ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- electroface
- Контакти:
Re: ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)
http://www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw - поздрав за всички запалянковци на Отбора на Пловдив.Тази вечер Зрънчо се бранеха умело,но благодарение на упоритостта и волята си,както и на прекрасната си публика ''канарчетата'' преодоляха бетона пред Дуйкович.Жалко,че следващия ви мач не е под тепетата,за да дойда и аз на стадиона,но се надявам на 1-ви август да напълните ''Лазур'' 

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
-
- Контакти:
Моля всички комплексари които смесват футбола с политика да сменят форума. А от всички "олигарси" точно този е единственият който наистина прави много добри неща в много области без да ги обявява публично.
- El Commandante
Re: ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар (1:1)
Владо_ЦСКА написа:И Луис Педро много добърДано е твърд титуляр за другите мачове.
На приливи и отливи е-един мач супер добре,друг път се крийка....Мъри добре ги върти с Ромарио...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- Green Fighters
- Контакти:
Честита победа
Успех срещу Щутгарт 

[center]
[/center]
БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК
- milenkorak
- Контакти:
Аплодисменти за Ботев, радвайте се канари. Честито и успех в следващия кръг!
-
- Контакти:
честито на Ботев Пд и от мен.
фаворити са за спечелването и на А група.
но срещу Щутгарт с "нападатели" като Анисе няма да я бъде.
същият некадърник като вчера оня Безяк, едно към едно и двамата по липса на талант, нямат място и в Доростол Силистра...
фаворити са за спечелването и на А група.
но срещу Щутгарт с "нападатели" като Анисе няма да я бъде.
същият некадърник като вчера оня Безяк, едно към едно и двамата по липса на талант, нямат място и в Доростол Силистра...
Re: ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар (1:1)
Левски София 1914 написа:El Commandante написа:we are the champions написа:Повече очаквах от вас...
Раутата се закучи,мдам...както и срещу Левски,трудно играем срещу формации 1-10-0-0...
Викаш трябва едно червено картонче, че да потръгне играта на ЕВРОГРАНДА...
Викам да мълчиш.....
Честито!
-
- Контакти:
Madridist написа:theprideofplovdiv написа:Пуснах тема в този форум относно скандиранията Цецо Василев ----> беше изтрита след 1 минута.Какъвто собственикът,такава и телевизията му,такива и феновете и модераторите.Срам за българите са тези скандирания,не забравяйте,че всички страдаме от олигархията,а не само сини,червени,зелени,черно-бели,синьо-жълти и т.н.
Темата не е изтрита. Слята е с главната тема и всеки може да ти види коментара. В крайна сметка си има тема за мача, и не мисля, че за всяко скандиране, за головете, за съдиите трябва да се пуска нова тема. Толкова за олигархията
Да де,ама за това е форум това място- за да се коментират неща,които са интересни на потребителите.Не е нормално да ми изтрият на мен и още 3-4-ма души коментарите за скандиранията и други такива,които не възхвалят великата победа на Ботев,а модератора оставя само някакви удобни коментарчета.Бареков си има хора навсякъде,тва е.
-
- Контакти:
Честита победа на Ботев.Успех срещу Щутгарт