Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Левски-Отбор на ветерани!

Мнениеот moonlight » 13 окт 2009 19:56

radi1990 написа:Съгласен съм,че почти всички са добри футболисти и отбор не се прави само от млади,но нестава и само със стари.Според мен това не е правилната селекция,а закърпване на положението.Всичките тези футболисти ще играят на ниво още година,две и какво правим след това,изведнъж нови 11?

А по време ,когато сме извън трансферен прозорец как се купуват качествени млади футболисти :? Естествено , че е закърпване на положението ! Саша Симонович е закърпване на положение , Мечо е закърпване на положението ! Нормално е! Намираме се в период на затворен трансферен прозорец , а както знаем добре само Левски продава при затворен прозорец :mrgreen: Мечо е много класен футболист , който може да помогне на отбора ! Той винаги ще има място при нас, защото играе с сърце и класа . Другото са празни приказки,от които няма никакъв смисъл :!:

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 13 окт 2009 20:01

radi1990 написа:Съгласен съм,че почти всички са добри футболисти и отбор не се прави само от млади,но нестава и само със стари.Според мен това не е правилната селекция,а закърпване на положението.Всичките тези футболисти ще играят на ниво още година,две и какво правим след това,изведнъж нови 11?

moonlight ти отговори на въпроса. Не изведнъж нови 11 - все пак Левски няма само 11 футболиста, че да се тревожим. След 1,2 години ще го мислим - имаме и юноши, които са добри - и техния ред ще дойде. За сега имаме добри играчи - въпрос на време е само да излезем от тая криза и си възвръщаме набързо мястото, в "А" Група. 8-)
Изображение

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 13 окт 2009 20:48

При абсолютно загубения сезон, според мен наистина трябва да играят младите за да трупат опит. Никакъв смисъл няма да правим отбор от "пенсии", дори и да се доберем до нещо, какво ще правим след 1-2 години ? Кой ще играе тогава?
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 13 окт 2009 20:49

Ако играеха ветераните на Левски в Кипър резултата щеше да бъде в наша полза, а неветераните на чорбата паднаха с 4:1. Всъщност чорбарите и друг път са падали в Кипър с 4:1, ама как да си го признаят завалийте.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 13 окт 2009 20:55

Хареса ми изказването, че има можещи и неможещи!
Я си припомнете, Хичо кой не можа да стигне във Виляреал?
Тоя го помня от времето, когато стана с Франция световен и европейски шампион, а колко гола е вкарал в Арсенал не е истина!
Трябват ни стабилни халфове. Мечо е такъв.
Ако вземат и Алекс ще е добре.
Чорбарчетата се опитват да бъдат оригинални в тая тема, но то е от страх.
Тия все са им опъвали шортите, а там където е текло винаги ПАК тече!

Meer1914
Контакти:

Мнениеот Meer1914 » 13 окт 2009 20:56

Не мога да разбера тези който плюят по Мечо! Може да подремва на терена но с 2 паса решава мачовете, а и в тези квалификации за Световното първенство в ЮАР е голмайстор на националния отбор по футбол заедно с Бербатов, така че... Wellcome home МЕЧО!!!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 13 окт 2009 20:59

Готов съм да се обзаложа, че ако Наско и ... не знам дали помните имаше един голаджия Петьо Александров, сега влезат в тоя отбор, а Христо Йовов и Георги Христов останат отстрани да гледат, жална им майка на останалите отбори в България!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 13 окт 2009 21:06

Голаджията не се тренира, той е роден такъв!
Да си на точното място в точния момент и да нямаш страх да направиш точното изпълнение, не можеш да научиш никой на това.
Я си припомнете Герт Мюлер, а Папен, а Индзаги, Петър Жеков от чорбата...
Вижте оня ден тоя уелсеца, пласиране пред защитника, игра за топката, изненадващ удар към вратата, който вратаря не очаква и...гол, смешен, ама гол!
Искам да вкарват най-смешните голове на света, а не да пропускат уникални комбинации.
Това е футбола, като секса е - такова това което влиза, а не това което обикаля!

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 13 окт 2009 21:19

ivo1964 написа:Телкийски в този момент ще е много полезен на отбора. Но с този си ход Батков спасява кожата. В тази ситуация май няма много голям избор от футболисти, които искат да играят в Левски. Не защото са 8-ми, не защото са в отвратително слаба форма като отбор, а защото не са сигурни именно в следващия "гениален" ход на Батков. Той просто трябва да спре да изявява толкова по всякакави медии и да остави това на някой друг. Но явно яко ги е забъркал ла*ната, та май никой и не иска да се омирисва. А що се касае од средната възраст на един отбор, то тя е определяща само тогава, когата играчите на този отбор наистина за нищо не стават, а поради набъбнало ЕГН вече не могат и да тичат.

Не искам да споря, но в момента той е на дъното,без подготовка и без тренинг, все резерва без игрови опит и на 32 години
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Потребителски аватар
ULPIA SERDIKA 1914
Контакти:

Мнениеот ULPIA SERDIKA 1914 » 13 окт 2009 21:51

JASSA написа:
ivo1964 написа:Телкийски в този момент ще е много полезен на отбора. Но с този си ход Батков спасява кожата. В тази ситуация май няма много голям избор от футболисти, които искат да играят в Левски. Не защото са 8-ми, не защото са в отвратително слаба форма като отбор, а защото не са сигурни именно в следващия "гениален" ход на Батков. Той просто трябва да спре да изявява толкова по всякакави медии и да остави това на някой друг. Но явно яко ги е забъркал ла*ната, та май никой и не иска да се омирисва. А що се касае од средната възраст на един отбор, то тя е определяща само тогава, когата играчите на този отбор наистина за нищо не стават, а поради набъбнало ЕГН вече не могат и да тичат.

Не искам да споря, но в момента той е на дъното,без подготовка и без тренинг, все резерва без игрови опит и на 32 години

тур(*ите вън.....
ха-ха....имам четири въпроса към фесовете:
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?

Върни се в “Архив”