”Сова Харис”: БСП - 19.3 %, ГЕРБ - 16.9 %. Бареков - трети..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: ”Сова Харис”: БСП - 19.3 %, ГЕРБ - 16.9 %. Бареков - трети..

Мнениеот dunavfc » 27 юли 2013 16:18

W84me написа:Какво става, котараци? :mrgreen: :mrgreen: Когато ГРОБ води в социологическите проучвания това е истина, но когато БАТЕ БОКО е втори става платено, нали? :mrgreen:

Не знам,фалшифицирано ли е,платено ли е или манипулирано,но резултатите,категорично не показват истинските нагласи на хората,а това за Бареков е просто черешката на тортата в това проучване ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 юли 2013 16:19

dunavfc написа:
По твоята логика,сега властта държи медиите и с това се обяснява,високият процент за БСП и ниският за ГЕРБ...ГЕРБ никога не са имали медии за разлика от сегашните...

ТИ СЛЪНЧАСАЛ ЛИ СИ? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 27 юли 2013 16:23

Резултатите от проучването може и да се доближават до истината. Ако изборите бяха днес бих гласувал за БСП, ей така напук на пасмината протестиращи пред парламента. За мен протестите се организират и манипулират от ГЕРП и Цветанов.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 юли 2013 16:29

W84me написа:
dunavfc написа:
По твоята логика,сега властта държи медиите и с това се обяснява,високият процент за БСП и ниският за ГЕРБ...ГЕРБ никога не са имали медии за разлика от сегашните...

ТИ СЛЪНЧАСАЛ ЛИ СИ? :mrgreen:

Сигурно,ама я ми кажи,кои медии са били на ГЕРБ и,ако може някакво доказателство,а не общи приказки...

haha

Мнениеот haha » 27 юли 2013 16:30

dunavfc написа:Процентите нямат нужда от коментар,според агенциите,ГЕРБ всяка седмица губи по 5 %,незнайно защо,след като няма никаква роля в политическият живот в България,но това с Бареков,наистина е кощунство !

Тефтерчето на Златанов според тебе нищо ли е?
Относно медиите- Телеграф, ТВ7 (крепяха ГЕРБ много време) и до някаква степен БТВ.
Последна промяна от haha на 27 юли 2013 16:31, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 юли 2013 16:30

drizhelev1 написа:Резултатите от проучването може и да се доближават до истината. Ако изборите бяха днес бих гласувал за БСП, ей така напук на пасмината протестиращи пред парламента. За мен протестите се организират и манипулират от ГЕРП и Цветанов.

А защо не гласува за ГЕРБ през Май напук на протестиращите през февруари ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 юли 2013 16:31

haha написа:
dunavfc написа:Процентите нямат нужда от коментар,според агенциите,ГЕРБ всяка седмица губи по 5 %,незнайно защо,след като няма никаква роля в политическият живот в България,но това с Бареков,наистина е кощунство !

Не съм запознат със случая,но едва ли е по-фатално от назначаването на Д.Пеевски...

haha

Мнениеот haha » 27 юли 2013 16:33

dunavfc написа:
haha написа:

Не съм запознат със случая,но едва ли е по-фатално от назначаването на Д.Пеевски...

Като е нещо лошо за ГЕРБ и случайно не си запознат. :mrgreen: Назначението на Пеевски е ясно, надали има човек, който да го одобрява. Просто ти се чудеше защото твойте хора губят проценти и аз ти написах една от причините.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Наско
Контакти:

Мнениеот Наско » 27 юли 2013 16:33

Няма да се учудя БСП да вземе 19 % , с купените цигански гласове! Иначе комунягите са дебелокожи , ще издържат до зимата и за техен ужас тогава народът ще ги изхвърли на улицата! А Бареков си е един обикновен ибрикчия!

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 27 юли 2013 16:34

dunavfc написа:
drizhelev1 написа:Резултатите от проучването може и да се доближават до истината. Ако изборите бяха днес бих гласувал за БСП, ей така напук на пасмината протестиращи пред парламента. За мен протестите се организират и манипулират от ГЕРП и Цветанов.

А защо не гласува за ГЕРБ през Май напук на протестиращите през февруари ?

Откъде знаеш , че не съм?
BORN TO RUN

Върни се в “Свободна зона”