Не пич.Няма и как да те разбера и знаеш ли защо? Защото сам си оправям живота и не разчитам никой да ми го оправя. Ако вие 23 години сте спали си е ваш проблем! Аз не завися от никого! На мен Цветан Василев лично с нищо не ми е навредил.Напротив. Донеси ми дълго чакана радост.
Да не разваляме хубавата тема. Ботев-Щутгарт!!!!! Е тва е вече мач! Щастлив съм.
ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)
Честита победа. Имам чувството, че ако мачът с Щутгарт е решаващ за влизане в групите на ЛЕ, бихте имали по-голям шанс. Дано все пак биете.
п.с. Много грозни скандирания към края на мача. Все едно слушам некви платени фенове.
п.с. Много грозни скандирания към края на мача. Все едно слушам некви платени фенове.
...
Хората от 40 дена се борят за държавата, за по-добър живот за децата си, ядат бой, а неква банда загубеняци скандира "цецо василев"...
niki87 написа:Хората от 40 дена се борят за държавата, за по-добър живот за децата си, ядат бой, а неква банда загубеняци скандира "цецо василев"...
Чупиш тъпомера, брат.

Аре у лево всички, дето ми давате наклон на оная работа!
- Болен Левскар
- Контакти:
niki87 написа:Хората от 40 дена се борят за държавата, за по-добър живот за децата си, ядат бой, а неква банда загубеняци скандира "цецо василев"...
Предполагам виждаш, че няма смисъл. А и най-вероятно ако си разменим ролите, те ще се държат като нас а ние като тях. Както казах, един дол дренки сме. Живеем за момента и не ни интересува утрешния ден. Леко цигания, но просто сме такива. Ние повече, те по-малко!
- Red Warrior
- Контакти:
Едните майни скандират: Жоро Илиев, а другите майни - Цецо Василев. Боже, Боже...
И после София това, София онова.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Болен Левскар написа:niki87 написа:Хората от 40 дена се борят за държавата, за по-добър живот за децата си, ядат бой, а неква банда загубеняци скандира "цецо василев"...
Предполагам виждаш, че няма смисъл. А и най-вероятно ако си разменим ролите, те ще се държат като нас а ние като тях. Както казах, един дол дренки сме. Живеем за момента и не ни интересува утрешния ден. Леко цигания, но просто сме такива. Ние повече, те по-малко!
Защо се опитвате да издърпате всички в дупката си бе,вие сте си в гьол от 100 години,сега и другите ли да се гмурнат заради вас ...айде не се мерете с отбори минали 2-ри кръг в ЛЕ

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Левскари, не разбрахте ли че Ботев сме платена агитка. Цветан Василев е раздал по 50 лева на човек да му скандират името. Аре духайте супата, оправете си Кабриолет Арена, изгонете Тара, Чорни, Газпром и играйте само с юношите. Защо изгонихте Гонзо и Митов? Защо не им дадохте шанс?
Честито и браво!