лято,юли,вафла,мура
знаете ли че след пет годишно съществуване отборът на фк"мура" фалира.
ееее ред е на техните жертви.
Михайлов: Злобарите само ускориха следващия ми мандат в БФС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- mistreated
- Контакти:
Re: Михайлов: Злобарите само ускориха следващия ми мандат в БФС
valkaredgi написа:лято,юли,вафла,мура
знаете ли че след пет годишно съществуване отборът на фк"мура" фалира.
ееее ред е на техните жертви.
То и Тампере май вече няма...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Перукан , като разбра , че не е легитимно мафиотското му сдружение БФС хукна да гледа мачове от БГ първенството на умирачка - тръгна да стага редиците този мишок .. Него може да го изкараш да върши дейност само, когато трябва да го преизберът
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
mistreated написа:1palq4o1 написа:mistreated написа:1palq4o1 написа:или вярно да си сложим Градев-човека е толко навътре във всяка материя,че ще цъфне ,та ще върже и футбола,и държавата!
Не че ми е много мил, ама за кое не беше прав Градев? От 3 години ви разправя, че БФС е нелегитимен, а правилника за трансферите е нищожен. Миналата година покрай Анисе ви го повтори 300 пъти, вие му се смеехте. Кой излезе прав?
Изчакай да минат всички обжалвания и тогава отваряй шампанското!
А за Градев...на всеки се случва да налучка,но ми кажи за какво друго е излязъл прав през всичките тези години в които вдига олелии за всякакви глупости?
Ти ми посочи за кое не е. Това, че БФС (както би трябвало сам да виждаш) не спазват законите на тази държава, не значи, че Градев не е бил прав.
Обжалване на нелегитимността на БФС НЕ Е РАЗРЕШЕНО. Поне да беше прочел решението на съда.
Вярно е-не ги спазва...с тези временни лицензи....
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

mistreated написа:1palq4o1 написа:mistreated написа:1palq4o1 написа:или вярно да си сложим Градев-човека е толко навътре във всяка материя,че ще цъфне ,та ще върже и футбола,и държавата!
Не че ми е много мил, ама за кое не беше прав Градев? От 3 години ви разправя, че БФС е нелегитимен, а правилника за трансферите е нищожен. Миналата година покрай Анисе ви го повтори 300 пъти, вие му се смеехте. Кой излезе прав?
Изчакай да минат всички обжалвания и тогава отваряй шампанското!
А за Градев...на всеки се случва да налучка,но ми кажи за какво друго е излязъл прав през всичките тези години в които вдига олелии за всякакви глупости?
Ти ми посочи за кое не е. Това, че БФС (както би трябвало сам да виждаш) не спазват законите на тази държава, не значи, че Градев не е бил прав.
Обжалване на нелегитимността на БФС НЕ Е РАЗРЕШЕНО. Поне да беше прочел решението на съда.
Може и да не е разрешено,но очаквам да ми посочиш друг казус за който Градев да е бил прав и да е спечелил дело в съда?!?!

boyan_kn написа:Много самодоволно изказване от нелигитимния мокет. Аз ще ви кажа кой да дойде вместо него - Хонорис каузата, може да е прост и никак не интелигентен, но има много връзки с ключови хора и няма да си плюе на името като Маруан
Мисля,че Бобко има не по-малко връзки от Ицко-все пак ( както писа един колега ) кариерата МУ върви нагоре,въпреки че футбола НИ върви надолу!!!
А ивсе пак продаде синеца си в "Ливърпул" веднага след като му надупчиха мрежата в мача с "Вердер"-и това,ако не говори за наличие на връзки,здраев му кажи!
Пък ХОНОРИС КАУЗАТА толко си е плюл на муцинката,че няма на къде повече

- mistreated
- Контакти:
1palq4o1 написа:Може и да не е разрешено,но очаквам да ми посочиш друг казус за който Градев да е бил прав и да е спечелил дело в съда?!?!
Ей заради такива малоумни изказвания, които вие повтаряте, като безмозъчни папагали, оня ден Градев осъди БФС да му заплатят 1500 лв глоба за клевета. Към доказателствата бяха приложени достатъчно на брой спечелени дела от Градев.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
doniobbb написа:M'bolhi написа:Решено! Градев ПРЕЗИДЕНТ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jZJ3wXI7vk0[/youtube]
http://www.vbox7.com/play:57a2e41141
mistreated написа:1palq4o1 написа:Може и да не е разрешено,но очаквам да ми посочиш друг казус за който Градев да е бил прав и да е спечелил дело в съда?!?!
Ей заради такива малоумни изказвания, които вие повтаряте, като безмозъчни папагали, оня ден Градев осъди БФС да му заплатят 1500 лв глоба за клевета. Към доказателствата бяха приложени достатъчно на брой спечелени дела от Градев.
Приложи и ти-аз не съм в течение и искам да ме ограмотиш.
Де еволюирам от папагал поне до щраус!

mistreated,и пак не отговаряш на въпроса-кой да дойде-Градев ( ако си сериозен,че го предпочиташ ),Стоичков ли,Сираков ли,Костадинов ли-кой?????

Върни се в “Футбол - България”