ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PR_CSKA
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот PR_CSKA » 26 юли 2013 11:38

Лупи така и така се обгради с бушони ментаца да вземе на заплата Иво Димов барбар с тефтера с играчи от Латинска Америка.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 юли 2013 12:19

PR_CSKA написа:Морейра е някаква дълбока резерва с цял 1 гол през миналия сезон.

Този е тип Жоао Силва от Подуяне, добър ама на ниво 2 дивизия[/quote]

Поне е на 25 години и ще ни излезе без пари!
За нашето първенство ,не ни трябва Меси за да се вкарат над 10 гола на сезон(справка нападателя на лилавите,Базил де Карвальо,сега "перлата" ще играе във втородивизионен отбор от Белгия :) ).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 26 юли 2013 13:40

CSKA 78 написа:
PR_CSKA написа:Морейра е някаква дълбока резерва с цял 1 гол през миналия сезон.

Този е тип Жоао Силва от Подуяне, добър ама на ниво 2 дивизия

За нашето първенство ,не ни трябва Меси за да се вкарат над 10 гола на сезон(справка нападателя на лилавите,Базил де Карвальо,сега "перлата" ще играе във втородивизионен отбор от Белгия :) ).[/quote]

Тоя е напълно излишен!!! Имаме си Гришо Долапчиев който като гледам какви ги бележи, съм готов да се обзаложа, че ако се налага до 1,2 години ще е национал и ще е новата звезда на А група!!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юли 2013 14:19

Jorkorazporko написа:Тоя е напълно излишен!!! Имаме си Гришо Долапчиев който като гледам какви ги бележи, съм готов да се обзаложа, че ако се налага до 1,2 години ще е национал и ще е новата звезда на А група!!!

А бе аз съм малко резервиран. Долапчиев има голмайсторски нюх, което е може би най-важното качество за централен нападател, но бързината и техниката му сериозно куцат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 юли 2013 14:35

Изображение

ЦСКА привлече още две нови попълнения. Това са Ревсон Кордейро Дос Сантос (халф) и Бруно Морейра (нападател). Двамата ще играят под наем за "червените" през сезона, като има опция за купуването им от Насионал Мадейра.

[offtopic]Алее, шампиони алее,
шампиони але, шампиони але,
само ЦСКА! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 юли 2013 14:47

Бразилеца е сигурен титуляр, ние в тази зона отвсякъде сме без алтернативи така че тоз бразилец си се превръща в титуляр.
Нападателя от Португалия като го гледам е имал един силен сезон през 2011/2012 но във втора дивизия на Португалия когато е вкарал
13 гола в 32 мача. Като цяло на мен Кировски ми се струва по-голямо менте от Морейра но да видим, дано ме изненадат и 2-та.
Успех на новите футболисти на ЦСКА!
Последна промяна от Pichichi на 26 юли 2013 14:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 26 юли 2013 14:53

mistreated написа:
Jorkorazporko написа:Тоя е напълно излишен!!! Имаме си Гришо Долапчиев който като гледам какви ги бележи, съм готов да се обзаложа, че ако се налага до 1,2 години ще е национал и ще е новата звезда на А група!!!

А бе аз съм малко резервиран. Долапчиев има голмайсторски нюх, което е може би най-важното качество за централен нападател, но бързината и техниката му сериозно куцат.

От тези неща които си изброил само на нюх не може да се научи! Та той ако имаше скорост и техника заедно с пласирането и нюха за гола, щеше да е супер звезда в момента! Все пак говорим за 19 годишен футболист, нормално е да не е завършен!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юли 2013 15:20

Jorkorazporko написа:
mistreated написа:

От тези неща които си изброил само на нюх не може да се научи! Та той ако имаше скорост и техника заедно с пласирането и нюха за гола, щеше да е супер звезда в момента! Все пак говорим за 19 годишен футболист, нормално е да не е завършен!

Не съм убеден, че бързината се учи. Айде за техниката по-може, макар че на 19 години тепърва да го учим на техника... Тези неща се учат в детските години.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юли 2013 15:21

Pichichi написа:Бразилеца е сигурен титуляр, ние в тази зона отвсякъде сме без алтернативи така че тоз бразилец си се превръща в титуляр.
Нападателя от Португалия като го гледам е имал един силен сезон през 2011/2012 но във втора дивизия на Португалия когато е вкарал
13 гола в 32 мача. Като цяло на мен Кировски ми се струва по-голямо менте от Морейра но да видим, дано ме изненадат и 2-та.
Успех на новите футболисти на ЦСКА!

Кировски не е лош нападател, дайте му малко време. Не може да си правите заключения от 15 минути на терена.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 юли 2013 15:33

Jorkorazporko написа:
CSKA 78 написа:

Този е тип Жоао Силва от Подуяне, добър ама на ниво 2 дивизия

За нашето първенство ,не ни трябва Меси за да се вкарат над 10 гола на сезон(справка нападателя на лилавите,Базил де Карвальо,сега "перлата" ще играе във втородивизионен отбор от Белгия :) ).

Тоя е напълно излишен!!! Имаме си Гришо Долапчиев който като гледам какви ги бележи, съм готов да се обзаложа, че ако се налага до 1,2 години ще е национал и ще е новата звезда на А група!!![/quote]

Едва ли е излишен.За около 40+ мача(с мачовете за купата) ще се намери време и за двамата(явно забравяш,че някой може да се контузи или да бъде наказан).
От друга гледна точка, на този новия нападател заплатата ще му бъде около 9 хил. лева от наша страна(ние поемаме 65% от заплатата му, която е 7 хил.евро),което за нападател струващ 1млн. евро(според Transfermarkt.de) е направо без пари.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”