Само казах, че да определяш цели маси от хора ей така с лека ръка е идиотско. И комунистическо - така е започнал народния съд.
Приятен полет!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
plamenst7 написа:Един въпрос с повишена трудност. Ако комунизма е толкова добра и хубава форма на управление, защо е било нужно в продължение на толкова много години да бъде прилаган под формата на диктатура? Защо е имало хора, които са се опълчвали на това и са били избивани?
plamenst7 написа:Един въпрос с повишена трудност. Ако комунизма е толкова добра и хубава форма на управление, защо е било нужно в продължение на толкова много години да бъде прилаган под формата на диктатура? Защо е имало хора, които са се опълчвали на това и са били избивани?
tprodanov написа:В случая мисля, че отлетя на някъде и започна да си говориш сам със себе си. Нямам идея откъде тръгна да говориш за разстрели и метеорити, не искам да знам какво става в главата ти, но ако не бъркам има клинична пътека за това.
Само казах, че да определяш цели маси от хора ей така с лека ръка е идиотско. И комунистическо - така е започнал народния съд.
Приятен полет!
гражданин от село написа:tprodanov написа:В случая мисля, че отлетя на някъде и започна да си говориш сам със себе си. Нямам идея откъде тръгна да говориш за разстрели и метеорити, не искам да знам какво става в главата ти, но ако не бъркам има клинична пътека за това.
Приятен полет!
Когато нямаш аргументи и да се правиш на луд е изключително жалко поведение.Чети темата,в която пишеш или когото нещо не ти е изгодно минаваш на пуберски "хитринки".
Балкански Орел написа:Русофилите постоянно плямпат за САЩ и прочие, а даже незнаят кой е истинския враг и кой контролира света.Не е зле да знаете и че вашата мила Русия също е в сценария на Еврейската пирамидка
КНДР написа:СССР го разби американския агент на ЦРУ Горбачов, мръсните американци поставиха агенти в правителствата и на други страни с цел, дестабилизация. Мога да говоря много по тоя въпрос, но вече стана късно. Лека нощ и поздравления за спазения добър тон, който способства за ползотворната ни дискусия. Лека вечер.
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 19 госта