След като тренира вече около 2 седмици с отбора на Локомотив ( Сф ) , Валери Божинов има голяма вероятност да подпише договор за 6 месеца и да играе за столичните "железничари".
Засега всички опции за трансфер удрят на камък и Божинов се е насочил към вариант да продължи кариерата си в Локомотив, където поне е сигурно, че ще е несменяем титуляр.При добро представяне с отбора на "червено-черните" би могъл да си осигури пак трансфер в чужбина.
Семейството му също не би имало нищо против след като и съпругата му е в София заедно с дете му.
Ако до края на август не си намери отбор, най-вероятно Божинов ще подпише с Локо (Сф).
Валери Божинов подписва с..........Локо София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Валери Божинов подписва с..........Локо София
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Re: Валери Божинов подписва с..........Локо София
Може и Николета да идва на мачове и да мине през трибуните да й спукаме фалшивите цици

Е той все още се води играч на Спортинг... 

аз разбрах че подписвал със Син Сити, всяка вечер ще играе там
Божинов си има договор със Спортинг и няма да си изпусне заплатата оттам.
Егати жалкия футболист. Никой не го иска. Не разбра ли, че е объркал професията ?
Абе защо така се провали това момче?
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
Genius. написа:Абе защо така се провали това момче?
Защото е фен на нощният живот и курвите . Много се изложи Валери ,а е младо момче .

- shotgun blues
- Контакти:
10000000 отбор на Валери ,това се казва забележителна кариера
в последните 5 години,има 2 гола ....на тренировки
в последните 5 години,има 2 гола ....на тренировки

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Eminem написа:Егати жалкия футболист. Никой не го иска. Не разбра ли, че е объркал професията ?
Никога не съм харесвал Божинов като футболист/с изключение на първите му две години,когато имаше шанса да стане голяма звезда/.Но дали на мен или някой друг му харесва или не,за Божинов е важното да печели с професията която има.А тя е футболист и то футболист от висока класа,съдейки по визитката му.Поради тази причина Божинов си получава милион евро на година,а ти колега,се надявам да не си си сбъркал професията и да получаваш поне колкото него.Предполагам си известен поне колкото него,бараш една от най известните к.урви за гъза всяка вечер и се наслаждаваш на почивки в екзотични дестинации поне два пъти годишно.Другият вариант е да си някакъв жалък комплексар,получаващ смешна заплата,имащ за жена/или приятелка/ мома на която никой уважаващ себе си успял мъж няма да обърне внимание.Предполагам си второто,защото не мисля че хора като Бербо или примерно ББ ще седнат да обясняват някому колко бил жалък с неговият ежегоден евромилион в джоба.Затова е редно да се извиниш на човека,който е многократно по успял от теб и мен/независимо от това,дали според нас има,или няма качества/.Аз имам една максима в живота и тя е НИКОГА да не обиждам или подценявам хора които са многократно по успели от мен в живота,независимо от начина по който са го постигнали.Щом са успели,значи имат качества.А аз за да не съм като тях,значи нещо ми куца и най малкото имам право да им давам наклон на оная работа.Жив и здрав и умната с комплексите.Те не помагат никому.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"