Левски - Локомотив Пловдив - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Локомотив Пловдив 28.07.2013г. Неделя , 20:00
Според мен мача няма да е лесен за Левски.Все пак победа за Сините-2:1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
- Контакти:
абе първо вземете да биете въобще някой,пък тогава разправяйте кой е слаб и кой силен.станахте за смях на цяла българия и пак дрънкате-локото слаби и тн
Първа победа за сезона за Левски - 3:1 

Твърдо бием с мъртъв футбол - 2:0 

Само Левски!
- DaNi_mLaDeNoV
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Bourgas написа:ralka_levskarka написа:Bourgas написа:Колега, не се ядосвай, вече е модерно да си фен във фейсбукИначе на малко хора им дреме къде и кога сме си изживявали най-запомнящите моменти с любимия отбор. Дали с Горно Надолнище или с Барселона, всеки си има момент. И хич пък не мога да си представя някой да ми забрани да ходя да гледам моя отбор, да викам и да скачам. Айде Холанд!
За теб знаем, че и номера на банковата сметка ми знаеш.
Не си ми в обхвата ти на менПадам си по по-възрастни, по-зрели и по-хубави. Иначе не знам малолетните да имат банкови сметки.
[offtopic]Малолетна? ХАХАХ, не знае на колко съм, ама може да казва кой какъв фен е.[/offtopic]
1 во тя не е малолетна може би е непълнолетна но има разлика научи законите.
2 ро непълнолетните могат да имат банкова сметка (дебитни карти но не и кредитни).
3 то не е джентълменско да обиждаш момичето
Мога да ти дам още 1914 факта ама не ми се занимава с теб.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]
Ръководството на ПФК Левски определи цените на билетите за двубоя от втория кръг на първенството с Локомотив Пловдив. Срещата е в неделя, 28-и юли от 20,00 часа на стадион „Георги Аспарухов”. Билети ще се продават в деня на мача от 13,00 ч. до 20,45 ч. на касите на стадиона, информира официалният сайт на клуба.
Цени на билетите:
Сектор „В” – 8 лв
Сектор „Б” – 6 лв
Сектор „Г” – 6 лв
Цени на билетите:
Сектор „В” – 8 лв
Сектор „Б” – 6 лв
Сектор „Г” – 6 лв
- ralka_levskarka
- Контакти:
DaNi_mLaDeNoV написа:ralka_levskarka написа:Bourgas написа:ralka_levskarka написа:Bourgas написа:Колега, не се ядосвай, вече е модерно да си фен във фейсбукИначе на малко хора им дреме къде и кога сме си изживявали най-запомнящите моменти с любимия отбор. Дали с Горно Надолнище или с Барселона, всеки си има момент. И хич пък не мога да си представя някой да ми забрани да ходя да гледам моя отбор, да викам и да скачам. Айде Холанд!
Не си ми в обхвата ти на менПадам си по по-възрастни, по-зрели и по-хубави. Иначе не знам малолетните да имат банкови сметки.
[offtopic]Малолетна? ХАХАХ, не знае на колко съм, ама може да казва кой какъв фен е.[/offtopic]
2 ро непълнолетните могат да имат банкова сметка (дебитни карти но не и кредитни).
[offtopic]и 4- то - на 18 съм

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
локо до живот написа:абе първо вземете да биете въобще някой,пък тогава разправяйте кой е слаб и кой силен.станахте за смях на цяла българия и пак дрънкате-локото слаби и тн
http://www.***.eu/match64211.html

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- ralka_levskarka
- Контакти:
След намеса на лекарския щаб на „сините“ Кевин Бру бе възстановен в бързи срокове. По всичко личи, че французинът може да попадне в групата за двубоя с Локо Пд, който е в неделя, 28 юли, от 20 часа.
Друг въпрос е дали бившият футболист на Истр ще бъде избран.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- DaNi_mLaDeNoV
- Контакти:
ralka_levskarka написа:DaNi_mLaDeNoV написа:ralka_levskarka написа:Bourgas написа:ralka_levskarka написа:Bourgas написа:Колега, не се ядосвай, вече е модерно да си фен във фейсбукИначе на малко хора им дреме къде и кога сме си изживявали най-запомнящите моменти с любимия отбор. Дали с Горно Надолнище или с Барселона, всеки си има момент. И хич пък не мога да си представя някой да ми забрани да ходя да гледам моя отбор, да викам и да скачам. Айде Холанд!
[offtopic]и 4- то - на 18 съм![]()
[/offtopic]
добре извинявай

[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]