Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот mistreated » 26 юли 2013 15:11

Djack_84 написа:Ами и аз ти вадя факти пич.И те питам защо въпреки издънките на Левски,ние имаме коефициент над 11 в момента и защо другите отбори нямат дори толкова.Не ли жалко това.

Жалко е, никъде не съм казал, че не е. Но вместо да се биеш в гърдите и да казваш "Добре, че е Левски да прави националния коефициент" е добре да се замислиш накъде вървите. Защото не съм убеден, че в последните 3 години ако някой друг отбор беше на ваше място дали щеше да се справи по-зле. Не вярвам, то няма накъде по-зле да е.
Достатъчно ясно ти го обясних още в първите си мнения, ама ти не иска да ме разбереш, а ме връщаш 10 години назад. Както казах, със същата сила аз мога да те върна 30 години назад, ама това няма никакво значение. Защото настоящето е потресаващо за всички наши клубове, включително и твоят любим Левски.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 26 юли 2013 15:12

Rivaldo10 написа:
Djack_84 написа:разбирам те и съм съгласен,че положението е тежко.Но е факт,че въпреки издънките ни последните 3 год,пак имаме най-приличен коефициент и останалите отбори са още по-зле(това е притеснителното).Затова ги посочвам тези факти.Ние сме били евроидиоти,а другите дето се присмиват са по-зле от нас

Това с евроидиотите важи за всички наши отбори, макар да не мисля, че това е точната дума. Разбирам да имахме отбор, който да ставаше 5-6 години поред шампион, да имаше много по-добри резултати от другите ни представители, тогава да се подиграва на конкурентите си. При нас нито има твърда хегомания на даден отбор, за каквато може да мине например тази на Динамо Загреб в последните години, нито имаме постижения в евротурнирите.

Точно,съгласен съм с теб на 100%

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 26 юли 2013 15:18

mistreated написа:
Djack_84 написа:Ами и аз ти вадя факти пич.И те питам защо въпреки издънките на Левски,ние имаме коефициент над 11 в момента и защо другите отбори нямат дори толкова.Не ли жалко това.

Жалко е, никъде не съм казал, че не е. Но вместо да се биеш в гърдите и да казваш "Добре, че е Левски да прави националния коефициент" е добре да се замислиш накъде вървите. Защото не съм убеден, че в последните 3 години ако някой друг отбор беше на ваше място дали щеше да се справи по-зле. Не вярвам, то няма накъде по-зле да е.
Достатъчно ясно ти го обясних още в първите си мнения, ама ти не иска да ме разбереш, а ме връщаш 10 години назад. Както казах, със същата сила аз мога да те върна 30 години назад, ама това няма никакво значение. Защото настоящето е потресаващо за всички наши клубове, включително и твоят любим Левски.

Аз се опитах да ти обясня,че въпреки издънките ние поне имаме проблясъци - я групи на Лига Европа,я ШЛ.Напълно съм съгласен с факта,че е срамно да отпадаш в 1-ви кръг.Но когато носехме точки,никой нищо не казваше - къде бяха останалите отбори тогава.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 юли 2013 15:20

Djack_84 написа: 18 мача 6победи,0 равни,6 загуби

Хихихихихихи

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 26 юли 2013 15:23

drvasko98 написа:
Djack_84 написа: 18 мача 6победи,0 равни,6 загуби

Хихихихихихи

равните съм ги оставил за теб да ги сметнеш

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2013 23:02

Надявам се Славиша да поработи с Велев и Димов и да изстиска най-доброто от тях. И двамата се намират в ужасна дупка. Особено Димов. Той показа живец при Гонзо и оттогава...А в Черно море играеше по-сигурно, но тама по принцип играта в средата винаги е била много задружна, а нито при Илиян, нито при Костов, Гонзо и Митов бе такава. Може би малко се различаваше при Ясен в това отношение. Но тогава имахме и Грийн. Имаме трима дефанзивни халфа с голям потенциал (Бруъ ми е загадка, Пелето вече не е Пелето от при Мъри).

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 26 юли 2013 23:05

metodito написа:Надявам се Славиша да поработи с Велев и Димов и да изстиска най-доброто от тях. И двамата се намират в ужасна дупка. Особено Димов. Той показа живец при Гонзо и оттогава...А в Черно море играеше по-сигурно, но тама по принцип играта в средата винаги е била много задружна, а нито при Илиян, нито при Костов, Гонзо и Митов бе такава. Може би малко се различаваше при Ясен в това отношение. Но тогава имахме и Грийн. Имаме трима дефанзивни халфа с голям потенциал (Бруъ ми е загадка, Пелето вече не е Пелето от при Мъри).

Защо си мислиш, че Йокана е някакъв треньор :lol: :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 юли 2013 23:22

Levskar_90 написа:
metodito написа:Надявам се Славиша да поработи с Велев и Димов и да изстиска най-доброто от тях. И двамата се намират в ужасна дупка. Особено Димов. Той показа живец при Гонзо и оттогава...А в Черно море играеше по-сигурно, но тама по принцип играта в средата винаги е била много задружна, а нито при Илиян, нито при Костов, Гонзо и Митов бе такава. Може би малко се различаваше при Ясен в това отношение. Но тогава имахме и Грийн. Имаме трима дефанзивни халфа с голям потенциал (Бруъ ми е загадка, Пелето вече не е Пелето от при Мъри).

Защо си мислиш, че Йокана е някакъв треньор :lol: :lol:

Защо пък не? Кой от старите искаш :? Или кой искаш да дойде за МАЛКО пари?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 26 юли 2013 23:26

Да искам някой за малко пари, както и да плащат на футболистчетата срамещи Левски много по-малко пари. Един Стойчо Стоев би бил много по-добър ход. Но батков и Сирака няма как да се мерят по интелект с Домуса, за жалост.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 юли 2013 23:36

Levskar_90 написа:Да искам някой за малко пари, както и да плащат на футболистчетата срамещи Левски много по-малко пари. Един Стойчо Стоев би бил много по-добър ход. Но батков и Сирака няма как да се мерят по интелект с Домуса, за жалост.

Както предстои да видим СС, така и тепърва ще видим какво може Йоканович. ;) Ти сега какво? За 2 дена чудеса ли очакваш? Върви ти оправи ла*ната за 3 дена, които се правят от 5 години. :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”