II Кръг - Лудогорец - Черноморец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: II Кръг - Лудогорец - Черноморец

Мнениеот Parmalat » 28 юли 2013 00:01

Във форума на Партизан вече коментират мача между Лудогорец и Черноморец :lol: http://www.juznatribina.net/vbforum/sho ... 65&page=56 :lol:

Един беше написал,че Лудогорец са много зле в защита,но пък бързо преминават от едната в другата фаза и не са толкова добри и т.н.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 28 юли 2013 00:09

Нормално да се радват. Дано да ги заблудим и надиграем :р
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 юли 2013 00:18

Parmalat написа:Във форума на Партизан вече коментират мача между Лудогорец и Черноморец :lol: http://www.juznatribina.net/vbforum/sho ... 65&page=56 :lol:

Един беше написал,че Лудогорец са много зле в защита,но пък бързо преминават от едната в другата фаза и не са толкова добри и т.н.

Ще направят голяма грешка ако се водят по този мач. В защита го нямаше Моци, дори ние не знаем на кого ще заложи за негов партньор Стоев. Отделно смятам, че цялата атмосфера на мача предполагаше такава игра. Нито играчите дадоха всичко от себе си, нито публиката беше достатъчно за съперник като Черноморец. Всички са затихнали и чакат мача в сряда. Само Кайсара не се вписваше в цялата обстановка и сякаш беше единственият неразбрал :lol: Може би се надявах да видя Шоко, вместо Минев, просто защото годинките на национала са повечко и се притеснявам дали ще успее да се възстанови. Дано всичко оставено в резерва да влезе в употреба срещу Партизан.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 28 юли 2013 01:51

snakebite написа:Равностоен мач, но все пак по-класния отбор е Лудогорец, видя се че като вдигнаха малко темпото в началото на второто полувреме, започнаха опасностите пред вратата на Черноморец..
После намалиха пак темпото и Черноморец имаше не лоши шансове....

Истината е че нямаме качествени резерви....Кишада, Бакалов - пълен потрес, ...Деко и той далеч от добрите си дни..Мишо с нищо не помогна..
Иван Стоянов беше уморен, чудесни както винаги Минев и Кайсара, стабилен Мантула, бавен Барт, отличен Златински, добър Дяков, стараещ се Марселиньо, концентриран Владо Стоянов, борещ се Безяк...
Слабичко, но на фона на мача в сряда - нормално...
Както казах нямаме качествени резерви...за Европа може да не се отрази това, но ако играем на два фронта, ще е пагубно, мисля че докато сме в Европа ще губим още доста точки в първенството !!! Като че ли от тази гледна точка Ботев имат най-добри резерви и са основен фаворит за титлата, само за това - по-добри резерви !!

Абе Деко още като влезе на мястото на бакалов развинти двама и вкарахме гол, друг е въпроса, че топката излезе от терена. Даде доста добри пасове и като цяло не беше зле. Може би единствено Кишада и бакалов разочароваха и то доста.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 28 юли 2013 01:56

tsonpen написа:Не знам къде го видяхте този равностоен мач. Съвсем резонна победа за Лудогорец. Естествено, можеше да стане някоя грешка и да има друг резултат. Личеше си, че нашите са уморени и освен това се пазят. Някои направо демонстративно си ходеха по терена. Очаквах повече резерви в състава.
Според мен целта беше с минимум усилия да вземат мача, но им се наложи малко да се поразтичат когато времето напредна.
Аз бих отличил Владо Стоянов (безупречен), Барт (добри намеси и страходни точни пасове на големи разстояния), Кейсара (на този въобще не му личи умората и не се пази) и Дяков.
Искам да видя повторение обаче на засадите, защото се създаде усещането в публиката, че се вдигаха несъществуващи засади на няколко пъти. Признавам, че не бях наблюдателен, но за едната съм на 99% сигурен, че нямаше. Имаше и странни отсъждания при нарушенията. Обаче трябва да се види видео все пак.

Професоре не с рогата, ти явно си платен чикиджия/какви класи какви резерви/ :o :o
Що не питаш Стоев , за мача... дали не си плю в пазвата ,а :?:

п.п. ДОСТА Е НАГЛО ТОЧНО КАДАИФА ДА ИМА РЕФЕРСКИ ПРЕТЕНЦИИ :!:

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 28 юли 2013 08:49

Добре, че бихме. В защита Черноморец са уникални. Такава подредба - такова спазване на указания. Браво! Терзиев ....
Иначе Лц си играха добре - малко беззъбо на моменти. Бакалов ако беше вкарал първото полувреме - мачът става друг.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 юли 2013 09:55

tsonpen написа:Не знам къде го видяхте този равностоен мач. Съвсем резонна победа за Лудогорец. Естествено, можеше да стане някоя грешка и да има друг резултат. Личеше си, че нашите са уморени и освен това се пазят. Някои направо демонстративно си ходеха по терена. Очаквах повече резерви в състава.
Според мен целта беше с минимум усилия да вземат мача, но им се наложи малко да се поразтичат когато времето напредна.
Аз бих отличил Владо Стоянов (безупречен), Барт (добри намеси и страходни точни пасове на големи разстояния), Кейсара (на този въобще не му личи умората и не се пази) и Дяков.
Искам да видя повторение обаче на засадите, защото се създаде усещането в публиката, че се вдигаха несъществуващи засади на няколко пъти. Признавам, че не бях наблюдателен, но за едната съм на 99% сигурен, че нямаше. Имаше и странни отсъждания при нарушенията. Обаче трябва да се види видео все пак.

Стига,бе пич. Ти редовно гледаш други мачове. С повече късмет,Черноморец си тръгваше най-малко с точка. Засади на няколко пъти нямаше,но нямаше и нарушения във ваша полза. Съдията се справи. Друг е въпроса,че в Разград сте свикнали да се свири по друг начин.
Отбора ни игра прилично и само факта,че имаме нови играчи ни лиши от точки.
А ти продължавай да си вярваш....до сряда. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 юли 2013 10:29

entwickler написа:Добре, че бихме. В защита Черноморец са уникални. Такава подредба - такова спазване на указания. Браво! Терзиев ....
Иначе Лц си играха добре - малко беззъбо на моменти. Бакалов ако беше вкарал първото полувреме - мачът става друг.

уникални, уникални..колко да са уникални ;)
Имай впредвид че Кишада ако знаеше какво да прави с топката им мушвахме още два гола -толкова опасни бяха контрите ни !!
Незнам какво се захласвате по Барт, да спокоен и рутиниран е, но е малко бавничък...И все пак в сравнение с миналата година игра добре, ако още понавлезе във форма, Стоев ще има труден избор за партньор на Моци !!
Иначе от Черноморец ми направи впечатление Маркиньо или Маркиньош, незнам как се казва, доста изтормози Минев, че чак се налагаше Барт, Деко и Златински да помагат !!!
Уатара напрви два добри пробива първото полувреме, но Кайсара се взе в ръце след това и го попиля. Уникален Кайсара - най-добър със Слован, най добър и сега !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 юли 2013 11:48

Всички засади си ги имаше. Въпросната, за която говориш, така и не стана ясно има или няма, въпреки стоп-кадъра. Вашият нападател беше точно пред страничния, а Терзиев беше след централния кръг, на поне 30 метра. Нападателят тичаше напред, защитника се изтегляше. Според мен имаше засада, но дори и в момента на паса да са били на една линия, съдията няма как да види подобно нещо, най-малкото защото става въпрос за разминаване за стотна, ако не и хилядна от секундата. Кощунство е да имате претенции към съдията в този мач.
Мача си беше равностоен, даже Черноморец имаха повече положения, макар повечето в последните 10 минути. Но и преди това си имаха не по-малко от вас.

Иначе това, което видях е различен стил на игра. При Петев търсехте дълги разигравания, с много пасове, а вчера имаше опити за по-директен футбол - 2-3 паса и извеждащо подаване или двойни, отново с извеждане. Това си пролича още на мача със Слован.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 юли 2013 12:42

Аз гледах мача на стадиона и предполагам, че оттук идва различното впечатление. Обаче преди да видим видеозаписи на въпросните ситуации, няма как да коментираме.
Естествено, че с повече късмет Черноморец можеше да вземе точката, както и още някой гол във вратата си. За мен обаче без съмнение отборът, който владееше инициативата беше нашият. Моментът беше такъв, че нашите нямаше как да се напъват повече. Разбрах също, че някои са пирували след победата до четвъртък сутрин. Реално са имали един ден за подготовка.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”