Мен лично ревизии и одити не ме плашат. Най-лошото, което може да сполети ЦСКА е да му бъде отказано листване на борсата. Но - за сега. Вероятно клубът ще го преживее, някак...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vaskonti написа:Ти предизвикваш не само мен, а целия форум, не знам дали си го забелязал
Мен лично ревизии и одити не ме плашат. Най-лошото, което може да сполети ЦСКА е да му бъде отказано листване на борсата. Но - за сега. Вероятно клубът ще го преживее, някак...

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините

Кашчей написа:vaskonti написа:Ти предизвикваш не само мен, а целия форум, не знам дали си го забелязал
Пука ми за целия форум
Много са малко тези, с които можеш истински да дискутираш и спориш.
Одитът няма да е за седмица - две, а дотогава ще трябват пари. Дали няма пак да са заеми и колелото да се завърти с по-голяма скорост?
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Ти предизвикваш не само мен, а целия форум, не знам дали си го забелязал
Пука ми за целия форум
Много са малко тези, с които можеш истински да дискутираш и спориш.
Одитът няма да е за седмица - две, а дотогава ще трябват пари. Дали няма пак да са заеми и колелото да се завърти с по-голяма скорост?
Само от борса ли може да се купят акции? Не може ли директно от АД-то?
vaskonti написа:Един "Плод и Зеленчук" може да си купи доматите директно от производителите. Защо купуват от зеленчуковите борси?
Да не би ако аз искам да си купя акции, трябва да мина през борсата? Ако искам да купя 60% от акциите на ЦСКА какво трябва да направя - да отида на борсата или в офисите на ЦСКА?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост