Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
motg написа:Само съдиите и липсата на шанс пред гола ни разделиха от 3те точки срещу Локо Плд, със сигурност няма да загубим в Стара Загора, 0:1 или 1:2
Rigobert написа:balgarin написа:Червени форумисти, правете си тема във вашия подфорум и там си обяснявайте как ще мачкате, и ще си правите шоу по трибуните.
т.е. това тук е темата където само биройци си обясняват как ще мачкат?
nicromanser написа:мисля, че държавното отборче с финансите на целия народ ще загуби с 1-4
boyan_kn написа:Както каза Томислав преди мача с Иртиш " А, дано 0-2 ", но ще съм доволен и на 0-1. Берое са стабилен отбор, но в последно време нямат добро представяне срещу ЦСКА, така че се надявам на затвърждаване на тенденцията. Гледам пишат някакви деб..и - W84, Лецки с банките и мобилните оператори и Каменчо Голямата Плешива Глава не са ведомствен отбор, така ли. Като вземат да пишат глупости феновете на турскосините, та не се спират. И още нещо - пичага, пише се "българин", не "balgarin", щото звучи като "балхарин"
![]()
![]()
nicromanser написа:мисля, че държавното отборче с финансите на целия народ ще загуби с 1-4
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост