ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)

Мнениеот bnborisov » 26 юли 2013 18:37

DrAvalanche написа:
El Commandante написа:Най-комичното в цялата ситуация,ама НАЙ-НАЙ-СМЕШНОТО е че ТОЧНО фенове на Лески имат някви претенции...това още веднъж доказва че като тяхната наглост няма никъде по света....

Феновете на Левски НИКОГА не са скандирали името на Батков, правиш ли разликата?

Да но на Грашнов скандираха. А на Батков защо трябва , че той пари не дава, пък и от Ботев е все пак :mrgreen:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 юли 2013 18:39

bnborisov написа:
DrAvalanche написа:
El Commandante написа:Най-комичното в цялата ситуация,ама НАЙ-НАЙ-СМЕШНОТО е че ТОЧНО фенове на Лески имат някви претенции...това още веднъж доказва че като тяхната наглост няма никъде по света....

Феновете на Левски НИКОГА не са скандирали името на Батков, правиш ли разликата?

Да но на Грашнов скандираха. А на Батков защо трябва , че той пари не дава, пък и от Ботев е все пак :mrgreen:

Е то и Мъри си е левскар,но това не пречи да му скандирате името? :mrgreen:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 26 юли 2013 18:39

praistoria написа:В този форум средната възраст на пищещите е не повече от 16 или толкова е средното IQ, не мога да преценя.
За Цветан Василев мога да кажа само следното: много богатите хора в най-общия случай ил контролиат една страна, или страната контролира тях. Това, че управлението в последните 20 години е плачевно и той успява да си прокара интересите не го прави лош. Лоши сме всички ние, които толкова системно избираме плужеци и хора без грам политическа воля да застават начело на държавата. Всеки би постъпил като него, не не всеки би давал от парите си за спорт. А идеята, че Цветан Василев е контролиран от ДПС е абсурдна- той е по-голям от тази турска престъпна организацийка, държи парите им от години. Не виждам с какво положението щеше да е по-добро ако името на марионетката му не бе Ахмедд Доган, а Иван Иванов да кажем :roll: .

Кратко, точно и добре казано. Ако логиката на някои гости в този форум се приложи спрямо "Челси", да кажем, то те са тайни руски агенти, вербувани с мръсните, недемократични пари на руския олигарх Абрамович :) Парите не миришат и най-важното е да ги има, това на Запад отдавна се знае :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 26 юли 2013 18:41

0007 написа:Отново счупихте тъпометъра със скандиранията в подкрепа на собственика ви.Уж сте твърдо против Пеевски,излизахте на протести,но за дружката му сте готови и задните части да си дадете...

А? Баси и тъпото мнение :mrgreen: Ми те нека са си приятели нас кво ни касае. Не е истина кви олигофрени има :mrgreen:
Ми то по тази логика да освиркаме Цв. Василев щото има общ бизнес с ВТБ, които пък спонсорират Левски :mrgreen:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 юли 2013 18:43

bnborisov написа:
0007 написа:Отново счупихте тъпометъра със скандиранията в подкрепа на собственика ви.Уж сте твърдо против Пеевски,излизахте на протести,но за дружката му сте готови и задните части да си дадете...

А? Баси и тъпото мнение :mrgreen: Ми те нека са си приятели нас кво ни касае. Не е истина кви олигофрени има :mrgreen:
Ми то по тази логика да освиркаме Цв. Василев щото има общ бизнес с ВТБ, които пък спонсорират Левски :mrgreen:

Правиш ли разлика между "приятел" и финансов благодетел?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 26 юли 2013 18:45

0007 написа:
bnborisov написа:

Правиш ли разлика между "приятел" и финансов благодетел?

да

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 26 юли 2013 18:45

0007 написа:Е то и Мъри си е левскар,но това не пречи да му скандирате името? :mrgreen:

Мъри е треньор на Ботев Пловдив, който печели и играе красиво. Защо, за Бога, да не му скандираме името?!? Защото е бил играч и треньор в "Левски"?!? Ние от комплекси и злоба не страдаме, скандираме и имената на Иван Цветков, и на Мариян Огнянов, и на Костов, и на Галчев. Защото са част от любимия отбор и се раздават до последно за него :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 юли 2013 18:46

bnborisov написа:да

Не си личи.Но не очаквам и много мисловна дейност от вас.

ПП До последния - абсолютно си прав.Печелите,Мъри изгражда определен стил,но въпросът ми беше насочен към човека,засегнал темата "Батков".Не ми вади думи от контекста.
Последна промяна от 0007 на 26 юли 2013 18:48, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 юли 2013 18:54

Ботевъ Пловдивски написа:
praistoria написа:В този форум средната възраст на пищещите е не повече от 16 или толкова е средното IQ, не мога да преценя.
За Цветан Василев мога да кажа само следното: много богатите хора в най-общия случай ил контролиат една страна, или страната контролира тях. Това, че управлението в последните 20 години е плачевно и той успява да си прокара интересите не го прави лош. Лоши сме всички ние, които толкова системно избираме плужеци и хора без грам политическа воля да застават начело на държавата. Всеки би постъпил като него, не не всеки би давал от парите си за спорт. А идеята, че Цветан Василев е контролиран от ДПС е абсурдна- той е по-голям от тази турска престъпна организацийка, държи парите им от години. Не виждам с какво положението щеше да е по-добро ако името на марионетката му не бе Ахмедд Доган, а Иван Иванов да кажем :roll: .

Кратко, точно и добре казано. Ако логиката на някои гости в този форум се приложи спрямо "Челси", да кажем, то те са тайни руски агенти, вербувани с мръсните, недемократични пари на руския олигарх Абрамович :) Парите не миришат и най-важното е да ги има, това на Запад отдавна се знае :)
Я ми припомни на кой мач феновете на Челси скандираха "Роман Абрамович" или "Роман, Роман, Роман" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 26 юли 2013 19:51

factotum написа:Понякога седя и си мисля... а понякога само си седя. Но в този случай си мисля, че ако ей така хипотетично приемем, че някак успеем да изкореним от всички нас злобата, завистта, мазохизма и ще дрънем рязко напред. Ама много рязко. Във всичко области на живота ни жалък.
Ех, мечти.
Поздрави и почитания на всяка бяла лястовица в това отношение от мен.
Приятна вечер.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”