Новинарките от ТВ извън кадър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Новинарките от ТВ извън кадър

Мнениеот 0007 » 26 юли 2013 16:03

джугашвили написа:
ЕМИЛ написа:
shumkar_44 написа:Не сте прав, но за сметка на това пишете неграмотно.

Къде ми е грешката бе , професоре ?

Младежо,запетаята трябва да бъде след "другарю",а не преди думата! На нас зрелите люде и истински българи,такива грешки не ни убгват! Малка грешка,но е грешка! Не забравяй,че малките камъчета преобръщат каруцата и ето заради това дръжавата ни е на това положение!

Запетая трябва да има и преди,и след "другарю". Жалък опит за показване на "грамотност". :(
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 26 юли 2013 16:18

0007 написа:
джугашвили написа:
ЕМИЛ написа:

Младежо,запетаята трябва да бъде след "другарю",а не преди думата! На нас зрелите люде и истински българи,такива грешки не ни убгват! Малка грешка,но е грешка! Не забравяй,че малките камъчета преобръщат каруцата и ето заради това дръжавата ни е на това положение!

Запетая трябва да има и преди,и след "другарю". Жалък опит за показване на "грамотност". :(

Синко,не смей да ме поправяш на тема грамотност! Пред съюза "и" никога не се слага запетя! НИКОГА! Това го запомни добре! Ако има запетая пред "другарю",след думата препинателният знак тябва да е точка,а не запетая! Така построено изречението,запетаята трябва да е след обръщението "другарю"!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 26 юли 2013 16:22

джугашвили написа:
0007 написа:
джугашвили написа:
ЕМИЛ написа:

Синко,не смей да ме поправяш на тема грамотност! Пред съюза "и" никога не се слага запетя! НИКОГА! Това го запомни добре! Ако има запетая пред "другарю",след думата препинателният знак тябва да е точка,а не запетая! Така построено изречението,запетаята трябва да е след обръщението "другарю"!

Пред съюза и се пише запетая в следните основни случаи:

Еднородни части или прости изречения са свързани с него и е употребен два или повече пъти (запетая не се поставя само пред първия съюз и):

Бяхме момчета шестнайсетгодишни и аз, и ти.
Тази диета действа безотказно и първия, и втория, и третия път.
И с добро пробвах, и с лошо опитах, и пак няма никакъв резултат.

Две еднородни части са свързани с него, а след първата има просто изречение, което я пояснява:

Въпросът, който разискваха на заседанието, и всички останали проблеми от деня не даваха мира на Илия.

Две прости изречения са свързани с него, а между тях има друго просто изречение, поясняващо първото:

Каубоят се перчеше пред противника си, макар че беше зле въоръжен, и го гледаше предизвикателно.

Две еднородни части са свързани с него, а след първата има обособена част**:

Всички оферти, подадени чрез посредника, и всички подготвени от него документи се оказаха с неточни данни.

Две прости изречения са свързани с него, а първото завършва с обособена част:

Тамара се обърна, гледайки го право в очите, и му зашлеви плесница.

Две еднородни части са свързани с него, а след първата има вметната част***, която се отделя със запетаи:

Всички български институции, разбира се, и всички политически партии в страната трябва да осъзнаят своята отговорност в този критичен момент.

Две прости изречения са свързани с него, а след първото има вметната част, която се отделя със запетаи:

Брат ти не ме интересува, честно казано, и изобщо не възнамерявам да излизам с него.

Две еднородни части са свързани с него, а след първата има обръщение:

Това са илюзии, братко, и големи заблуди.

Две прости изречения са свързани с него, а първото завършва с обръщение:

Знам те от малък, бай Иване, и помня как често идваше у нас.

Съюзът и е в началото на просто изречение, което се пояснява от предходно просто изречение.

Дали ще получим обезщетение за провалената екскурзия, и ние не знаем.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 юли 2013 16:32

Развалихте на човека хубавата тема. Ива Дойчинова ще я пооправи.

Изображение
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 26 юли 2013 17:11

LordSirAlexFerguson написа:ИзображениеВалентина ВойковаИзображение

...........................................................................................

Валентина Войкова е третата по ред в статията.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 26 юли 2013 17:12

shumkar_44 написа:Тези жени определено наподобяват куртизанки, а срещу няколко гроша и сладка дума със сигурност се превръщат в такива. За мен най-успешната и действително прелестна девойка, водела разумно телевизионна емисия през годините, бе Цветана Гълъбова. Навремето, когато бяхме още крехки юноши, се събирахме с няколко деца в къщурката на по-заможно другарче, където тръпнехме пред чисто новия приемник "Опера", единствено и само да съзрем другарката Гълъбова да чете новините. Прелестни времена, приятели!

По-запожно другарче, че нали бяхте всички равни. Или синчето на някой партиен активист не се брои. Убеден съм, че тайничко си харесваш Фидосова и играеш джобен тенис през дългите дъждовни вечери.

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 26 юли 2013 17:40

urkoto написа:Рада Богданова - ебааааааааааааси невероятния милф, уникална просто :oops:

Също и тази Мирослава каква беше дето води сутрешния блок на Нова - реално не е кой знае каква красавица, но мен ме кефи доста

................................

Изображение

Рада Богданова

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 юли 2013 17:45

тая я гледах по господарите голяма е романтичка :mrgreen:
http://www.gospodari.com/?go=video&p=de ... deoId=8579

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 26 юли 2013 18:04

Никол Станкулова! :oops: :oops: :oops:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 юли 2013 18:17

bubka написа:
doktora25 написа: От БНТ също имат една симпатична синьоптичка, обаче не знам как се казва.

Едната е наистина много симпатична, с естествено излъчване, ама и аз не и знам името. :roll:

Мда, Теодора Иванова.

Изображение

Изображение
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”