Честито Machine Gun
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Батков-Вън
- Контакти:
Re: Честито Machine Gun
абе пичове на кого вкара-я ми кажете или само срещу ЛЕВСКИ - локо и той се натягат
Батков-Вън написа:абе пичове на кого вкара-я ми кажете или само срещу ЛЕВСКИ - локо и той се натягат
Teб май бая те боли че ви го вкарва всеки път като ви срещне по терените.Ма не си само ти,и папагалите и те така плачат.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
batbozho написа:Батков-Вън написа:абе пичове на кого вкара-я ми кажете или само срещу ЛЕВСКИ - локо и той се натягат
Teб май бая те боли че ви го вкарва всеки път като ви срещне по терените.Ма не си само ти,и папагалите и те така плачат.
Преди 10-ина дена не знам кой точно рева

Иначе го видяхме колко "голям" играч е, като отиде в някакъв мижав гръцки отбор и в...къде беше...а, да..Дубай

Честит Рожден Ден на Марто, Да е жив и здрав!
П.П.Модераторе до кога ще го търпиш тоя(ктули)?..или си някакъв мазохист и ти харесва да плюят Локомотив Пловдив!
П.П1. за справка- във форума на ботев за неправилно изписване на отбора или играч,следва бан
П.П.2 провокация във форума на ботев от други отбори им е позволено от модератора на ботев,но ако е от Локомотив следва бан
Айде със здраве да ги баннваш
П.П.Модераторе до кога ще го търпиш тоя(ктули)?..или си някакъв мазохист и ти харесва да плюят Локомотив Пловдив!
П.П1. за справка- във форума на ботев за неправилно изписване на отбора или играч,следва бан

П.П.2 провокация във форума на ботев от други отбори им е позволено от модератора на ботев,но ако е от Локомотив следва бан

bambam написа:...
Ти пък къде видя в предния ми пост каквото и да е за твоя отбор??? Та чак за обида и неправилно изписване приказваш. Не знам кой трябва да гълта...хапчета имам предвид

ktulu. написа:batbozho написа:Батков-Вън написа:абе пичове на кого вкара-я ми кажете или само срещу ЛЕВСКИ - локо и той се натягат
Преди 10-ина дена не знам кой точно рева![]()
Иначе го видяхме колко "голям" играч е, като отиде в някакъв мижав гръцки отбор и в...къде беше...а, да..Дубай![]()
Даже и те му биха шута на големия "голмайстор". Винаги е играл само в големи отбори каламбура
И замириса на корижки. Наистина ли е необходимо да сереш навсякъде?
Честито Марто,Много здраве и успехи и да се върнеш у дома...там на Храма където ти е мястото!Завинаги Черно-Бял!
Завинаги Черно-Бели!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
bambam написа:Честит Рожден Ден на Марто, Да е жив и здрав!
П.П1. за справка- във форума на ботев за неправилно изписване на отбора или играч,следва бан![]()
П.П.2 провокация във форума на ботев от други отбори им е позволено от модератора на ботев,но ако е от Локомотив следва бан![]()
В тази тема "тоя /ктули/" не е нарушил правилата.Просто Ktulu не харесва Марто.Преди е получавал "бан" и оттогава се държи добре,доколкото позволява клубната му принадлежност.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg