Черноморец Бс - НЕФТОХИМИК Бс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Черноморец Бс - НЕФТОХИМИК Бс
давайте трийте и тези коментари докато не са ги прочели повече хора ... гледам много набързо изтрихте неудобните за вас коментари които бях поствал на други теми в началото ... толкова много ви пречиха явно някои като казва истината ? ?

Последна промяна от tyranta на 28 юли 2013 11:26, променено общо 1 път.
28 юли 2013 | 10:55 Къде ги изкараха 1000 човека не знам, ама има общо 387 продадени билети, а машинките са отчели 458 пропуснати хора /може би има такива с карти/, ако е имало повече хора значи са гратисчии. А дано, ама надали! Мазутите пак са се раздули!!!
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=439700
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=439700
Черноморец Бургас (Бургас) - Черно море (Варна) 1:0 /пряко по News 7/
~ 980 зрители
Нефтохимик 1962 (Бургас) - Любимец 2007 (Любимец) 1:0 (без тв излъчване)
~ 1 110 зрители
~ 980 зрители
~ 1 110 зрители
FCH написа:Черноморец Бургас (Бургас) - Черно море (Варна) 1:0 /пряко по News 7/
~ 980 зрители
~ 1 110 зрители
а ти тази информация от къде я взимаш ? ето аз ти цитирам саита които я написал ... твоето инфо е от ? и дори и то да е вярното .. говорим за ЗЕЛЕНИЯ Бургас ? 120 човека разлика вапреки че мача НЕ СЕ излъчва по Тв ? То голям келипир ...
- Green Fighters
- Контакти:
Ти си много комично чорбарче
Лапай на цаците и гледай да не се задавиш
Заповядай на дербито да видиш кой колко ще е 

[center]
[/center]
БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК
докато феновете на Нафтата не проумеят най накрая че феновете на БУРГАСКИЯ футбол са едни и същи така наречените СЕМКАДЖИИ ... все по малко ще стават хората по стадиона ... да кажем че разликата е в агитките въпросните 100 човека и ? какво се променя с това ? когато фактите говорят и боговете мълчат .. и на двата домакински мача на отборите стадиона е ПРАЗЕН !!!
Green Fighters написа:Ти си много комично чорбарчеЛапай на цаците и гледай да не се задавиш
братле когато не ти отърва разбирам те що говориш така .. ето ваш фен изважда статистика от някъде и питам го от къде я е вземал .. много голяма разлика в цифрите виждаш ли ? да добавиме ли и това че мача единия мач се игра в 21ч и свършва в 23ч ? а другия в 18:30 и свършва в 20:30ч ? което за по малките фенове играе и това роля ? имали смисъл да ставаме дребнави като вас
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Re: черноморец - НЕФТОХИМИК БУРГАС
pobeda1 написа:на този мач ще присъстват ли актьорите от филма "Лешпер комерс inc." на режисьора Димитър Таралежков (Безата, Тениса, Кольо Рижия, Шмуца, Любо, Назъра, Стамбата, Гайдата, Ръба, Оникса, Игнат, Божо, Трифон ). Ако не се сещате за кой филм става дума ето и линк: http://bt.wrzru.com/details.php?id=96168
Четах в една друга тема че някои фенове имали проблеми с работата и смените за да дойдат да гледат мача. По-горе споменатите не мисля че ще имат проблеми от подобно естество.
Голям "филм" . Оникса е починал отдавна , мир на праха му . От този филм са ми симпатични Нефтохимик . Летс го нафта летс го , аре аре аре нафта ле .

Иначе за мача - победа за Черноморец с оглед класите .
- Green Fighters
- Контакти:
tyranta написа:Green Fighters написа:Ти си много комично чорбарчеЛапай на цаците и гледай да не се задавиш
братле когато не ти отърва разбирам те що говориш така .. ето ваш фен изважда статистика от някъде и питам го от къде я е вземал .. много голяма разлика в цифрите виждаш ли ? да добавиме ли и това че мача единия мач се игра в 21ч и свършва в 23ч ? а другия в 18:30 и свършва в 20:30ч ? което за по малките фенове играе и това роля ? имали смисъл да ставаме дребнави като вас
Ако си бургазлия както твърдиш ще знаеш, че лятото часа има значение. Дневната смяна по курортите свършва в 19:00-19:30. Аз примерно отидох чак за второто, както и доста други

[center]
[/center]
БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК