ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован Братислава 3:0!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован Братислава 3:0!!!

Мнениеот 1913 » 25 юли 2013 17:37

Поздравления за победата и чудесната игра! Вярвам, че с подобна игра може да се стигне до следващия кръг :)
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 юли 2013 17:59

ralka_levskarka написа:
snakebite написа:Невероятен мач на Лудогорец ! Струваше си пътуването по нощите... ;)

вижда се промяната при новия треньорски тандем ..бързи извеждащи двойни пасове, пасове зад гърба на защитата, центрирания точно на глава или на крак...абе красота...

Някои критикуват Безяк , но аз съм много доволен от него.Вярно, че е технически лимитиран, но е много борбен, пресираше яко, бягаше, вреше се между централните и не им даваше мира, предпочитам такъв стил с риск да изпусне едно-две положения, отколкото да се мърдосва. Разбира се добре да имаме по-класен нападател, но искам да е от този тип а не техничарче-мърда.

Някой беше казал Барт, защо, след като Мантула и в Братислава, и тук показа страхотна игра. Печелившата схема не се бута нали..

И още нещо, за които мислят че Слован бил слаб, само им вижте резултатите последните 2-3 години и тогава коментирайте, кога български шампион е отстранявал средноевропейски отбор последните 10 години, да припомням ли Жилина, Дебрецен, Висла..не само че не отстранихме тези отбори , но и нямахме победа над тях !.
Така, че не омаловажавайте заслужения успех на Лудогорец, може Партизан да ни бие лошо, но тази европейска вечер ще се помни дълго и никой не може да ни я отнеме !

Не прибързвай да даваш оценки на треньорите. При 90% от случаите, при смяната на треньора, отбора прави добри игри и печели мачовете си. Не ангажирам никого с мнението си, просто така съм забелязала.
П.С. не одобрявам, ако е имало бойкот от футболистите. Какъвто и е да Петев той спечели с тях две шампионски титли, купа и суперкупа.

Успех.

Наистина при смяна на тренера,отбора играе по добре и това е факт от световен мащаб.Пък за Петев,дали е бил бойкотиран или не,не знам(права си,не е хубаво,постигна успехи)но нищо лошо не мога да кажа за него,още повече че го познавам лично.За мен е добър човек преди всичко.
Още веднъж успех с Партизан,и пожелания за успех на Ботев и Берое.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 25 юли 2013 18:53

Лудогорец игра страхотно и заслужено отстрани Слован!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 25 юли 2013 19:05

http://www.livesport.bg/Rusiya--Ludogor ... shto-95514

Пожелавам Ви на този самозабравил се, да му натриете едно хубавичко носа и да отстраните него и неговия отбор и да влезете в плейофите на Шампионската Лига, че нещо много насериозно се е взел за голямата работа :twisted: Успех още веднъж Ви пожелавам, дано да отстраните прехвалените сърби, който са безобразно слаби в момента, така както сме им го натривали през годините и на бойното поле :evil: :!: :)

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 25 юли 2013 19:26

Поздравления за добрата игра и резултата :) сега идва ред на Партизан !
Любопитно ми е как ще се справите с хилядите фенове от Белград, който ще искат да дойдат за мача ?! много ми харесва агитката ви :) 10 човека пеят има ли лудогорци и трима им отговарят ИМА :) :lol:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 юли 2013 19:28

Tzar na bulgarite написа:http://www.livesport.bg/Rusiya--Ludogorets-ne-me-vpechatlyava-s-nishto-95514

Пожелавам Ви на този самозабравил се, да му натриете едно хубавичко носа и да отстраните него и неговия отбор и да влезете в плейофите на Шампионската Лига, че нещо много насериозно се е взел за голямата работа :twisted: Успех още веднъж Ви пожелавам, дано да отстраните прехвалените сърби, който са безобразно слаби в момента, така както сме им го натривали през годините и на бойното поле :evil: :!: :)

Прав е. Лудогорец с нищо не впечатли в мача за Суперкупата. Освен това, интервюто го дава като играч на Партизан и като професионалист трябва да е лоялен.
А ние трябва да се надяваме да задържим нивото от вчера и да надграждаме.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2013 19:29

Честита победа и класиране.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 юли 2013 19:38

Как играха според мен играчите:

Владо Стоянов - реално е трудно да го оценим в този мач, намеси се добре два пъти, веднъж излезе неразчетено.

Минев - стабилен както винаги. Направи много силен мач, спечели много първи топки и не допусна пробиви по крилото.

Моци и Мантула - реално нямаха много работа, по-голямата тежест я изнесе халфовата линия в лицето на Дяков и Златински. Не бяха подложени на напрежение, но пък когато се налагаше се намесваха добре. Жалко, че Мантула не отбеляза, положението изгледаше абсурдно за пропуск, но реално топката не беше толкова лесна за отиграване.

Кайсара - за мен това е играчът на мача. Даде две отлични асистенции, не спря да тича и да тормози левия бек на Слован през целия мач, който едва ли мина центъра за целия мач. Допусна един пробив от неговата страна, но това не умаловажава приноса му в мача.

Дяков и Златински - в този мач, за разлика от предния показаха че може и да развият добро взаимодействие по между си. Силен мач и за двамата, но на няколко пъти играчи на Слован оставаха непокрити непосредствено пред наказателното ни поле. Така падна първия гол в предишния мач. Като цяло обаче изнесеха тежестта на мача. Печелеха почти всички топки и не допуснаха сериозен натиск над защитата.

Иван Стоянов - отдавна не го бях виждал да играе с такова желание. Дали е заради смяната на треньора или заради това че мачът потръга отлично за него, вчера направи едно от най-силните си представяния. Волето беше от висока класа, а само малшансът го личи да се разпише в последнитеи минути. Ситуацията я изигра много хитро, заслужаваше втори гол.

Абало - силен мача за испанеца. Отбеляза два от головете и прави впечатление, че усеща играта и знае как да се позиционира на ръба на засадата. Някой ще кажат че това трябва да е играчът на мача, но аз не съм впечатлен. 4 пъти беше изеден сам срещу вратаря и не мога да кажа че изигра поможенията по най-добрия начин. Първият му гол за мен падна много случайно, като той сам си затвори ъгъла, забави се, но топката мина под чатала на вратаря. Изглежда ми като играч с латино манталитет и то не в добрия смисъл - за мен е симулативен играч и има наклонности да се въргаля. Въпреки това вярвам, че това което видяхме не е най-доброто от него и може би тепърва ще прави силните си мачове.

Марселиньо - направи силен мач, изигра отлично ситуацията в която излезе сам срещу вратаря. Смени посоката и матира стража, но беше чукнат леко, достатъчно за да загуби баланс и не можа да отбележи. Както казах вече за мен това беше дузпа. Дано намери себе си следващите две седмици, защото има много резерви в него.

Безяк - вече казах какво мисля за него. Не отбеляза, но пък и не мисля че е имал чисти положения, както се споменава по-горе (тях ги пропуснаха други). Ударът му от границата на наказателното през второто полувреме заслужаваше да влезе. Силен и добре насочен, вратарят нямаше никакъв шанс и само сантиметрите го лишиха от гол и сигурен съм далеч по-положителни коментари. Платини е абсолютно същият тип играч, така че и да го чакаме, голяма промяна няма да видим. Словенеца не за пръв път даде всичко от себе си и не спря да тича целия мач.

Бакалов - колкото и да не го харесвам, трябва да призная че този път се включи добре и даде страхотен пас за последния гол.

Ешпиньо - добро включване, малшансът го лиши от гол.

Мишо Александров - не игра много, но спечели важни единоборства във важни моменти в края на мача. Раздвижи много играта и към края положенията пред врата на Слован се редяха едно след друго.

Стойчо Стоев - не знам до колко това, което видяхме е негов почерк, но аз за себе си видях промени. Цял мач пресирахме и търсехме гола, това накара Слован да атакуват с по-малко футболисти и резултатът си беше на лице. Лично аз видях по-малко варгаляне от нашите, което също ми хареса. Два три пъти се дръпнахме назад или бяхме натискани, но я нямаше онази паника, която всички познаваме. Напротив - дори в нашето поле, играхме само с мисълта за контра атака, а не да пазим резултат. Има още много неща да се изглаждат, но това което видях ме прави оптимист. "Лудогорец" има футболисти, ако има и мислещ треньор ще постига успехи. Не искам да давам крайни оценки, пожелавам успех на Стоев.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 юли 2013 21:14

Явно футболистите ви изгониха Петев. Въпреки,че с него отбора ви изглеждаше по-добре за съперниците,идва момента на Херо. В събота няма да ви е лесно.
За мача снощи-Лудогорец показа това,което показваше в първия полусезон в А група.
Трудно ми е да го кажа,но Лудогорец игра футбол. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 26 юли 2013 01:15

Ботев продължава. Берое пък прибави точки към българския актив. Дано имаме поводи за радост и идната седмица. Само напред и нагоре :!:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”