Новите собственици на ЦСКА се оказаха от Люксембург

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Новите собственици на ЦСКА се оказаха от Люксембург

Мнениеот CSKA 78 » 24 юли 2013 19:31

Кашчей написа:
vaskonti написа:Какво трябва да ми говори този факт?

Това с гугъл-преводача е такъв шит, че няма на къде повече. Преди време исках да си преведа от френски една рецепта за тарт-т-атен, е няма да ти казвам какво стана - рецептата беше за печен мухъл по провансански. Два дни не съм спрял да се смея, разчекна ми се устата...

На мен този факт ми говори, че все още Томов е баш шеф в тази фирма, ако няма нещо ново покрай нея. Относно гогле-преводача съм много съгласен, защото и аз съм се смял, но в случая превежда много сносно 8-)

Аз още в началото казах,че "Лирата" е офшорка(и какво от това?)
Това дали Томов е шеф на офшорката може да има значение,а може и да няма(докато Томов си изпълнява обещанията).
Шеф на офшорка на мен ми звучи ,като шеф на пощенска кутия. :lol:
Между другото, какво ще кажеш за това?http://www.novsport.com/news677761_1003.html
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 юли 2013 20:05

Хайде сега ревнете за Титан! Англия или Люксембург, има ли значение ако всичко е точно?Тръгнем ли да търсим, сигурно ще открием още дузина отбори ръководени по-този начин. Така се скатават данъци или се правят други шашми, които аз, като лаик в правото не разбирам. Чакайте да видим, какво ще излезе пък тогава ще бучим против Томов. Лошото е, че неговото име винаги се свързва с разни шашми и хората го гледат недоверие.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2013 20:19

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Какво трябва да ми говори този факт?

Това с гугъл-преводача е такъв шит, че няма на къде повече. Преди време исках да си преведа от френски една рецепта за тарт-т-атен, е няма да ти казвам какво стана - рецептата беше за печен мухъл по провансански. Два дни не съм спрял да се смея, разчекна ми се устата...

На мен този факт ми говори, че все още Томов е баш шеф в тази фирма, ако няма нещо ново покрай нея. Относно гогле-преводача съм много съгласен, защото и аз съм се смял, но в случая превежда много сносно 8-)

Аз още в началото казах,че "Лирата" е офшорка(и какво от това?)
Това дали Томов е шеф на офшорката може да има значение,а може и да няма(докато Томов си изпълнява обещанията).
Шеф на офшорка на мен ми звучи ,като шеф на пощенска кутия. :lol:
Между другото, какво ще кажеш за това?http://www.novsport.com/news677761_1003.html

Има ли смисъл да казвам нещо, след като вие сте вторачили взор в Томов, като в дъгата след дъжд.
Като ви изтегли паричките ще се оглеждате, като обран евреин, но ще е късно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 юли 2013 20:31

Това, че формата се води от Люксембург значи само, че някой я е регистрирал там за да спести от данъци или да остане анонимен. Или и двете. Така че не виждам какво значение има точно тая подробност.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 24 юли 2013 22:57

Червени_шампиони написа:Гледах интервюто и Томов никъде не спомена, че седалището на фирмата е във Великобритания или друга държава? Каза само Лира Инвестмънт и че Лоурънс Дейвис е от Великобритания. Отделно в Люксембург е една от най-големите минимални заплати в Европа (около 2000 евро). Много банки...

СЕРА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ!

Без да защитавам който и да е и аз не съм чувал, че фирмата е в Лондон. Просто каза, че онзи тип с пурите има имоти в Лондонското Сити и така. Гледах го 2 пъти това интервю. И всички в хор започнаха да плюят по ЦСКА. Егати и омразата има в тези телешки журналя.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
4erveniibeli
Контакти:

Мнениеот 4erveniibeli » 25 юли 2013 13:04

Всяка тема за ЦСКА се превръща в синьо умопомрачение.Те на Иртишь не могат и гол да вкарат,тръгнали да ни обясняват какви сме ние.
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков

Потребителски аватар
bad_example
Контакти:

Мнениеот bad_example » 25 юли 2013 14:54

zaho_baho написа:Титан се уплашиха от вендета и не ви закриха.Но Томов ще го направи .Да видим тогава как ще метате камъни нейде из офшорните зони.

Направи нещо за Отечеството...ЕМИГРИРАЙ!!! :lol: Към Кипър...може би :mrgreen:
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 25 юли 2013 16:29

zaho_baho написа:Титан се уплашиха от вендета и не ви закриха.Но Томов ще го направи .Да видим тогава как ще метате камъни нейде из офшорните зони.

Щото Томов е камикадзе и не му пречи той да бъде линчуван,така ли? :lol:
Да ти имам мисленето...жалък си. ;)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
zaho_baho
Контакти:

Мнениеот zaho_baho » 26 юли 2013 09:05

Аргументите са и следните :
2008 г. като го замеряхте с бутилки не видях да се е уплашил.Напротив ,вървеше си като Исус към Голгота.
Томов няма близки в България и доколкото знам не живее тук ,че да се притеснява от каквото и да било.
Томов е патологичен лъжец и демагог.Не знам как някой би си помислил ,че се е променил.
Томов се изтъпанчи и каза : в касата на ЦСКА има 0.00 лв.Т.е. нищо не се е променило,ще се кара на заеми.

И малко извън темата ,единствената положителна разлика е ,че не дава интервюта пиян.
НЕ на "Lafka"!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 юли 2013 10:20

zaho_baho написа:Аргументите са и следните :
2008 г. като го замеряхте с бутилки не видях да се е уплашил.Напротив ,вървеше си като Исус към Голгота.
Томов няма близки в България и доколкото знам не живее тук ,че да се притеснява от каквото и да било.
Томов е патологичен лъжец и демагог.Не знам как някой би си помислил ,че се е променил.
Томов се изтъпанчи и каза : в касата на ЦСКА има 0.00 лв.Т.е. нищо не се е променило,ще се кара на заеми.

И малко извън темата ,единствената положителна разлика е ,че не дава интервюта пиян.

По принцип, докато сделката не приключи окончателно е нормално новите да не дават пари. Това е по принцип. А какво ще стане след 2-3 седмици, когато КЗК излезе с решението, не знам. Но до тогава не можем да държим сметка на Томов за нищо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”