ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)

Мнениеот South_Park » 25 юли 2013 23:03

Болен Левскар написа:Честито канари, стискам палци срещу швабите! Имате поне 30-40% шанс да ги отстраните.

Относно Ц. В., според мен, в момента в който му дадохте възродения си отбор просто ср@хте на метеното. Не само ср@хте, а направо мазахте с размах! Това, че давал пари за някакви спортове не го прави Робин Худ, а просто олигарх популист - нещо средно между Пеевски и Б. Борисов. После само не обвинявайте "всичките говеда и свине, дето са пак на колене" според вашите лубвеобилни песни в продажност. Просто и ние и вие сме един дол дренки! И вместо да се сочим и да се смеем един на друг, по добре да погледнем истината в очите и поне да не се радваме на тия дето ни грабят. Само не ми давайте примера, че Боко Тиквоча спонсорира нашия отбор, защото мен поне не ме е срам да кажа, че ме е гнус от него и от схемите с разните котараци и всякакви мафиоти които са в Левски. Така че, като за начало, по-малко скандирания към Ц.В. и повече към играчите и треньора!

+1 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 юли 2013 23:04

theprideofplovdiv написа:Да де,ама за това е форум това място- за да се коментират неща,които са интересни на потребителите.Не е нормално да ми изтрият на мен и още 3-4-ма души коментарите за скандиранията и други такива,които не възхвалят великата победа на Ботев,а модератора оставя само някакви удобни коментарчета.Бареков си има хора навсякъде,тва е.

Фактът, че на няколко пъти публично коментираш модераторски действия без последствия,което в никой форум не се допуска, не виждам къде е тук олигархията. И къде точно е проблема - за скандиранията за Цветан Василев, коментарите си седят . Ако не можеш да ги откриеш в задните страници, мога да ти дам линкове. За Бареков - учили сме в една гимназия, но в различни години и затова не се познаваме лично. Не го харесвам като журналист. Това си е мое мнение. Както и да е, нека да не се отклоняваме от темата за мача
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 25 юли 2013 23:05

Честито на Ботев и успех срещу Щутгарт .Дано повторите мачовете на Черно Море срещу тях през 2009 г .Водихме като гости с 2-0 до 82 мин .Бяхме на косъм от отстраняването на такъв гранд ,но не стигна самочуствие и класа

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юли 2013 23:06

Болен Левскар написа:Относно Ц. В., според мен, в момента в който му дадохте възродения си отбор просто ср@хте на метеното. Не само ср@хте, а направо мазахте с размах! Това, че давал пари за някакви спортове не го прави Робин Худ, а просто олигарх популист - нещо средно между Пеевски и Б. Борисов. После само не обвинявайте "всичките говеда и свине, дето са пак на колене" според вашите лубвеобилни песни в продажност. Просто и ние и вие сме един дол дренки! И вместо да се сочим и да се смеем един на друг, по добре да погледнем истината в очите и поне да не се радваме на тия дето ни грабят. Само не ми давайте примера, че Боко Тиквоча спонсорира нашия отбор, защото мен поне не ме е срам да кажа, че ме е гнус от него и от схемите с разните котараци и всякакви мафиоти които са в Левски. Така че, като за начало, по-малко скандирания към Ц.В. и повече към играчите и треньора!

Според мен, фен на отбор чиито реален собственик е международния престъпник Михаил Шерней, няма НИКАКВО право да изразява становище по тези въпроси....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 25 юли 2013 23:10

El Commandante написа:
Болен Левскар написа:Относно Ц. В., според мен, в момента в който му дадохте възродения си отбор просто ср@хте на метеното. Не само ср@хте, а направо мазахте с размах! Това, че давал пари за някакви спортове не го прави Робин Худ, а просто олигарх популист - нещо средно между Пеевски и Б. Борисов. После само не обвинявайте "всичките говеда и свине, дето са пак на колене" според вашите лубвеобилни песни в продажност. Просто и ние и вие сме един дол дренки! И вместо да се сочим и да се смеем един на друг, по добре да погледнем истината в очите и поне да не се радваме на тия дето ни грабят. Само не ми давайте примера, че Боко Тиквоча спонсорира нашия отбор, защото мен поне не ме е срам да кажа, че ме е гнус от него и от схемите с разните котараци и всякакви мафиоти които са в Левски. Така че, като за начало, по-малко скандирания към Ц.В. и повече към играчите и треньора!

Според мен, фен на отбор чиито реален собственик е международния престъпник Михаил Шерней, няма НИКАКВО право да изразява становище по тези въпроси....

Жалкото е,че Левски София се води собственост на офшорка в турската час на Кипър ,за която се говори,че е изпрала над 700 млн.евро!Въпрос на врме е да последва ....цска.

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 25 юли 2013 23:10

Стискаме палци за Ботев. Публиката и отборът го заслужават. Щутгарт със сигурност ще ви подценят, дано да се възползвате.
Изображение

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 25 юли 2013 23:12

El Commandante написа:

Аз не скандирам "Майкъл Чорни". Както казах, не ми е кеф когато мръсни пари влизат в Левски. Но ти ако искаш си карай на принципа, когато някой ти критикува отбора ти да отвръщаш "Щот па ти си много убав!". Имаш ВСЯКО право да го правиш. Като гледам и акъла ти го позволява!

IvanG73
Контакти:

Мнениеот IvanG73 » 25 юли 2013 23:13

fraport написа:

Пусни едно работещо видео... :roll: :P

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 25 юли 2013 23:13

ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА СЕГА,
ВРАГЪТ Е ПАК С НАВЕДЕНА ГЛАВА!
ПРЕД БОТЕВ, ВСИЧКИТЕ,
ГОВЕДА И СВИНЕ
ЗАСТАНАЛИ СА ПАК НА КОЛЕНЕ!

Върни се в “Ботев”