Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 25 юли 2013 08:37

Ivo-Chernomoretz написа:Черноморец урежда трима нови за гостуването в Разград

На нови трима футболисти от чужбина ще може да разчита Черноморец за предстоящия шампионатен мач срещу Лудогорец. Това са португалецът Карлос Фонсека, сенегалецът Мохамед Соли и франзуцинът Жереми Манзоро. По всяка вероятност и тримата ще бъдат уредени с визи и жълти карти и ще могат да играят официални мачове.

За мача с Лудогорец със сигурност отпада капитанът Ванчо Траянов, който все още не е възстановен от контузията си. Голяма е вероятността опитният футболист да пропусне и бургаското дерби от третия кръг.

Таранът Преслав Йорданов, който тренира с „акулите“, няма да подписва нов договор с тима. Той поддържа формата си с отбора, докато чака оферта от чужбина.

А кой е четвъртият? Херо бе казал, че не е успял да картотекира четирима чужденци за първия мач.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 25 юли 2013 08:50

Devian написа:
subzero написа:Бааах тез Лудогорец,зеха ми страха. :shock:
Вий ко ще кажете останалите 19 ??? :roll:

Идеална възможност да покажем,че сме готови за Европа :mrgreen:

Точно така !

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 юли 2013 17:03

cena62 написа:
Бившата звезда на „Черноморец” /Бургас/ Венци Христов е получил всичките си месечни възнаграждения за периода, в който е носил екипа на „акулите”. Това постанови Районен съд-Бургас. Нападателят, играещ в момента за „Берое”, претендираше за 16 650 лв., които според него му се дължали за неполучени заплати в периода октомври, ноември и декември м.г. Христов настояваше да му се заплатят и лихви.

Пред първоинстанционните магистрати и двете страни представят пълната документация по случая. От нея се установяват куп любопитни подробности. Една от тях например е, че в договора на Христов е било вписано месечно възнаграждение от 5550 лв., които той е трябвало да получава до 30-то число на месеца. Ако играе в повече от 75 % от срещите на „Черноморец” заплата му автоматично се покачва на 6010 лв., сочи друга от клаузите в контракта.

В исковата си молба футболистът твърди, че не е получавал възнаграждение за трите процесни месеца, изключвайки 330 лв. аванс взети на 29 ноември м.г. Не това обаче сочат счетоводните документи на футболния клуб. В тях ясно е отбелязано, че Христов си е получил заплатите за октомври, ноември и декември. Нещо повече – срещу декларациите седи неговият подпис, нещо, което е потвърдено и от назначената съдебно-графологична експертиза.
Единствено във "Флагман" ... коментара е излишен :mrgreen:
По делото единствено се установява, че има забавено плащане на 62,50 лв., което обаче не дава никакво основание за разтрогването на договора на Христов, както е сторил Българския футболен съюз/БФС/. Ако решението бъде потвърдено и на следващите инстанции, „Черноморец” спокойно ще може да заведе иск срещу футболната централа за неправомерното прекратяване на контракта на нападателя. Припомняме, че в началото на тази година Венци Христов „скъса” договора си с „акулите” заради три забавени месечни възнаграждения и веднага подписа с „Берое”, където играе и в момента. Месеци по-късно той изля тонове кал по бившия си клуб и по-конкретно треньора Димитър Димитров-Херо, който според Христов „крещял и обиждал” футболистите.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 юли 2013 17:08

k.dimitrov написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Сега с една молба в съда и Венци се връща в Бургас ! Киряков ти си знаеш работата ;)

Има ли смисъл. По-добре голяма финансова компенсация и наказание.

Само дето не става ясно , КОГА е заведено делото и КОГА са платени парите . Защото в БФС може да смешници , ама и те работят с документи ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 юли 2013 17:11

Така може да пише само един човек :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 юли 2013 17:13

Фюрерррррррр. Айде бе човек. От Га тА чакаме.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 юли 2013 17:15

ntodorov написа:Фюрерррррррр. Айде бе човек. От Га тА чакаме.

Ми имате ми телефона ( повечето ) .А аз чаках , чаках покана за мача на откриването ... и като не получих отидох на работа :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 юли 2013 17:18

Der Führer написа:

Ми имате ми телефона ( повечето ) .А аз чаках , чаках покана за мача на откриването ... и като не получих отидох на работа :mrgreen:

Аз също не бях на мача на откриването. :oops: Иначе бях в отпуск, но лекувах ухо ( след далдисване) и те така. :evil:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 юли 2013 17:49

ntodorov написа:
Der Führer написа:

Аз също не бях на мача на откриването. :oops: Иначе бях в отпуск, но лекувах ухо ( след далдисване) и те така. :evil:

Което ме подсеща , че бих обмислил една показа за кафе утре в Манхатън 8-)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 юли 2013 17:57

Der Führer написа:
ntodorov написа:
Der Führer написа:

Което ме подсеща , че бих обмислил една показа за кафе утре в Манхатън 8-)

Още не съм в работен режим. От понеделник обаче ще съм.

Върни се в “Черноморец”