ДУНАВ РУСЕ в Б група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
ДУНАВ РУСЕ в Б група
ако тази информация е вярна, която бе публикувана в фотбал24.бг ще супер за няшия роден град Русе. Дали журналистите от гонг могат да я проверят?!?! http://football24.bg/novina/113670-pyrv ... -v-b-grupa
Re: ДУНАВ РУСЕ в Б група
е какво ги бърка Дунав ако се откажат точно тези 2 отбора ми тое е ясно при това положение би трябвало да влезат в Б група Витоша и Пирин , те отиват в В югозападна група а от там влизат 2 и 3 те това е ,какви нови правила то правилата са ясни
OFK PIRIN
да предположим хипотетично както е написано в статията ,че вкарат в Б група Дунав и Хасково , до тук добре ама идва въпросът на кои на мястото ще се състезават Чавдар и Миньор в югозападната В група нещо не се връзват нещата
- nicromanser
- Контакти:
на ДУНАВ не им е проблем групата, а спонсора. срамота е, че 30г вече не се намери някой да дава пари за отбор играл в уефа с рома 1-1 и за голям град 200000 жители. разни отборчета с по 50000 жители намират спонсори за русе няма, което е странно. да не говорим че в русе има поне 2 добри стадиона единия до колкото знам е за над 20000 и ще се пълни
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
- nicromanser
- Контакти:
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
-
- Контакти:
Дано Дунав да играе в Б група.Сигурен съм ,че доста хора ще са доволни.
nicromanser написа:на ДУНАВ не им е проблем групата, а спонсора. срамота е, че 30г вече не се намери някой да дава пари за отбор играл в уефа с рома 1-1 и за голям град 200000 жители. разни отборчета с по 50000 жители намират спонсори за русе няма, което е странно. да не говорим че в русе има поне 2 добри стадиона единия до колкото знам е за над 20000 и ще се пълни
абе не е точно така проблем си е групата след доста дълго безпаричие отбора сега ни е финансово стабилен, стадиона е ремонтиран терена е един от най-добрите оправиха осветлението ама ама трябва тази година да се състезаваме във В група те това си е проблем
Трябва да има някакъв ред в БФС. Да се знае до средата на юни кои отбори ще играят в А група, кои в Б група, кои във В групите и т.н. А не 10 дена преди започване на шампионат да се канят отбори в Б група! Защото даден отбор трябва да си направи разчет, относно бюджет, селекция, подготовка и т.н. И защо точно Дунав? Смятам, че ще стане голяма каша, може да има отбори които заявят, защо поканихте Дунав, а не нас. И ще са прави. Интересно ми е как ще формулират наредбата за влизането в Б група на Дунав и още повече какви ще са аргументите, че трябва да влезе Дунав, а не отбор Х или Y. Въобще такъв микс от миш-маш и каша е българският футбол, че незнам вече...Нека видим...
pumpo написа:Трябва да има някакъв ред в БФС. Да се знае до средата на юни кои отбори ще играят в А група, кои в Б група, кои във В групите и т.н. А не 10 дена преди започване на шампионат да се канят отбори в Б група! Защото даден отбор трябва да си направи разчет, относно бюджет, селекция, подготовка и т.н. И защо точно Дунав? Смятам, че ще стане голяма каша, може да има отбори които заявят, защо поканихте Дунав, а не нас. И ще са прави. Интересно ми е как ще формулират наредбата за влизането в Б група на Дунав и още повече какви ще са аргументите, че трябва да влезе Дунав, а не отбор Х или Y. Въобще такъв микс от миш-маш и каша е българският футбол, че незнам вече...Нека видим...
Абсолютно точно, това трябва да се направеше доста по рано, Б групата започва грубо след седмица а В в края на август
nicromanser написа:на ДУНАВ не им е проблем групата, а спонсора. срамота е, че 30г вече не се намери някой да дава пари за отбор играл в уефа с рома 1-1 и за голям град 200000 жители. разни отборчета с по 50000 жители намират спонсори за русе няма, което е странно. да не говорим че в русе има поне 2 добри стадиона единия до колкото знам е за над 20000 и ще се пълни
Не 200 поне 500 000 е Русе!

Върни се в “Футбол - България”