ntodorov написа:Der Führer написа:Което ме подсеща , че бих обмислил една показа за кафе утре в Манхатън
Още не съм в работен режим. От понеделник обаче ще съм.
Ако не пиеш кафе в извън работна обстановка ... може да пиеш нещо друго
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ntodorov написа:Der Führer написа:Което ме подсеща , че бих обмислил една показа за кафе утре в Манхатън
ntodorov написа:Der Führer написа:ntodorov написа:Der Führer написа:ntodorov написа:Фюрерррррррр. Айде бе човек. От Га тА чакаме.
Ми имате ми телефона ( повечето ) .А аз чаках , чаках покана за мача на откриването ... и като не получих отидох на работа
Аз също не бях на мача на откриването.Иначе бях в отпуск, но лекувах ухо ( след далдисване) и те така.
Което ме подсеща , че бих обмислил една показа за кафе утре в Манхатън
[/center]Der Führer написа:ntodorov написа:Фюрерррррррр. Айде бе човек. От Га тА чакаме.
Ми имате ми телефона ( повечето ) .А аз чаках , чаках покана за мача на откриването ... и като не получих отидох на работа
[/center]Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
[/center]subzero написа:Канарите много добри. Тая година ше мачкат.
petkan написа:Der Führer написа:ntodorov написа:Фюрерррррррр. Айде бе човек. От Га тА чакаме.
К'а покана бре?! Ти не беше ли на Луната?![]()
Ей ся за Разград имаш официална, със запазено място до водача! Глей пак да се разработиш по уикендите
sn_ написа:Местят бургаското дерби заради Щутгарт
http://burgas.topnovini.bg/node/55120#. ... Y.facebook
Сега е времето да излезем заедно ние като фенове на Нефтохимик, и тези на Черноморец, да не се бара часа и датата на мача! Много от нашите и ваши момчета вече, са на сезонна работа и вече са си наредели смените, и една промяна ще бъде доста неприятно за всички нас! По цял свят, дербитата са късно вечерта, а единственият свободен час на ТВ7 е понеделник 18:00 часа! Нека така, както направиха Локо и Ботев миналата година и застанаха с общо искане за дербито, стане и при нас! Все пак ние сме фенове на Нефтохимик и черноморец и това е нашият град! Не сме фенове на Ботев, Щутгарт, БФС или ТВ7!!!!!!!!!
[/center]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта