Аспарух Никодимов-Паро

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Аспарух Никодимов-Паро

Мнениеот Кировец » 26 юли 2013 19:58

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:Ама ти си мислиш, че Паро, както и сега Жеков, е имал някаква реална власт в клуба ли? На мен по-странно ми е включването на Якимов, защото той досега винаги е странял от тези игри. Не мисля, че е много наясно с нещата и той, защото не е по-млад от Паро.
Аз не виждам особено голяма логика директор в отбора да играе в тандем с треньора-за трансферите ли, за друго ли?
Стойчо го уволниха, той подаде иск за заплатите си.Сега го назначават за 4-и път, синът му отново ще цица от ЦСКА, без да върши нещо съществено, но на теб (вас) Паро ви е виновен. Стойчо няма и половината успехи на Паро, ама с едно изказване за говеждия стадион ви легна на сърцата.

Защо винаги трябва да подхвърлиш някакви странични тези, а не говориш директно по темата? Тук не става въпрос за това кой какво е постигнал в кариерата си.
Щом новите са преценили Паро да не работи в ЦСКА, а на негово място Жеков - така ще бъде! Няма място за сръдни и квалификации.

Направо директно ти говоря по темата. Още в началото на темата казах, че Паро няма място в ЦСКА, но тогава вие мислехте друго. Въобще повечето мислите позитивно само за Стойчо през цялото време, а останалите са според случая. Нито ти, нито аз знаем как точно стоят нещата и коментираме само прочетено в медиите, но аз си имам едно виждане, а ти друго-нещо лошо ли има?

Новите?!? Сашо Томов за нов ли го имаш?

Аз също го казах.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 юли 2013 08:53

Паро го нарочиха заради ЦСКѝ 1923.Просто мръсните боклуци докрай компрометираха славните ни легенди.Отделно Стойчо си е чешит и не иска да има никой над него.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 авг 2013 11:14

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели своите бъдещи планове и даде оценка на отбора на Стойчо Младенов, който от 21:00 часа тази вечер гостува на Лудогорец в дербито на 4-ия кръг в "А" група.

"Все още съм на договор към клуба. Казаха ми, че след няколко дни ще се видим. Ще намерим начин да се разделим, ще се разберем. Едва ли вече ще се върна към футбола. Не мога да преценя дали престоят ми в клуба бе позитивен. Обстановката никак не ми харесваше", обясни пред "Тема спорт" бившият наставник, извел "червените" до полуфинал за КЕШ през 1982 г.

"Имаме състав и можем да играем по-добре, но трябва да се подредят правилно футболистите. Когато в един отбор има добри изпълнители, те бързо намират общ език помежду си. В ЦСКА в момента нали казват, че ще е нулева година и ще е година на пречистване и оздравяване?! Очаквах повече млади момчета да участват в това т.нар. оздравяване на клуба. Вече е ясно, че това няма да е пречистване, а ще е заблатяване. Ето, срещу Лудогорец имаме двама юноши в групата - Ангел Грънчов и Григор Долапчиев. Малко е", каза още 67-годишният Паро.
http://www.blitz.bg/sport/article/189676

Върни се в “ЦСКА”