Берое - ЦСКА 29.07.2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- South_Park
Re: Берое - ЦСКА 29.07.2013
1х
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- nicromanser
- Контакти:
maztiff написа:nicromanser написа:мисля, че държавното отборче с финансите на целия народ ще загуби с 1-4
Ти лично колко си дал, к..т?
ще си погледна сметката за тока и ще сметна дела на марица към общата ми сметка
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
- nicromanser
- Контакти:
zuekaa написа:nicromanser написа:мисля, че държавното отборче с финансите на целия народ ще загуби с 1-4
Секси "държавното отборче " се самоиздържа - ПОНИМАЕШ , а това 1 - 4 го оставяме да ти се посмеят колегите
как се самоиздържа с един равен в европа ли?, с продажба на супер звезди ли?, с пари от билетчета ли по 30000 на мач макс.., или ходят в место да тренират да копат въглища ли?
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
balgarin написа:Червени форумисти, правете си тема във вашия подфорум и там си обяснявайте как ще мачкате, и ще си правите шоу по трибуните.
Що?Приискало ми се е да пиша тук,и пиша!Къв ти е проблема,бАлгарино?
BRF написа:balgarin написа:Червени форумисти, правете си тема във вашия подфорум и там си обяснявайте как ще мачкате, и ще си правите шоу по трибуните.
Ами една част от вашите не пишете по темата, те влизат да оси*ат с проницателните си и остроумни мнения. За това. От 4 страници, дали има и 5 мнения за мача.
Ето го и в тази тема, помолих ви най-учтиво да си отворите тема, вие наскачахте и започнаха обидите. Пък аз нямам никакво намерение да влизам в тъпи спорове с който и да е.
balgarin написа:BRF написа:balgarin написа:Червени форумисти, правете си тема във вашия подфорум и там си обяснявайте как ще мачкате, и ще си правите шоу по трибуните.
Ами една част от вашите не пишете по темата, те влизат да оси*ат с проницателните си и остроумни мнения. За това. От 4 страници, дали има и 5 мнения за мача.
Ето го и в тази тема, помолих ви най-учтиво да си отворите тема, вие наскачахте и започнаха обидите. Пък аз нямам никакво намерение да влизам в тъпи спорове с който и да е.
Нашата тема е отворена преди няколко дни и много от вашите вече писаха в нея!Мнението си го написах победа с 2:0 за ЦСКА и купон на трибуните!Кое от това те подразни?
nicromanser написа:zuekaa написа:nicromanser написа:мисля, че държавното отборче с финансите на целия народ ще загуби с 1-4
Секси "държавното отборче " се самоиздържа - ПОНИМАЕШ , а това 1 - 4 го оставяме да ти се посмеят колегите
как се самоиздържа с един равен в европа ли?, с продажба на супер звезди ли?, с пари от билетчета ли по 30000 на мач макс.., или ходят в место да тренират да копат въглища ли?
Поне не сме фалирали заради собствената си идиотщина 5-6 други отбори.
За мача 2,3-0.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- greenlandia
Къв купон бре пич,вие освен зулуми да правите,друго не умеете!
Победа за Берое и то категорична.
Победа за Берое и то категорична.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
nicromanser написа:zuekaa написа:nicromanser написа:мисля, че държавното отборче с финансите на целия народ ще загуби с 1-4
Вие да говорете за пари си е мека козано НАГЛОСТ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
- starozagorec
- Контакти:
надявам се да стане един приятен мач за гледане и много голове - 3:2