Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) 27.07 от 20:00

Мнениеот subzero » 27 юли 2013 22:18

Parmalat написа:Релният резултат трябваше да е 1-1,но Лудогорец си вкара тяхното положение,а нашето го изпорти Бакалов(баш той ли се падна да нанася удара).Иначе много ми харесва отбора в защита и халфовата линия.Оливейра и Чико са научени футболисти.Терзиев още израства.Грешката при гола беше на Венелин Филипов.Затова и накрая пред камерите Херо го насмете преди да даде интервю. :lol:
Мисля че ако така играем ще сме един от претендентите за класиране в Лига Европа.Много подреден отбор.Само не ми харесва,че сме малко ялови в атака.Фонеска и Соли може да променят това.Гаел си е вдигнал нивото според мен.Уатара игра този мач с голямо желание.Maркиньо също ми се понрави.Абе наистина селекцията тази година е с една идея по-добра от миналата

И на мен :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 27 юли 2013 23:07

гражданин от село написа:Не беше ли Балтанов?

Той беше,не успя да намери добре топката при целия карамбол,а и май стреля с неудобния крак.За мен лично пропуска на Петьо Атанасов беше по решаващ и щеше да даде друго развитие на мача. :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 юли 2013 23:30

Devian написа:
гражданин от село написа:Не беше ли Балтанов?

Той беше,не успя да намери добре топката при целия карамбол,а и май стреля с неудобния крак.За мен лично пропуска на Петьо Атанасов беше по решаващ и щеше да даде друго развитие на мача. :roll:

Да Балтанов беше.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 28 юли 2013 01:06

Само Левски!
Слаб футбол, с две и половина голови положения, от които едното дори реализирано.
Не е за вяване, че някои са видяли и положителни за своя отбор неща. Жегите не влияят добре на народа.
Слънцето разгражда ендорфина и принуждава хората да се чувстват доволни от нещо - в случая от нещо като тичане подир топка.
Зимата ще Ви разкрие тъжната гледка.
Защо не заведохте жените и децата си някъде да се порадват, че мислите за тях, ами бълвахте кюспе в прахуляка и жегата на стадиона? Защо?!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 28 юли 2013 02:01

volf написа:Само Левски!
Слаб футбол, с две и половина голови положения, от които едното дори реализирано.
Не е за вяване, че някои са видяли и положителни за своя отбор неща. Жегите не влияят добре на народа.
Слънцето разгражда ендорфина и принуждава хората да се чувстват доволни от нещо - в случая от нещо като тичане подир топка.
Зимата ще Ви разкрие тъжната гледка.
Защо не заведохте жените и децата си някъде да се порадват, че мислите за тях, ами бълвахте кюспе в прахуляка и жегата на стадиона? Защо?!

Абе краставо магаре , ти си за комуна бе :mrgreen:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 28 юли 2013 08:56

Добре беше мача . Стана дерби , за жалост Лудогорец имаше много повече късмет от нас . Най-важното е че имаме отбор с класи над миналогодишния , та и от по-миналата година .Изпълнителите са страхотни футболисти , на които им личи че трябва да се сработят . Там е разликата с Разград , отбора им вече 3-4 години играе в този си състав и само надгражда .
Все пак не паднахме като преди с 3 гола , има градация :)
Дет вика Херо :
на Петьо Атанасов положението беше по-трудно да я изпуснеш, отколкото да я вкараш.
сега го гледах на запис .. еми няма таков пропуска майка му стара 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 юли 2013 08:58

Помолиха ме да коментирам мача, но след Данчо, Жоро и Пармалата почти нямам какво да кажа. Браво на момчетата, бориха се до последно. Както би Лудогорец, така можехме да бием и ние. Напълно равен двубой, с повече владеене на топката от домакините, но с по остри и опасни атаки на гостите.
Жоро е прав, пропускът на Атанасов бе много решаващ в мача, освен това, такова положение нямаш право да пропускаш. Голът на Безяк бе идентичен с това положение. И докато и Уатара, и Бруно(при ъгловия), и Гаел, и Балтанов си изиграха положенията, но гол не стана, то Атанасов го пропиля. При гола в нашата врата, тройна грешка, първо - Гошо не тръгна навреме при паса и изтърва Марселиньо(може би очакваше засада), второ - Бруно не го натисна навреме на аута, а отиде да покрива ъгъла и трето - Венко(най-големият виновник) в най-важния момент сякаш заспа, вместо да смачка и мине пред Безяк, той спокойно го изгледа как бележи. Силно първо полувреме на Уатара, но второто явно се измори и даже не помагаше в нападение, а понякога проваляше атаките ни, явно не е готов за цял мач. Отлична игра през второто полувреме на Маркиньо, това момче има страшно много въздух, разпиля ги на дясното крило, преминаваше през двама, трима противници без проблем. Голямо браво на Чико и Балтанов, раздадоха се. Очаквах на полувремето Херо да смени Балтанов, за да го спаси от червения картон, който му висеше на косъм. Но отново хитър ход, явно Херо вижда, че Балтанов е борец до край и го изпрати по-напред -като атакуващ халф, а пусна Осама зад него като опорен. Бесен съм на коментатора, на 2-3 пъти заяви, че Осама с нищо не е помогнал и не е раздвижил нападението на отбора. Нима не видя, че на мястото на Атанасов е изнесен Гаел, а Осама е отзад, на мястото на Балтанов. И момчето се справи, Миро Иванов показа много повече през 5-те минути на първото полувреме, когато игра, отколкото през цялото второ. Гаел се старае много, показва много добри неща, но аз мисля, че той може повече и трябва да израства още. Все пак е само на 21 години. Не му е мястото в нападение, направи само един качествен пробив в началото на второто полувреме. Жереми може много повече, показа го в контролите, вчера нещата му ставаха на 50 %. Сякаш бе пренавит в дебюта си и прегоря. Ник този път направи няколко грешки, не отбива добре топката, губи въздушни двубои, добре, че не бяха наказани. Много добро включване в края на Станислав и особенно на Милчо. Изненада ме.
И накрая - горе главата, очакват ни добри дни.
Последна промяна от k.dimitrov на 28 юли 2013 17:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 юли 2013 10:02

Без да разбирам много,но ми се струва че ако имахме един типичен таран щяхме да вземем мача.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 юли 2013 10:47

Bartolomej написа:Добре беше мача . Стана дерби , за жалост Лудогорец имаше много повече късмет от нас . Най-важното е че имаме отбор с класи над миналогодишния , та и от по-миналата година .Изпълнителите са страхотни футболисти , на които им личи че трябва да се сработят . Там е разликата с Разград , отбора им вече 3-4 години играе в този си състав и само надгражда .
Все пак не паднахме като преди с 3 гола , има градация :)
Дет вика Херо :
на Петьо Атанасов положението беше по-трудно да я изпуснеш, отколкото да я вкараш.
сега го гледах на запис .. еми няма таков пропуска майка му стара 8-)

Къде го има качен да го изгледам че нещо не мога да го намеря
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 юли 2013 12:51

Стана си мач и само малшанса и късмета не ни стигна да си тръгнем от Разград с точка че дори и три.Ще чакам да излезе някъде целия мач да го гледам отново ,защото от това място наречено сектор за гости нищо не се виждаше.Пред погледа са ми още огради,колове мрежи жив гълабарник.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Черноморец”