар:
DANS написа:Това е безумието/провокацията/престъплението, което сътвори МВР, като изкара бял, неброниран автобус, срещу най многолюдната част на протеста:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Z0BvtzYxuM[/youtube]

"Родната" полиция ни "пази"!
Изображение

Изображение

Изображение

полицая с черепа съм го постнал, иронично, заради мутренския дрес код, иначе нищо лошо не е направил,

за разлика от този, който е за освидетелстване:
Изображение

както и тази:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zEGUmsfURzg[/youtube]

Абе, Саше, като ти слагам думи в устата - кво си ми ги изтипосал тези снимчици и клипчета с ироничните коментарчета над тях!? И в крайна сметка не отговори на въпроса ми: какъв е смисълът на темата ти, след като толкова време се мазнехте на полицията с хвалебствени плакати за спогодби... :lol:

Потребителски аватар
Avon

Мнениеот Avon » 27 юли 2013 20:32

23г. преход , най -бедната държава , най-ниски доходи! И какво чета(отказах се пускам цитати) , разни образи ,които явно живеят в рая с добри доходи в държава без копупция, не ядат китайски чесън...Ако е така приемам техните доводи ,че полицията трбявало още да бие.Само дето един герой от тук ме зплашва една вечер когато бил на работа, няма лошо работи човека ама вечер до късно и едва ли получава 2500евро, колкото чисти получава един начинаещ келеш в Германия.Важното е нашите да са на власт другите както във филма "История на света".Това ,че и аз блъскам за 200евро няма значение важното е Станишко,Боко или който и да е там на власт да е наш! Баси тъпата логика.Заслужаваме си да тънем в корупция и мизерия и баба Пеца да се радва на 5лв. защото това били 5 хляба, докато КД ще си почива на някой екзотичен остров с чувството на изпълнен дълг, защото баба Пеца получи 5лв. Е на това се кефите , не на боя, не на нахалството, не на безочието кефете се за баба Пеца и нейните 5лв. .
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 юли 2013 21:55

Щом трябва-да ги накаже. Но на хвърлялите камъни също няма да се размине!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 28 юли 2013 12:09

Скандално видео за 23.07.2013
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tAjD7ow7bPQ[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 юли 2013 14:43

Имаш ли представа колко процента от симпатизантите на БСП69ДПС и онзи имат интернет? Едва ли са много. За тях е важно, какво ще им кажат, не какво са видели или усетили :(
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”