Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2013 23:52

Foreigner написа:Ц,ц,ц големи левскари, голямо чудо.
Проблемът при Рамос беше, че за 1 вечер загуби повече от половината си спестявания.
Е, извинявайте кой от вас би мислил за футбол ако му се случи нещо подобно.
До преди това си беше почти перфектен, единствените мачове от есенния сезон, в които загубихме точки Рамос беше контузен или наказан и не игра. В общи линии Рамос е сред най-добрите (да не кажа първи) в тактическо отношения в отбора.

п.с. Тук ви давам линк към едно клипче с феновете на отбора, който играе най-красивият, най-правилният, най-безсрамният и т.н. футбол - http://www.youtube.com/watch?v=J9RMPBoTAVE#at=78

Е и аз съм на мнение, че е добър, просто не му се получава играта в нападение. И аз разбрах, че проблема е, защото е зле с парите, но трябва вече да го превъзмогне това :(
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2013 06:43

Между другото, Иртиш отпадна. След 5-2 общ резултат. Ма кво ли значение има, след като ако Митов бе отстранил казахите вероятно щяха да го оставят и пак босненски кошмар...

Всеки може да сбърка в касапницата на първите кръгове, така, както го направиха Спарта Прага и Щурм. Просто не трябваше да стигаме дотук. Дано си вземат поука. Иначе съм убеден, че ако всички, които са се класирали директно за групите на ШЛ, примерно трябва рано-рано да започнат...ще има жертви.

И още нещо...любопитна статия ми попадна в 7 дни вчера. За парите от ШЛ. Батков си мисля, че е излъгал с много повече пари - едва ли са 6 милионите. Това може би са за участието в групите. Но отделно парите от тв права и премии са огромни, а при положение, че ние играхме с богаташи като Барса и Челси...пък и Бремен - немци са.

Баси! А можеше другата седмица да играем с Удинезе.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 юли 2013 11:27

Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович обмисля поредната промяна. Този път тя ще е на вратарския пост. Доскорошният твърд титуляр Пламен Илиев, е на път да заиграе "втора цигулка". Вместо него, на вратата по-често ще застава Михаил Иванов. Именно последният бе в по-голяма част от заниманието под вратата на тактическото упражнение на Левски в сряда. Една от причината за вратарската рокада, е колебливото представяне на Пацо "Тигъра" при загубата с 1-2 от Ботев Пд в миналия кръг на "А" група.

Това стана именно пред погледа на сръбския спец, който бе на трибуните на "Колежа" за дербито. На "Герена" скоро пък може да се сдобият с нов централен защитник. Собственикът на "сините" Тодор Батков е отпуснал 150 000 евро за така нужното попълнение.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 юли 2013 11:30

tevez написа:
Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович обмисля поредната промяна. Този път тя ще е на вратарския пост. Доскорошният твърд титуляр Пламен Илиев, е на път да заиграе "втора цигулка". Вместо него, на вратата по-често ще застава Михаил Иванов. Именно последният бе в по-голяма част от заниманието под вратата на тактическото упражнение на Левски в сряда. Една от причината за вратарската рокада, е колебливото представяне на Пацо "Тигъра" при загубата с 1-2 от Ботев Пд в миналия кръг на "А" група.

Това стана именно пред погледа на сръбския спец, който бе на трибуните на "Колежа" за дербито. На "Герена" скоро пък може да се сдобият с нов централен защитник. Собственикът на "сините" Тодор Батков е отпуснал 150 000 евро за така нужното попълнение.

Еее време беше

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 юли 2013 11:34

Френският халф Кевин Брю, който е национал на остров Мавриций, сподели, че е научил най-много за футбола в школата Клерфонтен, възпитаник на която е и "синият" идол Гара Дембеле.

"Гара го познавам от Клерфонтен. Той е с две години по-голям от мен и когато мен ме приеха, Дембеле бе сред най-големите в школата", заяви пред "Меридиан Мач" новото попълнение на "сините". А дали Брю е говорил с Дембеле за Левски? "Не, но брат ми говори с него по телефона, защото са по-близки. Гара му е казал да не се колебая въобще, а да бързам да подпиша с Левски. Аз обаче бях харесал отбора още преди година, когато дойдох в София за два дни през лятото", обясни Кевин Брю.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 26 юли 2013 11:37

И палачът на Левски Иртиш отпадна от Европа
25 юли 2013 23:35

Палачът на Левски Иртиш Павлодар се раздели с европейските клубни турнири, само кръг след като отстрани „сините“.

Казахстанският тим загуби с 0:2 при гостуването си на реванша срещу Широки брег, и така, въпреки геройската победа с 3:2 в първата среща, не успя да сътвори нова изненада.

Ведран Йеше в 20-та и Юре Иванкович в 74-та осигуриха успеха на Широки брег.

В следващия кръг Широки брег ще играе с друг, но доста по-приятен бивш съперник на Левски в Европа – Удинезе.

Междувременно, Жилина спечели битката на два от неприятните тимове, отстранявали Левски, като победи Олимпия Любляна с 2:0 на реванша, и с гола си на чужд терен от 3:1 миналата седмица, продължава напред от общото 3:3.

толкова са много анонимниците отстранявали Левски, че могат да си направят собствен турнир на анонимниците :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 26 юли 2013 11:41

metodito написа:Между другото, Иртиш отпадна. След 5-2 общ резултат. Ма кво ли значение има, след като ако Митов бе отстранил казахите вероятно щяха да го оставят и пак босненски кошмар...

Всеки може да сбърка в касапницата на първите кръгове, така, както го направиха Спарта Прага и Щурм. Просто не трябваше да стигаме дотук. Дано си вземат поука. Иначе съм убеден, че ако всички, които са се класирали директно за групите на ШЛ, примерно трябва рано-рано да започнат...ще има жертви.

И още нещо...любопитна статия ми попадна в 7 дни вчера. За парите от ШЛ. Батков си мисля, че е излъгал с много повече пари - едва ли са 6 милионите. Това може би са за участието в групите. Но отделно парите от тв права и премии са огромни, а при положение, че ние играхме с богаташи като Барса и Челси...пък и Бремен - немци са.

Баси! А можеше другата седмица да играем с Удинезе.

Нямаше да играем с Удинезе,защото щяхме да сме поставени и в 3-и кръг ;) ;)

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 26 юли 2013 11:54

щяхте да отпаднете от някой друг анонимник :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2013 11:58

Batkoto написа:толкова са много анонимниците отстранявали Левски, че могат да си направят собствен турнир на анонимниците :lol: :lol: :lol:

Ако се направи турнир на доброволно отказалите се от ЕКТ ЦСКА години наред ще е единствен победител в него. Дерзайте, армейци!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2013 12:17

Нямаше да играем с Удинезе,защото щяхме да сме поставени и в 3-и кръг

Вярно.
Интересно, ако! бяхме отстранили казахите и босненците и след това бяхме отпаднали да речем след загуба и победа и макар невлезли в групите, демек, ако имахме само една загуба в Европа тази година - в последния кръг, пак ли другата година, ако сме в Лига Европа щяхме да почваме по черешово време?

Върни се в “Левски”