Ботев ПД - Щутгарт - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Ботев ПД/Жрински - Щутгарт !

Мнениеот runnersa » 20 юли 2013 18:40

хора вижте първите мачове нивото на футбола ни е трагично лудогорец щели да смачкат слован че и партизан ботев пък щутгарт айде да гледаме по - реално бийте си босненците а догодина повече ! ;)
FT VfB Stuttgart 1 - 0 Valencia

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 юли 2013 01:14

Я първо Ботев да бие Жрински.. Мислех, че могат да вкарат 2 гола като гости и реванша да им е горе-долу спокоен ама уви. Та.. според мен Ботев е доста по-добър тим от Жрински и трябва да ги отстрани но след първия мач предполагам, че ако канарите са уморени или подценят противника може и да не стигнат до мач с Щутгарт. Ако играят като хората няма да имат проблеми.

А за мача с немците.. знам ли. Бундеслигата е класи та класи над А група, това си го знаем. Но Ботев е надъхан отбор, а Щутгарт точно сега не са АКТУАЛЕН гранд в Германия. Ама май само това са нещата, които дават шанс на Ботев.
Е.. и факта, че Черно море за малко да отстрани точно Щутгарт, а "ужасния жребий" за ЦСКА - Байер Леверкузен се оказа само поредния победен по пътя към групите на ЛЕ. Я се повтори тоя филм я не.. но дава повод за малко надежда.

За съжаление реванша е в Германия, тоест дори канарчетата да се надъхат и в България да вземат добър резултат в Германия швабите ще са подготвени, ще знаят точно колко гола им трябват и ще направят всичко по силите си да ги вкарат. На всичкото отгоре А група тази година ще е понатоварена, а Ботев като всички български отбори не е свикнал да играе на сгъстен цикъл. Швабите и да имат някакви мачове освен тия в ЛЕ за тях не е такъв проблем, свикнали са.

И не на последно място.. съществува вероятност ако Ботев се олее с ентусиазма отнякъде да се вземе някой мърльо в съдийски дрешки и да им скълца крилцата. Може да звучи параноично, но няма да е прецедент с български отбор.
Не че швабите са слабаци и им трябва съдия, просто да речем, че щом 1 път е станало може и втори.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 23 юли 2013 11:40

Бундеслигата е на трето място сред първенствата в Европа. Щутгарт макар и доста отстъпил от постиженията си все пак е гранд. Не е Байерн и Борусия, но е малко след тях. Ботев играе добре, но за България. Смятам, че още не сме дорасли да се мерим с германските отбори. Не, че те са извънземни, но все още силиците са ни малки. Пожелавам късмет на Канарите и дори да не победят, дано излезнат от двата мача с чест за славата на Пловдив и България. Сравненията с мачовете на ЦСКА с Леверкузен не с меродавни, защото през 2005 отбора ни нямаше слаб пост. Отделно Баиер бяха загубили всичко през годината:Шампионска лига, Бундеслигата и Купата на Германия. В първенството също не вървяха добре и ние използвахме колебанията във формата им. Много вода изтече от тогава и аз не вярвам скоро български отбор да илиминира немски. Просто пропаста между Западна Европа и нашата А група е грамадна.

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 25 юли 2013 22:28

Честита победа Българи юнаци. Мъри има огромен и ненадминат опит (за наште си стандарти) в големите битки в Европа. Дано и късмета е с нас срещу Щутгарт.

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 юли 2013 02:18

Е, Щутгарт, победили Валенсия ! Че Ботев да не са някаква си анонимна Валенсия бе :)

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 26 юли 2013 08:33

Има ли вероятност мачът да е в София,сигурен съм че ще има поне 30 000 :idea:
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 26 юли 2013 09:39

COVINI написа:Има ли вероятност мачът да е в София,сигурен съм че ще има поне 30 000 :idea:

Мисля,че няма да е в София.Бургас е много по удобен и ще се избегне много по голямото напрежение ако се играе в столицата.

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 26 юли 2013 19:58

Между другото ако искате да гледате Щутгарт след 5мин 20:00ч започва контролата Щутгарт-Олимпиакос.Мисля,че ще се получи добър мач а и може да придобиете някаква ясна представа за немците,макар и контрола това ще е една от последните им проверки и трябва да са във форма вече а и ще играят с титулярите най-вероятно не съм им погледнал състава още.

http://www.sportlemon.tv/20130726/vv51f ... 09267.html

lq4kata
Контакти:

Англичанин за съдия 100% резачка за Ботев

Мнениеот lq4kata » 26 юли 2013 22:57

Англичаните обикновено режат сериозно малките отбори в европа а и в англия .

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Англичанин за съдия 100% резачка за Ботев

Мнениеот Levskar_90 » 26 юли 2013 22:59

Ето как Щутгарт ще бие Ботевь. Браво така правят европейците все пак как иначе ще надвият страшилището Ботевь :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Ботев”