ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар (1:1)

Мнениеот El Commandante » 25 юли 2013 22:26

daydreamer написа:ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ :?: :?: :?: :?: България протестира срещу него и кръга около него, вие скандирате името му. Толкова лесно ли Ви купиха любовта?

Тя България протестираше и срещу Бойко Борисов дето ви уреди финансирането,мишки марулести,ама не съм чул протести в Стара Загора да е имало...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

obi-wan kenobi
Контакти:

Re: ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)

Мнениеот obi-wan kenobi » 25 юли 2013 22:27

ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА СЕГААА ВРАГЪТ Е ПАК С НАВЕДЕНА ГЛАВААА...........

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 25 юли 2013 22:28

El Commandante написа:
daydreamer написа:ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ :?: :?: :?: :?: България протестира срещу него и кръга около него, вие скандирате името му. Толкова лесно ли Ви купиха любовта?

Тя България протестираше и срещу Бойко Борисов дето ви уреди финансирането,мишки марулести,ама не съм чул протести в Стара Загора да е имало...

В Статра Загора се събираха по 10 000 на протестите зимата(ако искаш снимки?), включително и аз ходих. България стои над Боко, Цв. Василев и другите подобни.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юли 2013 22:29

Владо_ЦСКА написа:Дано пребият швабите, дано, дано, дано :!:

Тва с пребиването го забрави отсега...в най-добрия случай ще им осъществим хързулване: 2:0/2:1 тука и 1:1/2:2 там, нещо такова....абе зор ше е при сички положения...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юли 2013 22:30

daydreamer написа:В Статра Загора се събираха по 10 000 на протестите зимата(ако искаш снимки?), включително и аз ходих. България стои над Боко, Цв. Василев и другите подобни.

АБЕ ВИЕ СТЕ ЕДИНСТВЕНИЯ (почти) ДЪРЖАВНО ФИНАНСИРАН ОТБОР БЕ,БЕГАЙ СЕ СКРИЙ!!!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 юли 2013 22:30

Този човек прави всичко за БОТЕВ ПЛОВДИВ, нас ни интересува отношението му към тима! Скандиранията са втори поред, поздравихме го и след 5:0 срещу Астана 8-)
Изображение Изображение

obi-wan kenobi
Контакти:

Мнениеот obi-wan kenobi » 25 юли 2013 22:30

Айде неадекватниците с техните мнения вън, тук се говори за БОТЕВ и футбол.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 юли 2013 22:31

Изключително съм щастлив от победата . Стискам палци срещу Щутгарт. Това лято, май ще има рекорд за посещения на пловдивчани на морето :) Честито на всички фенове на Ботев във форума на Гонг, честито на всички българи :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 25 юли 2013 22:31

Пуснах тема в този форум относно скандиранията Цецо Василев ----> беше изтрита след 1 минута.Какъвто собственикът,такава и телевизията му,такива и феновете и модераторите.Срам за българите са тези скандирания,не забравяйте,че всички страдаме от олигархията,а не само сини,червени,зелени,черно-бели,синьо-жълти и т.н. :oops:

Потребителски аватар
South_Park

Re: Скандианията на феновете на Ботев за Ц.Василев?!

Мнениеот South_Park » 25 юли 2013 22:31

theprideofplovdiv написа:В момента по ТВ7 станахме свидители на това как 10 хиляди души скандират името на един от най-големите олигарси в България - Цветан Василев,който заедно с Делян Пеевски и Ирена Кръстева изкупи всички медии в България...Коментарите оставям на ВАС...

факт 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Ботев”