Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботевъ Пловдивски написа:Единствената публика, от която коментаторите по телевизията не могат да се чуят. И по-добре!Иначе Зрински играят за 0:0, не знам защо. Дано да пробием катеначото скоро
we are the champions написа:Повече очаквах от вас...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:we are the champions написа:Повече очаквах от вас...
Раутата се закучи,мдам...както и срещу Левски,трудно играем срещу формации 1-10-0-0...
Левски София 1914 написа:Викаш трябва едно червено картонче, че да потръгне играта на ЕВРОГРАНДА...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Левски София 1914 написа:Викаш трябва едно червено картонче, че да потръгне играта на ЕВРОГРАНДА...
Не,викам да си гледаш вашия мач...
Левски София 1914 написа:El Commandante написа:Левски София 1914 написа:Викаш трябва едно червено картонче, че да потръгне играта на ЕВРОГРАНДА...
Не,викам да си гледаш вашия мач...
Гледах го срещу вас и ви видях колко струвате... Чакате 10 срещу 11 да станете и тогава ставете "големия" отбор.
Левски София 1914 написа:Гледах го срещу вас и ви видях колко струвате... Чакате 10 срещу 11 да станете и тогава ставете "големия" отбор.
El Commandante написа:Левски София 1914 написа:Гледах го срещу вас и ви видях колко струвате... Чакате 10 срещу 11 да станете и тогава ставете "големия" отбор.
Да, да,добре, земи на Тошко шпека два пъти и си бегай у Подуене....
Никой не ви е виновен че Гари Родригес има акъл на тримесечен пудел...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта