Ботев ПД - Щутгарт - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Англичанин за съдия 100% резачка за Ботев
Да съдията ще даде много реверанс в полза на опонента.Ботев от сега трябва да напише декларация против този съдия.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- El Commandante
Re: Ботев ПД/Жрински - Щутгарт !
Ботев Пловдив ще гостува на Щутгарт за срещата-реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа на 8 август на стадион "Комтех Арена" в Ашпах. Това става ясно от информацията за мача в официалния сайт на УЕФА. Причината е, че клубното съоръжение на германския тим "Мерцедес Бенц Арена" е ангажирано същия ден с концерт на британската поп-звезда Роби Уилямс. Стадион "Комтех Арена" е с капацитет 10 хиляди места и е изграден през 2011 година. На него домакинските си срещи играе четвъртодивизионния Зоненхоф-Гросашпах.

Е че то нема да има место за агитката на домакините бе....

Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Да бе,то,защото Ботев играят фамозно от УЕФА специално са се събрали да им пратят съдия-ренде 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- krasimilkov
- Контакти:
И кой е тоя резач!!!Име има ли! 

Точно пък съдия англичанин ще свири за немски отбор 

Какво нещо е животът, немците имат опасения от английският съдия, защото англичаните въобще не харесват немците, тук пък говорим, как англичана ще подкрепи немците, защото са по-кластният отбор...
Според мен няма от какво да се притесняваме, пък и така да се каже, няма да е за първи път съдията да удря рамо на противноковият отбор, важното е нашите футболисти да си играят тяхната игра, а ние по трибуните да направим уникално шоу. От този мач нашият отбор може само да спечели.
Според мен няма от какво да се притесняваме, пък и така да се каже, няма да е за първи път съдията да удря рамо на противноковият отбор, важното е нашите футболисти да си играят тяхната игра, а ние по трибуните да направим уникално шоу. От този мач нашият отбор може само да спечели.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

няма да е лошо, накрая на мача, Батков на чист английски да даде оценка на съдията
умее го!

Последна промяна от bnborisov на 27 юли 2013 09:48, променено общо 1 път.
- Doktora_1912
- Контакти:
Евроидиотите да замълчат и да си гледат тяхното ОтБОРЧЕ
Завистта няма да ви помогне особено много 

Re: Ботев ПД - Щутгарт 1-ви август, 20:30
Легендата на Щутгарт и българския национален отбор по футбол Красимир Балъков, ще пропусне мача от третия квалификационен кръг на Лига Европа между Ботев Пловдив и Щутгарт, който е на 1 август в Бургас. Поради сериозни ангажименти Краси няма да успее да гледа и реванша седмица по-късно в Германия, предава официалният сайт на българската легенда.
"Съжалявам, че ще пропусна тези интересни двубои, но имам неотложни ангажименти, коментира Краси Балъков. На 2 август трябва да съм в Люксембург за мач от турнир по тенис на сина ми. Делегацията на Щутгарт лети в 11 ч. обратно и няма да успея да се придвижа. На 8-и август, когато е реваншът, имам резервиран полет за България".
Красимир Балъков е убеден, че двата мача между Ботев и Щутгарт ще са много интересни.
"Ботев няма какво да губи в тези мачове и може да играе свободно. Щутгарт влиза в дуела като фаворит и ще опита на всяка цена да продължи напред - смята българският футболист. По принцип Щутгарт е с класа над българските отбори, но както каза и Станимир Стоилов, във футбола всичко е възможно".
"В Щутгарт има много добри футболисти като Ведад Ибишевич, Мартин Харник и Ибрахима Траоре. Публиката на Ботев обаче създава страхотна атмосфера и това е силен коз за пловдивчани", завърши Красимир Балъков.
soccerav написа:Точно пък съдия англичанин ще свири за немски отбор
Е що няма да е прецедент може и тоя да е обратен

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/4867610.stm