ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар (1:1)

Мнениеот El Commandante » 25 юли 2013 21:19

Левски София 1914 написа:Абе, пич защо не водихте на Астана 5:0 първото полувреме при числено равенство 11-11? И в момента с Жрински сте 11-11 и е 0:0 ;)

Защото не всеки може като вас да води на Иртиш с 2-0,затва...
Въобще....точно вие би трябвало да не се обаждате изобщо...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Левски София 1914

Мнениеот Левски София 1914 » 25 юли 2013 21:20

El Commandante написа:
Левски София 1914 написа:Абе, пич защо не водихте на Астана 5:0 първото полувреме при числено равенство 11-11? И в момента с Жрински сте 11-11 и е 0:0 ;)

Защото не всеки може като вас да води на Иртиш с 2-0,затва...
Въобще....точно вие би трябвало да не се обаждате изобщо...

Нали много обичаш отбора си защо не си в Бургас? :lol:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юли 2013 21:21

Левски София 1914 написа:Нали много обичаш отбора си защо не си в Бургас? :lol:

Ахахахаха,офффф намерил се фена на отбора с НУЛА фенове да ми задава въпроси, бегай че смех...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 юли 2013 21:22

we are the champions написа:Повече очаквах от вас...

А аз очаквах точно това от Зрински. Между другото, Астана играха в пъти по-добре от тях първото полувреме. Много добри 45 минути за Кортзорг, много по-добра игра отколкото в Мостар, въпреки че не е вкарал гол. Ако останат така затворени ще ни е трудно да ги пробием, освен ако не падне попадение след статично положение. Иначе те не виждам как ще създадат опасност пред Адам...
Последна промяна от Ботевъ Пловдивски на 25 юли 2013 21:23, променено общо 1 път.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Левски София 1914

Мнениеот Левски София 1914 » 25 юли 2013 21:23

Въпреки всичко ви пожелавам успех второто полувреме. Дано продължите напред! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 25 юли 2013 21:24

Закучиха се нещата първото полувреме, Жрински са направили добър бетон и чакат ако нещо стане на контра. Дано успеем да поведем рано, за да няма напрежение до края.
est. 1912

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 юли 2013 21:25

Левски София 1914 написа:Въпреки всичко ви пожелавам успех второто полувреме. Дано продължите напред! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Сега вече звучиш добре! България над всичко и българските отбори навън да мачкат! Фенските ни пристрастия могат да се вихрят покрай сблъсъците в първенството! :)
Изображение Изображение

obi-wan kenobi
Контакти:

Мнениеот obi-wan kenobi » 25 юли 2013 21:29

Нещо тая система със скритата деветка не върви изобщо. :idea: Ще трябват промени, Анисе не става за централен нападател и липсва острота .Може би ако Ромарио застане на върха на атаката а Педро на крилото работата ще стане .Трябва ни гол за да се успокоят футболистите и играта ще тръгне.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юли 2013 21:30

Tosh написа:Закучиха се нещата първото полувреме, Жрински са направили добър бетон и чакат ако нещо стане на контра. Дано успеем да поведем рано, за да няма напрежение до края.

Криво много...нещо се опитваме да играем като Барса,ама за жалост Боби и Иршак не са Шави и Иниеста,мдам...ако им поведем рано ше ги смачкаме...ако обаче недай си Боже ни поведат...не ми се мисли, бахти как мразя да играем срещу такива отбори дето единствената им цел и задача е да не пуснат гол, същите са като Бироя тея, добре поне че напред са по-лабави...

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юли 2013 21:31

Ботевъ Пловдивски написа:Много добри 45 минути за Кортзорг.

Абсолютно не съм съгласен-много тичане много нещо и НУЛА ефективност, второто трябва да излезе Луис Педро на негово място...
Въобще-тоя пич Ромарио продължава да не ме убеждава че е имало смисъл да го взимаме...дано ме опровергае,дано...

Върни се в “Ботев”