Честито Machine Gun

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Батков-Вън
Контакти:

Re: Честито Machine Gun

Мнениеот Батков-Вън » 13 окт 2009 17:02

абе пичове на кого вкара-я ми кажете или само срещу ЛЕВСКИ - локо и той се натягат

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 13 окт 2009 17:06

Батков-Вън написа:абе пичове на кого вкара-я ми кажете или само срещу ЛЕВСКИ - локо и той се натягат

Teб май бая те боли че ви го вкарва всеки път като ви срещне по терените.Ма не си само ти,и папагалите и те така плачат.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 13 окт 2009 17:16

batbozho написа:
Батков-Вън написа:абе пичове на кого вкара-я ми кажете или само срещу ЛЕВСКИ - локо и той се натягат

Teб май бая те боли че ви го вкарва всеки път като ви срещне по терените.Ма не си само ти,и папагалите и те така плачат.

Преди 10-ина дена не знам кой точно рева :mrgreen:
Иначе го видяхме колко "голям" играч е, като отиде в някакъв мижав гръцки отбор и в...къде беше...а, да..Дубай :lol: :lol: Даже и те му биха шута на големия "голмайстор". Винаги е играл само в големи отбори каламбура :lol:

bambam

Мнениеот bambam » 13 окт 2009 18:02

Честит Рожден Ден на Марто, Да е жив и здрав!
П.П.Модераторе до кога ще го търпиш тоя(ктули)?..или си някакъв мазохист и ти харесва да плюят Локомотив Пловдив!
П.П1. за справка- във форума на ботев за неправилно изписване на отбора или играч,следва бан :idea:
П.П.2 провокация във форума на ботев от други отбори им е позволено от модератора на ботев,но ако е от Локомотив следва бан :idea:
Айде със здраве да ги баннваш :lol:

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 13 окт 2009 18:14

bambam написа:...

Ти пък къде видя в предния ми пост каквото и да е за твоя отбор??? Та чак за обида и неправилно изписване приказваш. Не знам кой трябва да гълта...хапчета имам предвид :lol:

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 13 окт 2009 18:39

ktulu. написа:
batbozho написа:

Преди 10-ина дена не знам кой точно рева :mrgreen:
Иначе го видяхме колко "голям" играч е, като отиде в някакъв мижав гръцки отбор и в...къде беше...а, да..Дубай :lol: :lol: Даже и те му биха шута на големия "голмайстор". Винаги е играл само в големи отбори каламбура :lol:

И замириса на корижки. Наистина ли е необходимо да сереш навсякъде?

Потребителски аватар
fugata
Контакти:

Мнениеот fugata » 13 окт 2009 20:40

Честито Марто,Много здраве и успехи и да се върнеш у дома...там на Храма където ти е мястото!Завинаги Черно-Бял!
Завинаги Черно-Бели!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 окт 2009 20:57

bambam написа:Честит Рожден Ден на Марто, Да е жив и здрав!
П.П.Модераторе до кога ще го търпиш тоя(ктули)?..или си някакъв мазохист и ти харесва да плюят Локомотив Пловдив!
П.П1. за справка- във форума на ботев за неправилно изписване на отбора или играч,следва бан :idea:
П.П.2 провокация във форума на ботев от други отбори им е позволено от модератора на ботев,но ако е от Локомотив следва бан :idea:
Айде със здраве да ги баннваш :lol:

В тази тема "тоя /ктули/" не е нарушил правилата.Просто Ktulu не харесва Марто.Преди е получавал "бан" и оттогава се държи добре,доколкото позволява клубната му принадлежност. ;) Най-лесно е да "баннеш" някой,който мисли различно от нас.Все пак трябва да има опоненти,не мислиш ли ? Мое лично мнение е,че нашият форум не трябва да бъде като някои други,в които се пише само колко са велики,какви чудеса предстоят и т.н.Много хора не ни харесват,ние също не харесваме тях...Това не означава,че не трябва да има спор.Естествено,ако някой прекали,ще си го отнесе.А иначе по темата - да е жив и здрав Марто и дано някой ден се върне там,където всички го обичат.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”