Роджър Федерер - Кралят на тениса

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Re: Роджър Федерер - Кралят на тениса

Мнениеот I.A » 25 юли 2013 19:45

TodorT написа:Федерер играе с нова ракета с по-голяма глава. Интерес ход. Породиха се спорове дали това е начин да се помогне на Фед или просто грандиозна реклана на Wilson. Преминаването към друг тип ракета е трудно за всички тенисисти. Да видим как Федерер ще реагира на промянята и дали ще играе с нея на US Open :roll:

След днешния мач едва ли ще играе с нея на турнирите в Северна Америка.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 25 юли 2013 20:33

Е , к'ва стана тя сега , кой го хване , го бие.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 юли 2013 22:04

I.A написа:
TodorT написа:Федерер играе с нова ракета с по-голяма глава. Интерес ход. Породиха се спорове дали това е начин да се помогне на Фед или просто грандиозна реклана на Wilson. Преминаването към друг тип ракета е трудно за всички тенисисти. Да видим как Федерер ще реагира на промянята и дали ще играе с нея на US Open :roll:

След днешния мач едва ли ще играе с нея на турнирите в Северна Америка.

Да. Видя се, че има огромни проблеми с нея, ударите му хвърчаха настрани. Все пак тази адаптация към нова ракета е доста трудна. Надал и Джокович също имаха сериозни проблеми с новите си ракети. Все пак Федерер играеше с миналия модел от началото на кариерат си (или поне от началото на ерата Федерер). Ще видим какво ще реши. Може би ще я тества още един път, но ще довърши сезона с "неговата си". Като замисъл иначе е добро. По-добра глава осигурява поне на теория предимство в защитата и при посрещане. Предстои да видим коя ракета ще избере :)

Ей, честно ви казвам, ама такива мнения като на потребителя пред мен не ме дразнят, а напротив-смея се :lol: 10 години такива фенове се криеха като мишки и нищо не казваха. Сега Федерер остаря, естествено има спад във формата му и такива антиФедерер фенове налазиха всички теми.... ама нека, нека плюят сега, че преди нямаше за какво да се хванат :geek:

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 25 юли 2013 22:25

Федерер е под въпрос за Монреал.
"Този следобед много мислих какво да правя и дали да участвам в мача. Все пак прецених, че имам шанс да спечеля. От екипа ми ме посъветваха да не играя, но въпреки това съм щастлив, че взех участие в мача", отговори Федерер на пресконференцията след загубата.

"През миналата седмица взимах доста болкоуспокояващи, но не и през тази. Проблемът е в мускул в гърба. А дали ще участвам на Мастърса в Монреал? Все още не знам, ще реша през следващата седмица.

Времето не е кой знае колко много, но ще видим какво ще успеем да направим през следващите 4-5 дни", добави още Федерер, който не за първи път се оплаква от точно тези болки в гърба.

При това положение ако играе само в Синсинати преди последния турнир от шлема няма да има много игрова практика и не мисля, че ще прави повече експерименти. Ще заложи на сигурното за US Open като заиграе със старата си ракета. След края на сезона може и пак да опита с новата ракета, но сега може би не е момента. Ще видим какво ще стане.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 25 юли 2013 22:29

Е , за какво му е тази ракета с голямата глава. Минаха доста години , откакто всички се отказаха от тях. Знае се , че с голяма глава , ударите са по-силни ,но за сметка на точността. И обратното. Джими Конърс игра и когато беше над 40 години , но гореше все още в играта.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 юли 2013 22:58

Как може да сравняваш времената на Конърс със сегашните. Сега да сравнявам играта по времето на Фред Пери, дето са играели тенис с ракети за федербал :lol:
А за какво му е ракета с голяма глава..... Федерер играе с тежка ракета с малка глава (90инча)! Питай Надал за какво му е ракета с голяма глава (100 инча). Задай си въпроса и към Джокович ;) И виж как им липсва точност в ударите

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 26 юли 2013 08:14

Ами , щом е взел ракета с по-голяма глава , ударите ще му хвърчат навън , както си писал.Колкото до Конърс , играеше с жар , когато беше на възраст. ( на 39 години има полуфинал от Голям Шлем ). Маестрото , не го ли виждаш , че е леко депресиран , муден . Ами да се съживи малко. Само Надал ще го оправи , за да излезе от кризата.

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 06 авг 2013 18:02

Изображение
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 авг 2013 18:15

РЕСПЕКТ! :)
Последна промяна от TodorT на 08 авг 2013 18:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 08 авг 2013 12:22

Честит рожден ден на Роджър! Нека да е жив и здрав и още няколко години да ни радва с магията си.

Върни се в “Тенис”