Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !
Умрете до крак червени анадолски к.рви
Един е "Ботев"Пд. на света завинаги във нашите сърца за нас е той религия o o o o "Ботев"Пд. най-великия
КНДР написа:Хората по софийските улици, които скачаха на бой на полицията ли ? Днес интелегенцията се беше събрала на Бузлуджа.
Днес кебапчийницата се беше събрала на Бузлуджа, и както обикновенно са го оставили освинен. Хора, които ако няма автанта, ако не ги извозят с автобусите никога не биха отишли.
Някой да скача на бой на полицията не съм видял от протестите.
Синчец, първо такава сила има. Ако ти не си наясно с това, то е единствено заради политическата ти неграмотност. Това е проблем, но пък си е само твой.
Второ, не знам ти какво си видял, но аз след протести не виждам една хартийка да има по улиците. Тук някъде теорията за същата селяндурска измет отива в канала.
Трето, агитки на тоя протест няма. Това ти твърдение директно може да се запише като пример хората колко не познават процесите в собствената си страна.
И четвърто, БСП не съм видял да води нищо - има над 30 агенции, всички даващи отклонения до 15%. Според тая агенция, на която разчиташ Бареков е третия политик по рейтинг, а той все още не е политик. Толкова за достоверноста на данните...
Маричков и Гошо( лека му пръст) могат да пеят и свирят. Могат и да излагат позиция, но не и смешника Васко Кръпката.
Пък с тез песни от 90-та, направо се къртят плочките...Евтина работа, ентелегентска. Кво стана с гладната стачка на оня гЪс Сугарев?
Пък с тез песни от 90-та, направо се къртят плочките...Евтина работа, ентелегентска. Кво стана с гладната стачка на оня гЪс Сугарев?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
tprodanov написа:КНДР написа:Хората по софийските улици, които скачаха на бой на полицията ли ? Днес интелегенцията се беше събрала на Бузлуджа.
Днес кебапчийницата се беше събрала на Бузлуджа, и както обикновенно са го оставили освинен. Хора, които ако няма автанта, ако не ги извозят с автобусите никога не биха отишли.
Някой да скача на бой на полицията не съм видял от протестите.
Синчец, първо такава сила има. Ако ти не си наясно с това, то е единствено заради политическата ти неграмотност. Това е проблем, но пък си е само твой.
Второ, не знам ти какво си видял, но аз след протести не виждам една хартийка да има по улиците. Тук някъде теорията за същата селяндурска измет отива в канала.
Трето, агитки на тоя протест няма. Това ти твърдение директно може да се запише като пример хората колко не познават процесите в собствената си страна.
И четвърто, БСП не съм видял да води нищо - има над 30 агенции, всички даващи отклонения до 15%. Според тая агенция, на която разчиташ Бареков е третия политик по рейтинг, а той все още не е политик. Толкова за достоверноста на данните...
Ти като си гербераст или капиталист, да не би да си политически грамотен ?
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
tprodanov написа:Синчец, първо такава сила има. Ако ти не си наясно с това, то е единствено заради политическата ти неграмотност. Това е проблем, но пък си е само твой.
Наслушах се на политически грамотни за 16 години след 1997-ма. Заврете си грамотността отзад-след като ни излъгаха тогава, единственото важно за мен е аз да се оправя. И се оправям, не се оплаквам. Написал си камион глупости, лошото е, че им вярваш. Аз пък съм изкарал днеска 300 лева и ме боли за вашите въжделения. Седя и ви гледам сеира.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
КНДР написа:
Ти като си гербераст или капиталист, да не би да си политически грамотен ?
Със сигурност, след като най-малкото съм запознат коя политическа сила от родния политически спектър какво предлага, и дали изобщо предлага нещо.
И имайки предвид, че ти не можеш да определиш политическата ми принадлежност, а тя е напълно явна точно от горното ми твърдение, значи самия ти си политически неграмотен. А като ти гледам писанията - и не само политически...
sin4ec написа: Наслушах се на политически грамотни за 16 години след 1997-ма. Заврете си грамотността отзад-след като ни излъгаха тогава, единственото важно за мен е аз да се оправя. И се оправям, не се оплаквам. Написал си камион глупости, лошото е, че им вярваш. Аз пък съм изкарал днеска 300 лева и ме боли за вашите въжделения. Седя и ви гледам сеира.
Хем си излъган, хем днес си изкарал 300лв? 96та можеше ли да изкараш 300лв? Всъщност, да, можеше и 3 000 да изкараш

Типичен комуноиден отговор - празни приказки, конкретика нулева и мисловна катастрофа при първия нормален аргумент отсреща.

- ZinedineZidane
- Контакти:
КНДР написа:Хората по софийските улици, които скачаха на бой на полицията ли ? Днес интелегенцията се беше събрала на Бузлуджа.

Вие сте жалка картинка! Под вие разбирай всички болни, комунистически мозъци, пишещи в темата! Промити мозъци... И въобще подобно нещо може да организира само подобно политическо изчадие като БСП, точно за поддържане на мозъците ви промити!
И да допълним: интелЕгентен човек се очаква да има елементарна грамотност!
Последна промяна от ZinedineZidane на 27 юли 2013 23:07, променено общо 2 пъти.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- No Pyro No Fun
- Контакти:
[offtopic]
Що си го сложил тоя подпис тогава
[/offtopic]
sin4ec написа: Наслушах се на политически грамотни за 16 години след 1997-ма. Заврете си грамотността отзад-след като ни излъгаха тогава, единственото важно за мен е аз да се оправя. И се оправям, не се оплаквам. Написал си камион глупости, лошото е, че им вярваш. Аз пък съм изкарал днеска 300 лева и ме боли за вашите въжделения. Седя и ви гледам сеира.
Що си го сложил тоя подпис тогава

Според мен не са 50 000, а са минимум 500 000 екзалтирани.
Къде са паркирали 12000 автобуса? Идея нямам. Виж кой ги е платил е ясно. Партията-майка с парите на данъкоплатците.
Чух, че са предлагали и акции на ЦСКА за "зеро" лева -едната. Желаещи нямало.
Къде са паркирали 12000 автобуса? Идея нямам. Виж кой ги е платил е ясно. Партията-майка с парите на данъкоплатците.
Чух, че са предлагали и акции на ЦСКА за "зеро" лева -едната. Желаещи нямало.
Място за четящи - http://goshsport.blogspot.com
ZinedineZidane написа:КНДР написа:Хората по софийските улици, които скачаха на бой на полицията ли ? Днес интелегенцията се беше събрала на Бузлуджа.
![]()
![]()
![]()
Вие сте жалка картинка! Под вие разбирай всички болни, комунистически мозъци, пишещи в темата! Промити мозъци... И въобще подобно нещо може да организира само подобно политическо изчадие като БСП точно за поддържане на мозъците ви промити!
Болни са капиталистическите мозъци. Капитализма ви промива мозъка с упадъчна музика, храна, предавания и така нататък. Вие сте роби. Социализма е най-добрия строй за живеене. Съжелявам хората с промити от капиталистическата пропаганда мозъци. Днес на Бузлуджа доказахме, че те са малцинство пред здравомислещите радетели за благото на родината.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.