iliyan написа:Parmalat написа:....
Но затова пък Лудогорец вкара 2 за 12 минути.Лудогорец щеше да победи и в Братислава,но както казаха преди мен заради Петев отбора задържаше прекалено много топката пред наказателното поле на противника и той бързо се връщаше в отбрана.
Сега оправдания ! Нали Петев беше много добър треньор и разбира се изведнъж стана много калпав ! Оправданието е като задника - всеки го има !
Просто толкова си може Лудогорец , Слован просто им подари 2 гола ! Слован биха Лудогорец с човек по-малко при условие че губеше с 0:1 ! Така , че не ми говорете , че Петев е виновен !
Ако не сте разбрали все още Партизан не е Слован , но явно ще го разберете по трудният както го разбрахте с Динамо
Петев работеше много с отбора и има съществен принос за играта. Но също така той правеше едни и същи грешки когато водеше мачовете. Конкретно в Братислава, той върна отбора назад точно когато трябваше да смачка Слован. Това се видя идеално на прякото предаване. Нищо не налагаше Лудогорец да се прибира в собствената си половина когато беше с човек повече и водеше с 1:0.
Аз затова и казах, че в Разград срещу Слован видяхме най-доброто от 3-ма треньори.