Отбори като Монтана, Пирин (не целя да ги обидя) сме ги отнасяли с по 3:0 още от съблекалнята, сега се чудим как да изграждаме атаки на Герена
 Отбори като Монтана, Пирин (не целя да ги обидя) сме ги отнасяли с по 3:0 още от съблекалнята, сега се чудим как да изграждаме атаки на Герена   . Нямам думи.
 . Нямам думи.Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
 Отбори като Монтана, Пирин (не целя да ги обидя) сме ги отнасяли с по 3:0 още от съблекалнята, сега се чудим как да изграждаме атаки на Герена
 Отбори като Монтана, Пирин (не целя да ги обидя) сме ги отнасяли с по 3:0 още от съблекалнята, сега се чудим как да изграждаме атаки на Герена   . Нямам думи.
 . Нямам думи.ralka_levskarka написа:И като ги имаме тия успехи в Европа, какво? Какво направихме ние с парите от ШЛ, какво направиха БАТЕ за последните 5,6 години? Те в момента Лудогорец си я пишат историята, така че.. Защо ми е титла, след като Левски не показва никаква игра? Всеки вижда грешките на отбора и който дойде от тези не може да ги оправи. Всеки знае, че защитата ни е проблема и пак от 5 години не може да се промени това. Юношите ни се заминават и отиват в ДИТ (мисля, че така беше), ръководството ни не знае какви ги върши, само Баждеков си върши работата както трябва, футболистите и те не знаят защо са в отбора, та какво като сме Левски? То това в момента не прилича на Левски.. Баща ми много пъти е казвал - преди се е питало с КОЛКО ще бие Левски, а в момента се питаме Левски ще победи лиОтбори като Монтана, Пирин (не целя да ги обидя) сме ги отнасяли с по 3:0 още от съблекалнята, сега се чудим как да изграждаме атаки на Герена
. Нямам думи.
 [/offtopic]
[/offtopic]ralka_levskarka написа:И като ги имаме тия успехи в Европа, какво? Какво направихме ние с парите от ШЛ, какво направиха БАТЕ за последните 5,6 години? Те в момента Лудогорец си я пишат историята, така че.. Защо ми е титла, след като Левски не показва никаква игра? Всеки вижда грешките на отбора и който дойде от тези не може да ги оправи. Всеки знае, че защитата ни е проблема и пак от 5 години не може да се промени това. Юношите ни се заминават и отиват в ДИТ (мисля, че така беше), ръководството ни не знае какви ги върши, само Баждеков си върши работата както трябва, футболистите и те не знаят защо са в отбора, та какво като сме Левски? То това в момента не прилича на Левски.. Баща ми много пъти е казвал - преди се е питало с КОЛКО ще бие Левски, а в момента се питаме Левски ще победи лиОтбори като Монтана, Пирин (не целя да ги обидя) сме ги отнасяли с по 3:0 още от съблекалнята, сега се чудим как да изграждаме атаки на Герена
. Нямам думи.
milen.hristov написа:ralka_levskarka написа:И като ги имаме тия успехи в Европа, какво? Какво направихме ние с парите от ШЛ, какво направиха БАТЕ за последните 5,6 години? Те в момента Лудогорец си я пишат историята, така че.. Защо ми е титла, след като Левски не показва никаква игра? Всеки вижда грешките на отбора и който дойде от тези не може да ги оправи. Всеки знае, че защитата ни е проблема и пак от 5 години не може да се промени това. Юношите ни се заминават и отиват в ДИТ (мисля, че така беше), ръководството ни не знае какви ги върши, само Баждеков си върши работата както трябва, футболистите и те не знаят защо са в отбора, та какво като сме Левски? То това в момента не прилича на Левски.. Баща ми много пъти е казвал - преди се е питало с КОЛКО ще бие Левски, а в момента се питаме Левски ще победи лиОтбори като Монтана, Пирин (не целя да ги обидя) сме ги отнасяли с по 3:0 още от съблекалнята, сега се чудим как да изграждаме атаки на Герена
. Нямам думи.
Рали, отново опираме до това което каза някой, по назад за конкуренцията.
Един отбор няма как да израства ако няма реална конкуренция, някой който да го дърпа нагоре, а не да го бие с по 3:0. Това, че сега побеждаваме по-трудно ако изобщо побеждаваме, е не защото конкуренцията се е засилила, а защото ние седяхме на едно място, дори потъваме надолу (нещо което запозна да се променя от 10.07).
Във вторник присъствах на семинар точно за ползата от силната конкуренция и т.н., и мога да говоря дълго за това, ще бъде доста полезно за футболистите на Левски в момента да чуят това което чух аз
Пази, Боже, да лежим като тях на прашасалите им успехи.konvoec написа:Абсолютно, по същата логика с историята и успехите да станем като чорбарите? Да говорим за някъв полуфинал, станал преди 50 години, следствие от 4 мача...
Laetitia написа:Пази, Боже, да лежим като тях на прашасалите им успехи.konvoec написа:Абсолютно, по същата логика с историята и успехите да станем като чорбарите? Да говорим за някъв полуфинал, станал преди 50 години, следствие от 4 мача...
Разбира се, че конкуренцията е полезна. Ако се съревноваваш с противници, които са 2 класи под теб, няма да даваш максимума от себе си.
Ще свикнеш по този начин и когато срещу теб излезе достоен съперник, ще си ближеш раните след това.
Просто като гъбена чорба, както казваше един преподавател.
Stanislav_Ivanov написа:Те и Литекс уж почнаха да си пишат историята пък накрая кво стана ...
Stanislav_Ivanov написа:Те и Литекс уж почнаха да си пишат историята пък накрая кво стана ...
siniq_fen написа:Stanislav_Ivanov написа:Те и Литекс уж почнаха да си пишат историята пък накрая кво стана ...
Написаха си я момчетата и нищо чудно скоро да продължат да пишат. Ако не помниш те бяха първия отбор, който мина групова фаза на евротурнир. Ако не се лъжа първи биха отбор в Белгия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта