Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Това изказване дава много добро оптимистично мнение за всички ! Дано се катерим по -нагоре и тази година сме в Евротурнирите !
cena62 написа:Bourgas написа:Колко ме е яд, Събев е бил тук снощи!
Даже и интервю е дал.
Най-трудното за Черноморец мина. Това заяви собственикът на бургаския клуб Митко Събев, който вчера изгледа на живо от личната си ложа на стадион „Лазур” победата на Ботев Пд над Зрински Мостар. Бизнесменът напусна стадиона във видимо добро настроение, като не пропусна да похвали феновете на „канарчетата”. Той призова бургазлии да последват примера на бултрасите и да подкрепят повече футбола в града. Босът на Черноморец изрази оптимизъм, че нещата в клуба се оправят и добави, че евентуално влизане в евротурнирите е напълно възможно за „акулите” през настоящия сезон.
„Страхотен мач, аз се удивявам на публиката на Ботев Пловдив. Пожелавам на бургазлии също да се сетят, че този град също трябва да има такава публика, за да има и футбол. Не знам, какво се случва, но без подкрепа няма футбол, в това съм убеден.
Всичко е въпрос на сърце според мен, нали видяхте за какво става въпрос. Аз им свалям шапка. Европейска атмосфера и другата седмица ще видим, как Бобич пада тук”, каза Митко Събев след мача.
„Евентуално влизане в Европа е възможно и за нас. Тази година е малко по-добра за Черноморец, а мисля, че следващата ще е съвсем различна. Ще се справим, най-трудното мина”, добави босът на „акулите”.
Хм, оптимистичен завършек на интервюто, но да беше дошъл и на един мач на собственият си отбор през миналата година!
[center]
[/center]
[/center]-
Нефтохимик
- Контакти:
cena62 написа:Bourgas написа:Колко ме е яд, Събев е бил тук снощи!
Даже и интервю е дал.
Най-трудното за Черноморец мина. Това заяви собственикът на бургаския клуб Митко Събев, който вчера изгледа на живо от личната си ложа на стадион „Лазур” победата на Ботев Пд над Зрински Мостар. Бизнесменът напусна стадиона във видимо добро настроение, като не пропусна да похвали феновете на „канарчетата”. Той призова бургазлии да последват примера на бултрасите и да подкрепят повече футбола в града. Босът на Черноморец изрази оптимизъм, че нещата в клуба се оправят и добави, че евентуално влизане в евротурнирите е напълно възможно за „акулите” през настоящия сезон.
„Страхотен мач, аз се удивявам на публиката на Ботев Пловдив. Пожелавам на бургазлии също да се сетят, че този град също трябва да има такава публика, за да има и футбол. Не знам, какво се случва, но без подкрепа няма футбол, в това съм убеден.
Всичко е въпрос на сърце според мен, нали видяхте за какво става въпрос. Аз им свалям шапка. Европейска атмосфера и другата седмица ще видим, как Бобич пада тук”, каза Митко Събев след мача.
„Евентуално влизане в Европа е възможно и за нас. Тази година е малко по-добра за Черноморец, а мисля, че следващата ще е съвсем различна. Ще се справим, най-трудното мина”, добави босът на „акулите”.
По принцип избягвам да коментирам новини около вашият отбор но...Той хубаво другаря Събев,се възхищава на публиката на Ботев и иска и бургаската да заприлича на нея.Но дали си дава сметка,че Цветан Василев не източва целенасочено Ботев а работи и гради бъдещето на този отбор,база детско юношески футнол.Но няма да им взима по 160 000лв на месец за да тренират в Коматево и да играят на стадиона си.Когато един привърженик не вижда предспектива пред отбора си години наред се обезверява малко или много колкото и да е запален.А на събев не може да му се отрече ,че има качества да обезверява бургаският фен,като доказателство може да видим последните 10г и нас и вас.Трудните дни за Черноморец никога няма да минат докато той е свързан с клубът по какъвто и да е начин.Как да дойде някой да инвестира в отбора като знае,че парите му ще отидат при събев я за наем,я за нещо друго в някоя негова фирма.Какво става дават се пари за отбор те отиват в собственика му за собствени цели.Освен рекламодотели друг няма как да дойде,защото те идват имат си определени изисквания как да се рекламира техният продукт и не ги интересува как ще се харчат парите.Но за сериозен инвеститор няма как да стане той ще иска да се харчат парите му рационално и да се постигат определени резултати,а не да пълни джоба на събев.Иначе на колегта по горе,ами той събев това лято прекарва доста дни в Бургас и около Бургас в караваната си и не е невъзможна среща с него.Но дори и да има среща ,той човек като няма желание за промяна ще ви налъже и до там.Това е най-големият тумор на бургаският футбол,добре,че май му идва края на това иго за добро или лошо много скоро ще е аут.
Колега Нефтохимик,готов съм да се обзаложа,че в момента когато нямахте пари и не знаехте дали ще почнете сезона,ако Събев беше извадил няколко милиона лева за да ви спаси,сега друго щеше да говориш. Никой не отрича,че Събев не е човекът,който ще спаси Черноморец. И едва ли му пука за отбора. Но повечето от нас са на мнение,че по добре да има Черноморец на Събев,отколкото да няма Черноморец.
Надявам се ме разбра.
Надявам се ме разбра.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
-
k.dimitrov
- Контакти:
Нефтохимик написа:cena62 написа:Bourgas написа:Колко ме е яд, Събев е бил тук снощи!
Даже и интервю е дал.
По принцип избягвам да коментирам новини около вашият отбор но...Той хубаво другаря Събев,се възхищава на публиката на Ботев и иска и бургаската да заприлича на нея.Но дали си дава сметка,че Цветан Василев не източва целенасочено Ботев а работи и гради бъдещето на този отбор,база детско юношески футнол.Но няма да им взима по 160 000лв на месец за да тренират в Коматево и да играят на стадиона си.Когато един привърженик не вижда предспектива пред отбора си години наред се обезверява малко или много колкото и да е запален.А на събев не може да му се отрече ,че има качества да обезверява бургаският фен,като доказателство може да видим последните 10г и нас и вас.Трудните дни за Черноморец никога няма да минат докато той е свързан с клубът по какъвто и да е начин.Как да дойде някой да инвестира в отбора като знае,че парите му ще отидат при събев я за наем,я за нещо друго в някоя негова фирма.Какво става дават се пари за отбор те отиват в собственика му за собствени цели.Освен рекламодотели друг няма как да дойде,защото те идват имат си определени изисквания как да се рекламира техният продукт и не ги интересува как ще се харчат парите.Но за сериозен инвеститор няма как да стане той ще иска да се харчат парите му рационално и да се постигат определени резултати,а не да пълни джоба на събев.Иначе на колегта по горе,ами той събев това лято прекарва доста дни в Бургас и около Бургас в караваната си и не е невъзможна среща с него.Но дори и да има среща ,той човек като няма желание за промяна ще ви налъже и до там.Това е най-големият тумор на бургаският футбол,добре,че май му идва края на това иго за добро или лошо много скоро ще е аут.
Много, много грешни изводи и заключения. Нови инвеститори чакат в един друг бургаски отбор, няма нужда проблемите, налегнали този отбор, да се прехвърлят на Черноморец.
-
Нефтохимик
- Контакти:
k.dimitrov написа:Нефтохимик написа:cena62 написа:Bourgas написа:Колко ме е яд, Събев е бил тук снощи!
Даже и интервю е дал.
Много, много грешни изводи и заключения. Нови инвеститори чакат в един друг бургаски отбор, няма нужда проблемите, налегнали този отбор, да се прехвърлят на Черноморец.
Грам не сте вдянали какво исках да кажа,но иначе инвеститори чакат във всеки един друг отбор.Въобще в мнението си не съм споменал нашият отбор и проблемите му.Но какво ли да обяснявам слушайте си Киряков как се издържате от трансфери, а като дойде май месец да излезе ГФО пак сте 5 000 000 на червено.Успех ви пожелавам,но документите говорят много тревожни неща,но вие вярвайте на плешивият.Нищо,че задълженията ви са с 1млн повече от уставният капитал вече,а това не може да продължава.Или трябва да се вдигне уставният капитал или да се опростят някои от взиманията.Първото като вариант не мисля,че ще стане .Общината да вкара и базата във Ветрен,вторият е малко по възможен събев да опрости някои задължения.Те изводите и заключенията са за вас.Никой не ангажирам с мнението си.
-
Нефтохимик
- Контакти:
subzero написа:Колега Нефтохимик,готов съм да се обзаложа,че в момента когато нямахте пари и не знаехте дали ще почнете сезона,ако Събев беше извадил няколко милиона лева за да ви спаси,сега друго щеше да говориш. Никой не отрича,че Събев не е човекът,който ще спаси Черноморец. И едва ли му пука за отбора. Но повечето от нас са на мнение,че по добре да има Черноморец на Събев,отколкото да няма Черноморец.
Надявам се ме разбра.
Ние и сега нямаме пари,но поне седим трезво на земята.АЗ лично никога не бих приел събев или пари от него за отбора.Предпочитам Вгрупа.АЗ обичам отбора си не защото е в А група.Всеки иска отборът му да е водещ в А група,но за мен не е от първостепенно значение ако го съпоставя с това събев да има нещо общо каквото и да е с Нефтохимик.Пък щом си предпочитате събев,ок.Съотношението в парите които реално е дал събев и които има да взима от Черноморец е огромно със знак + естествено за другарят.Но това са си ваши неща и нямам намерение повече да пиша каквото и да било ,явно оставате с грешно впечатление ,че искам да очерня вас за сметка на нас .Нищо общо.
Нефтохимик написа:subzero написа:Колега Нефтохимик,готов съм да се обзаложа,че в момента когато нямахте пари и не знаехте дали ще почнете сезона,ако Събев беше извадил няколко милиона лева за да ви спаси,сега друго щеше да говориш. Никой не отрича,че Събев не е човекът,който ще спаси Черноморец. И едва ли му пука за отбора. Но повечето от нас са на мнение,че по добре да има Черноморец на Събев,отколкото да няма Черноморец.
Надявам се ме разбра.
Ние и сега нямаме пари,но поне седим трезво на земята.АЗ лично никога не бих приел събев или пари от него за отбора.Предпочитам Вгрупа.АЗ обичам отбора си не защото е в А група.Всеки иска отборът му да е водещ в А група,но за мен не е от първостепенно значение ако го съпоставя с това събев да има нещо общо каквото и да е с Нефтохимик.Пък щом си предпочитате събев,ок.Съотношението в парите които реално е дал събев и които има да взима от Черноморец е огромно със знак + естествено за другарят.Но това са си ваши неща и нямам намерение повече да пиша каквото и да било ,явно оставате с грешно впечатление ,че искам да очерня вас за сметка на нас .Нищо общо.
Защо пропускаш, че и ПСФК Черноморец започна във В група. Хайде, че и черноморци не са били привилегировани в това отношение. В едно твое мнение беше писал, че сме припознали по-силния от всите съществуващи Черномореца, но пропускаш, че сме го припознали, като отбор от нищото. Питай, дали този отбор не беше подкрепян във В и Б група. Дори смея да твърдя, че беше подкрепян по-силно от сега. Кой отбор да познаваме, като нашия ??? Този на Дражев ли ??? Нали знаеш, колко пъти му бе сменена емблемата ? Нали знаеш, как в сътрудничеството си с Йоан Иво Дражев заграби половината Бургас. От тогава се отля и публиката при нас. По същото това време го имаше Нефтохимик - пари бол, комбинат зад гърба му, силен отбор с позиция в БФС - зрелище, убиец на столични грандове. Нямаше лошо. И аз го изживях, въпреки, че не доживях/ме мечтата си да видя/им Бургаски шампион, но...Къде бяхте тогава вие, защо чак сега се загрижихте за Черноморецъ, що ви се стори изведнъж "урод" този отбор, когато години -по късно влязохме в А група и се оказахме нещо по-различно от еднодневка. Разумен човек си ( знам, че си xadez), писали сме си много. Къде умишлено, къде не - лансирате някакви теории, които в предубедените малки главички на 15-16 годишните изглеждат, като Шипченска епопея. А истината е една. Двата клуба са използвани в различно време от различни хора, като инструмент за комерсиална реализация. Факт. Това важи и за всите футболни отбори в света и техни собственици. С голи матросовски призиви и вричания във вярност може да "организираш" само немислещи същества с идеята да обръщат носове и да дават съвети за пластична хирургия...Само, че живота си има правила и мноооого начини да набие на безмозъчния - мозък при това без да нарушава физическия му комфорт, но за сметка на душевния му такъв.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Момчета, момичета, другарки, другари, маняци и манячки....
Бургаския футбол - БОЛЕДУВА. Фенът ни си е сложил играта футбол там, където му стоят ташаците.
Болестта обаче не е ясна, симптомите за трудно излечима болест обаче са налице.
ПС: Снощи говорихме с полицаите на мача в Разград. И те недоумяват отливът на техните фенове, разбирам, че и във Варна е било пустош, в "Надежда" - тоже.
Това, което пък Ники Александров каза по Дарик за посещаемостта на мача Нефтохимик - Любимец и "голите амбиции" ( цитирам дословно) на феновете на Нафтата е обидно за всеки един човек свързан с футбола в града ни. Ако ние сме "здрави", то явно само в Пловдив и Зарата не са в час.
Бургаския футбол - БОЛЕДУВА. Фенът ни си е сложил играта футбол там, където му стоят ташаците.
Болестта обаче не е ясна, симптомите за трудно излечима болест обаче са налице.
ПС: Снощи говорихме с полицаите на мача в Разград. И те недоумяват отливът на техните фенове, разбирам, че и във Варна е било пустош, в "Надежда" - тоже.
Това, което пък Ники Александров каза по Дарик за посещаемостта на мача Нефтохимик - Любимец и "голите амбиции" ( цитирам дословно) на феновете на Нафтата е обидно за всеки един човек свързан с футбола в града ни. Ако ние сме "здрави", то явно само в Пловдив и Зарата не са в час.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.